Декември 102

• 13 759
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
  • СОФИЯ
Лионката малко със закъснение

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА,ВИНАГИ УСМИХНАТА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

За биберона-и аз имам същия проблем.Преди я  търсеше само като ще заспива,но от около седмица я иска постоянно.Но му избиват последните горни зъбчета и си го обяснявам с това.Този лак за ноктите е УЖАСЕН.Той наистина е много горчив и после няма махане на лошия вкус в устата.Не я мажи с него.
За пишкането- от вчера го опитвам само на гърне и слагам памперс само по време на сън.Нямаме пропуски.Той от преди си пишка и ака на гърне,но майка в яслата не беше го учила без памперс.Смятам и на морето тая седмица като заминем все по слипчета да бъде.Понякога седнал,понякога прав пишка.
Вчера се прибрахме от Видин цялото семейство.Не му липсва баба му,но много трудно заспа тази нощ и само до него трябваше да съм.Така ми направи и на Видин последните две нощи.Сякаш се страхува да не го оставя пак милия....все по мен ходи. Heart Eyes

И сега да почерпя,че баткото ми е рожденник днес.

# 76
  • в Надежда-та
Галчо честит ти рожденник, да Ви е жив и здрав, само радост да Ви носи, а вие с тати мн да го слушате Mr. Green

# 77
Галчо, честито на рожденика ,  да ти е жив и здрав , късмет и много усмивки му желая! Hug

Честито и на Льонката , макар и със закъснение bouquet

Това с бибероните , като го чета все едно за нас сте писали. Криса е абсолютно същата , няма да ви описвам , защото това , което прочетох отговаря с пълна точност и за нас . Вече в чудо съм се видяла , а почна и по улиците да иска да я носи , а то си срамота работа.
Снощи реших, че ще я приспя без нея и да я махаме вече , обаче така се мяташе в леглото и толкова жално я търсеше и се свила на кълбо в мен и вика : мамо , няма , няма я.....ама с едно тъжно гласче , че не издъжах и и я дадох , а тя както я взе и така заспа.
А бе артистка голям а, работи ни , както си иска.

за памперса пък изобщо не виждам как ще стане номера , гърнето все още е играчка и не иска да го ползва по предназначение , колкото и да и показвам, като го види и взима меката част за сядане и се опитва да си я наниже на врата като гердан , но понеже не успява си я носи на главата , като венец и до там..

# 78
  • София
ЧРД Захари
дано мама да се сети да ти даде да си прочетеш пожеланията,
а те са за едно безгрижно и много щастливо детство.
изпълнено с много игри и смях. Много да слушаш мама и татко,
а те теб повече. Ще си оставя и едно непожелано пожелание.
Избери си го ти сам. Знам, че разумно ще избереш.
И да знаеш, че аз много се гордея с теб. Още когато те видях за пръв път ми стана любимец  Heart Eyes
Целувки от нас Галя. Имаш най-прекрасните деца на света  Heart Eyes

П.П. Да си изкарате чудесно празника и на морето.
А аз ще чакам да ми донесете мидички и невероятни разкази.

# 79
  • София
Льо,
нека зло да те забрави.

За бибероните бях чела, че се режел върха. И така стават практически неудобни
и детето само си ги маха. Без излишни драми. Опитайте ако имате резервни. Нищо не пречи.
Белославата вече никак не ги иска, но тя и никога не е смукала активно.
Друго  newsm78

# 80
Муше , на мен нещо няма ли да ми кажеш ?

# 81
Честит рожден ден ,Зарко, желая ти много здраве ,късмет ,успехи и незабравимо детство  Heart Eyes

Гале , честит празник   bouquet

Ей , вие двете ... ами на мен?  Whistling

# 82
Галчо, честит ти рожденник, да ти е жив и здрав, много да слушка, да си изкара едно страхотно лято и всичко най!

Ние днес ходихме до Рилския манастир. После минахме уж да видим за пъстърва, пък то такова хубаво място, и едни хубави хора, та седнахме, хапнахме, полафихме. На малката голямо внимание и се обръщаше и беше много щастлива Simple Smile Интересното е, че от 10 както пишка в нас, така и не пишка докато не се прибрахме в 18:30. Как ли не я мъчих, и с памперс пътува, щото мислех, че ще се напишка, но не. Е, за сметка на това, тази нощ баща й спа на мокро  Joy Около 4ч я напипах, а тя мокра. Станах да я преоблека и гледам основно под баща й, викам му "помести се малко", а той "е, къде, на ръба съм"  hahaha Даже не беше разбрал. Не знам защо се беше напишкала, усетих, че се върти нещо, ама обикновенно става и иска да пишка. Май пак ще минем нощем с памперс, че м/у нас не си е работа.

