Като Ема няма втора, вече кака е на Нора - Априлчета'06

• 14 168
  • 260
  •   1
Отговори
# 195
  • 2 етажа над тавана
Честит празник на прекрасните ни Янчета! Бъдете винаги здравички, обичани, щастливи и с много късмет!

# 196
  • София
Честит празник и от мен на милите ни Янчета!

# 197
  • София
Честит празник мили Янчета!
Бъдете здрави, обичани и красиви!

Вени надявах се, че Милен ще се вразуми. Тия детинщини не подхождат на разумен човек. Как не си даде сметка толкова време докъде ще доведе семейството си и че ще ви кара да страдате толкова много. Съжалявам мила, че се стигна до тук.  Hug Hug Hug

Юлче много позитивна енергия за цялото ти семейство. Дано бързо да я преодолеете.  Praynig  Да пази Господ до се га не съм се сблъсквала с тая гадост.

Красе, съболезнования мила. Аз в момента лекувам гангрена на единия зъб и пареодонтит на друг.  И двата по спешност. Единия в дясно горе, другия ляво и долу. И двата отворени - кошмар. И двата ме болят. И съм на парацетамол през целия ден. Утре живот и здраве десния ще го затворят, но мъките с левия продължават. В много кофти положение съм.

И за да приключа с кофти новините да ви се похваля, че живот и здраве през февруари Емо ще стане батко.

Наденце, вече спокойно можеш да раждаш има кой да бременее  Hug

# 198
  • София
А, така, а, така! Честито, Раче, много се радвам, стискам палци за лека бременност и здраво бебече!

Иначе за Милен какво да ти кажа, явно ни е приемал за даденост, за нещо, което неможе да се промени, останалото е за повдигане на самочувствието. Не съм ми била давала признанието, от което се нуждаел, имал нужда от повече нежност и любов, от която съм му засвидеталствувала. Онази му дала признание и нежност. Алал да и е!

# 199
Хайде, Раченце, официално форумско честито и от мен! Wink
Да е лека и безпроблемна, със СЕСТРИЧКА, може и две, за Емо!
МНОГО се радвам за вас!

Hug Heart Eyes Hug

# 200
  • 2 етажа над тавана
Рачеее, много, ама много се радвам!!! Честито! Леко бременеене, а на финала - здравичко бебче!

# 201
Раче, чудесна новина! Лека и безпроблемна бременност ти желая и накрая - здраво и хубаво бебче!

# 202
Ах че хубав ден  Grinning

Първо Честит Имен Ден на малкото и голямото Янче  Hug Бъдете много, много щастливи!  Hug

Раче, изключително много се радвам за вас  Hug Желая ти лека и безпроблемна бременност  Hug

# 203
  • София
Благодаря ви мили приятелки!  Hug Hug Hug Направихте деня ми празник!

# 204
  • София
Привет от морето! Hug

РАЧЕ, ЧЕСТИТА ХУБАВА НОВИНА!!!  bouquet  bouquet  bouquet Страхотно направо!

Честит имен ден на празнуващите днес!

Ние сме добре. Соня не можем да я извадим от басейна и морето. Но определено с двете деца на морето ми идва в повече.  Rolling EyesЛудницата е пълна.
До скоро

# 205
Рачееее, супер новина! Много се радвам за теб, да е лека и приятна бременността ти Hug

Честит празник и на Янчетата, да са все така красиви, здрави и обичани!

Ауу много зъбни проблеми на последък, съчувствам за което. Дано се оправяте скоро.

Вени, кураж и сила! Предстои ти едно ново начало Hug

Наде, жалко, че нямам твоята мотивация Mr. Green

# 206
Раче, ужасно се радвам за вас! Успешна и лека!

# 207
  • София
Честит имен ден на нежните ни и красиви Янчета!  Heart Eyes

Раченце, и тук да те поздравя за страхотната новина! Wink Лека бременност ти желая и едно здраво и красиво бебче на финала! Hug

Страхотно е, че бременските редици отново се запълват! Wink

И аз да се оплача от зъбни неволи - в понеделник ми извадиха нервите на зъбчето и ми сложи лекарство, но от снощи започна да ме боли Rolling Eyes Що така, нали като нямам нерви, не трябва да усещам болка? newsm78 Утре трябва да ми го затваря вече, но с тая болка, може и да се проточат нещата. Sad
Здравето ми от миналата пролет насам рухна тотолно, а от есента - и зъбите. Не знам, дали се получи в следствие на бременността и раждането, или е от тройката отпред на годините, но положението е доста неприятно. Tired

Рени, браво на Сонята! Дано да ви се задържи готино времето и да са по-послушни децата! Peace

Наденце, кефиш ме максимално!!!

Янче, как е Бонбонката?

# 208
Честит имен ден на Янчето-Писанчето  Hug
Да расте здрава, усмихната и щастлива!
Да е безгрижна и обичана  Heart Eyes

Честит имен ден на голямото ни Янче  Hug
Бъди неотразима, обичана и желана!
Бъди здрава, щастлива и обградена от любими хора   bouquet

Рачееееее  Hug
Честита радост, толкова се радвам за теб!
От сърце ти желая да носиш в себе си две красиви кукли, за които толкова мечтаеш  Praynig
Най-вече лека, безпроблемна и успешна бременност ти желая  Hug

# 209
Момичета, черпя ви за РД на мама днес, а и термина ми е сегаааааа  Mr. Green

Също така ви черпя и за изпита, който взех с 6  newsm44

Сега отивам на кафе и после на запис на тоновете, после ще ви пиша.

Лек ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт