ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА,ВИНАГИ УСМИХНАТА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
За биберона-и аз имам същия проблем.Преди я търсеше само като ще заспива,но от около седмица я иска постоянно.Но му избиват последните горни зъбчета и си го обяснявам с това.Този лак за ноктите е УЖАСЕН.Той наистина е много горчив и после няма махане на лошия вкус в устата.Не я мажи с него.
За пишкането- от вчера го опитвам само на гърне и слагам памперс само по време на сън.Нямаме пропуски.Той от преди си пишка и ака на гърне,но майка в яслата не беше го учила без памперс.Смятам и на морето тая седмица като заминем все по слипчета да бъде.Понякога седнал,понякога прав пишка.
Вчера се прибрахме от Видин цялото семейство.Не му липсва баба му,но много трудно заспа тази нощ и само до него трябваше да съм.Така ми направи и на Видин последните две нощи.Сякаш се страхува да не го оставя пак милия....все по мен ходи.

И сега да почерпя,че баткото ми е рожденник днес.

Интересното е, че от 10 както пишка в нас, така и не пишка докато не се прибрахме в 18:30. Как ли не я мъчих, и с памперс пътува, щото мислех, че ще се напишка, но не. Е, за сметка на това, тази нощ баща й спа на мокро
Около 4ч я напипах, а тя мокра. Станах да я преоблека и гледам основно под баща й, викам му "помести се малко", а той "е, къде, на ръба съм"
Даже не беше разбрал. Не знам защо се беше напишкала, усетих, че се върти нещо, ама обикновенно става и иска да пишка. Май пак ще минем нощем с памперс, че м/у нас не си е работа.
Запланувала съм го следващия път като отидем на морето, там да се постарая малко повече
\.
)