Айде, да почивам аз, така ми се спи нещо, а уж отидохме да си починем Simple Smile

Ей, вие трите, стига сте си просили постове  Mr. Green

# 83
Здравейте Дами !!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЗАХАРИ
Бъди много добър , умен и смел. Изправяй се винаги когато ужулиш носле и не се отказвай да покоряваш върхове  Heart Eyes

Адаша е токова готин тип, но тя майка му май не му дава мира от фотосесии.
За пишкането да Ви кажа, че най - лесно и бързо става, по стария и изпитан начин на ръце. Хем го свиваш дребосъка и му притискаш мехура, хем като пишка му е интересно какво е това. Иначе Наско си седи спокойно на гърнето и го ползва по предназначение, но като седне - отиде половин час на него - направо полудявам, а й рядко имам време да го чакам, та на ръце - и хайде.... Прав няма смисъл да го уча - докато не порастне достатъчно, за да може " гордостта " му да мине над тоалетната чиния. Това да разчитам, че сам ще оцели гърнето прав си е жива лотария - дори там вероятността да позная е по - голяма.

Благодаря Ви за мненията и споделения опит относно миенето на зъби   bouquet

мамо Яни - защо на мъника са му били ваксината в гърба ?   newsm78   Нашите си бяха все в краче или ръчичка

Целувки и лека нощ от нас Simple Smile)))

# 84
Галчо,честит рожден ден на Захари  bouquet

Честит рожден ден!
Ако има нещо по-ценно от здравето,
по-хубаво от щастието
и по-сладко от детството,
нека то да бъде твое!

Палома,незнам защо ги бият в гърба  Rolling Eyes,от едно време е така и на Ралица й биеха в гърба.

# 85
Ааааа, Паломче, не съм съгласна за пишкането на ръце. Да ти дам Юлето - ръцете ще ти се откачат, ама не иска да пишка. А на гърне като седне - веднага. Така, че според мен си е до дете и навик, знам ли.

# 86
  • Sofia
Галчо, да ти е жив и здрав баткото!
Льо , честит празник и на теб !

Какви са тия ваксини, дето ви бият на децата ве? На моЙто що никой нищо  newsm78
За гърнето - май, май в мен е проблема, Щот ме мързи, а и навън не си го представям някак да пишка по заведенията  Thinking Запланувала съм го следващия път като отидем на морето, там да се постарая малко повече  Whistling
Зъбите ги мия с електрическа четка, някак по - лесно става, другата докато я напъхам в устата и пастата за зъби вече е изсмукана. Ммм, в този ред на мисли каква паста ползвате? Аз купувам едни от майната си някъде (Макси ще да ги знае), защото не съм виждала в Бг без флуор. Има ли такава?

Не знам нито колко тежи, нито колко е висока , не сме ч водили на мерки и теглилки скоро.

п.п. Вие трите , да ви сипна по едно

# 87
  • в Надежда-та
Shantal   каква ви е ел. четка newsm78 аз си мислих на Ники да му вземем, но не съм виждала тук \та на село е така, нищо че се водим к.к. ooooh!\.
Нашата паста е Ненедент.
Ники е абсурд да го държиш, за да се изпишка, то почва едно мятане, едно опъване ooooh! Днес му беше кеф да се качва на капака на тоалетната чиния и там да пишка Crazy
За ваксината - на нас ни казаха, четози месец няма да има newsm78 Ама ще видим тази седмица е крайно време да му запиша час, пък и да видим новата лекарка \че наща излезе в майчинство\ ще я бъде ли или ще я сменям Thinking

# 88
  • Sofia
На Орал Би са нашите четки и си ги купувам онлайн (така че селото не е проблем  Wink)

# 89
Галчооо жив и здрав да ти е рожденника Hug
Щастливо детство му пожелавам и послушни мама и татко!

А за мама

БЛагодаря отново за пожеланията момичета...
А за биберона незнааам простоооо newsm78
Гърнето е мисията невъзможна при нас, незнам как ще стане?
Реве на него ужасно и гол е абсурд да седне на него ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт