Декември 102

• 13 761
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
  • СОФИЯ
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА ЗА ПОЗДРАВИТЕ И ПОЖЕЛАНИЯТА! Hug Hug Hug

# 91
За пастата за зъби четох тук някъде из форумАТ, че в Бг за дечицата купуват НЕНЕДЕНТ , тя е без флуор и без отмиване, а  към нея или отделно не съм сиурна се продава и силиконов накрайник за пръст с който се мият зъбките. Вие може и да я знаете де , ама аз да си кажа.От аптеките се купува.
,
Шантулче, тенкс за мохитцето , сръбнах си едно , че ми се лигите разтекоха ,като го мернах.

# 92
Аз преди давах флуор, ама откакто взех паста го спрях (то не, че ги мием мн често, ама..). Иначе тия за пръсна, не са ли за бебчета все още без зъби  newsm78 Иначе вярно с четката си е сложна работа, ама не и невъзможна Simple Smile Дори сама се опитва да ги мие  Laughing
За ваксините, на нас тази ни беше последната против дифтерия, тетанус и коклюш. Май чак на 2г има някаква, ама не съм сигурна, но знам, че до тогава няма повече никакви. Само за мерки и теглилки на 3м, ама то с бебето, та ще си ходим всеки месец, така или иначе Simple Smile

# 93
  • Sofia
Хм, явно има разлика между реимунизацията на "Пентаксима" и тези другите  newsm78 Ще трябва да попитам докторицата следващия път.
А тая паста "Ненедент" ако е една в розова тубичка, май съм я виждала и си има флуор в нея.

Еспешъли за Макси един Хавайски

# 94
Мммммм страхотише коктейлише Heart Eyes Hug
Колкото до пастата незнам каква е , само четох тук мнения на майки и , че има такава паста на тази фирма и е без флуор , може да имат и със и без знам ли и аз....
А Цвети накрайника е за зъби не е за бебета без Laughing

# 95
Макси, права си. Аз щото знам за тия дето са за венци, но си имало и за зъбки - http://family-bg.com/prX_2508.htm
А срещата днес се отлага явно. Ама то и кофти време де, не иде да се заврем някъде с децата, пък ако завали какво правим. То тъкмо да се наканим и гледай какво става. А дано другата се оправи да се видим, че то още малко и със Звезди ще родим  Laughing
Днес си взех болничния 45 дни преди термин, малко остава. И киселините ме почнаха пак, абе тежко е на края.

# 96
  • в Надежда-та
ненедент е малка бяла тубичка отпред синя с едно мече с четка за зъби и шарен надпис \червено, синьо, зелено\. Има я за деца май беше до 2г. \или до 4г. ще ви излъжа\ и за по-голем. Без флор е. Продават я и без накрайник.
Но на Ники от както му слагам паста за зъби, само смучи постата и забравя да си ги измие Crazy ooooh!

# 97
  • София
Макс,

готова съм  fiuuuuuu
Очаквай неочакваното...
И бо!!!

# 98
  • СОФИЯ
Марийкееееее,къде така с тия куфарети?
Нали след първи юли? Hug
Или при Макси си тръгнала?Да вземеш да нацелуваш моето момиче Heart Eyes,а не да мислиш само за пътуване.Тая Макси лошо ти влияе. Naughty

# 99
  • Варна
Гледам за моренце се готвят някои Simple Smile Заповядайте - чакаме ви Simple Smile

# 100
  • СОФИЯ
Много сладка тази посрещачка - адашка! Heart EyesБлагодарим Ви! Hug

# 101

Му , само дрънни една жица , като  наближиш да изляза на шосето да те зачакам. Mr. Green

Марийкееееее,къде така с тия куфарети?
Нали след първи юли? Hug
Или при Макси си тръгнала?Да вземеш да нацелуваш моето момиче Heart Eyes,а не да мислиш само за пътуване.Тая Макси лошо ти влияе. Naughty

След първи , може и да иде някъде другаде , ама до първи е при мен , пък нека и е лошо влиянието Mr. Green

# 102
Бе тя да не лепне нещо свинско само..
Че там - бол..  Mr. Green

# 103
  • Sofia
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКАТА ЯНА, НА ГОЛЯМАТА СЪЩО! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
[/b]

# 104
Оооо, имаме си именнички. Да са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт