Като Ема няма втора, вече кака е на Нора - Априлчета'06

• 14 173
  • 260
  •   1
Отговори
# 75
Стенли също оцветява или по-точно драска всичко в един цвят.

# 76
  • София
Аги, трябва да си организираш помощници, не ми звучиш добре! Hug
Пък аз никога не бих избрала лекар, който има малко пациенти. За 3 години мъкнене по лекарски кабинети, съм установила, че при добрите лекари винаги е лудница и се чака по много.

По въпросите:
Няма навик да играе на прага (може би защото сме в гарсониера и стоим само в едната стая, другата ни е за спане, и не се налага да ни следи). По едно време се кефеше да мачка играчки с вратата, но после откри, че да ги гази с камиона е по-ефективно. ooooh!

Като рисува, винаги използва всичките налични цветове, но още не ги познава и не може да оцветява в контур. Ето 2 негови произведения: 1 и 2

Юлче, в Домко гледах детски тапети за оцветяване, вземете му такива, че да може да си развихри на воля детето творческия ентусиазъм  Wink

# 77
Рени, доколкото подразбрах , тя не иска да записва възрастни хора, които да им мери кръвното и да ги успокоява.Тази искала да се занимава с деца, има педиатрия също като специалност. Ще я видим и тя ще ни види, дано да имаме успех. Прави преглед и решава какво да се прави.
Сегашният лекар няма сестра. На майтап го питам защо така, а той ми каза, че за да назначи трябвало да запише още 600 човека, иначе нямало защо да работи. А и за какво му била сестра, той си пишел сам рецептите. Аз му казвам, ами да пише вместо вас, вие да преглеждате, а той ми отговаря, че нямало как да му ипа компютъра друг. С бебе, новородено, и дете на 3г чакаме по 1-2 часа пред вратата, никога не излезна да каже "Пуснете майката, че бебето е новородено и не е редно да стои в коридора с болните хора", а бременна съм откарвала  пак по няколко часа, в 8 месец бременна и  с Тони, който вилнее вече от истерия, никога не ни толерира. Лекарят на племенницата си е казал - бременни и майки с деца са с предимство, зълвата не чака при него почти. Но пък аз не го искам него, акар да е ЛЛ на Саш.
Тони брои, при това не само брои на глас, ами преброява предмети. 2 щипки паднали на земята ми вика. Даже май познава числата изписани, трябва да го проверя. Играе си с мен, като ме пита :как е куче/аз казвам дог/, после следва как ееееее котка, батко, как ееееее муха и т.н. Дано поне научи някои думи на английски.

# 78
Добро утро!
Раче, голям кошмар сте преживели. Аз между другото си мислех следващия път като ходим някъде с басейн да постъпвам като онези родители на Усоето, слагам и една спасителна жилетка и да не креща след нея.
Аги, не знам какво да кажа. Знам само, че и да търсиш информация от други източници, трябва да имаш доверие на доктора, който си избрала. Ако нямаш избери друг.
Симончето оцветява също с един цвят, рисува с много обаче.
Не играе на прага , или е в стаята в която съм , или ако се е скатала в друга значи беляджийства нещо.

Иначе Симончето се подобрява външно. Вече не вдига температура, в чудесно настроение е. Кашлицата намаля, дишането и обаче не се е подобрило много. Водим я всека вечер в ловния парк , че подивява в къщи. Минаваме покрай площадката и тя само крещи на приятелите си "Болна съм и мога да ви заразя, друг път ще си играем" . В такива моменти си мисля, че и се карам за глупости, пък важните неща ги разбира от една дума и бързо ги приема. Иначе в парка е хубаво, пусто, хлад, хвърля пръчки на кучето в една рекичка. Това ни е забавлението.

# 79
Здравейте Simple Smile
Доста темички се разискват днес  Simple Smile
Личният лекар бих го сменила веднага ако му нямам доверие .Да чукам нямам проблеми с мойта .
За играта на прага, на нас това ни е редовният номер Laughing,там ни е пистата на всичките коли.
Рисува където му падне, а за оцветяването-то по скоро е драскане .Цветовете доло-горе ги познава любимият цвят му е черният и розовият Laughing
Сега сме на вална ново легло не иска да спи в бебешкото вече  Sad бил голям .

# 80
Янче, това ми прозвуча много мила  Hug Сладуранката Симонка как обяснява на приятелите си  Heart Eyes
Стенли също разбира някои неща от една дума и ги помни дълго при това, но когато му изнася  Crossing Arms

# 81
  • София
Мати също ми заяви, че леглото му било бебешко и иска като на кака. Но това евентуално на есен ще стане - имаме едно от кака му с размена на сегашното му, но без решетки, но ме е страх, че ще става.
Мати не оцветява и въобще не се занимава с такива неща. Трябва да го пробвам.
На прага не играе, че сме в апартамент, но е постоянно на земята.

# 82
Все пак са малки децата, сега градят имунитет.  Thinking Явно е нормално да има разни -коки в детските заведения, щото всички деца се обзавеждат с прословутите зелени сополи в яслите, те непрекъснато дезинфекцират там (от което някои деца се изриват  Crazy)..., и така, ама нали виждаш Татянка и Бубка какво разправят - на запад, тез неща за нищо ги нямат...

Аз имам и друга теория. Ако детето се спира от ясла/градина при всеки сопол, то няма дори шанс да си изгражда имунитет. Искам да кажа, Аги, че с тези постоянни самосиндикални отпуски и лечения и ограничен достъп до външния свят (пресилено казано) не е нищо чудно че ти боледува толкова. Даже не бих говорила за боледуване, за мен лично е малко от муха слон в случай на 37Т и сополи. Казвам го добронамерено Аги, не искам да се заяждам с теб  Hug Но според мен Тони по този начин няма как да си изгражда имунитет и ще получиш обратен от желание ефект.  Thinking

# 83
Танче, съгласна съм с теб, но той лепва всичко на бебето, а то сега и без ваксини...направо ми е мъчно като се тръшне. Иначе по едно време вдигнах ръца - киха, аз бърша и си свиркам, викам си няма да се тръшкаме за всяка хрема,я! Ама на, сега и Дидо като го гепи микроба и гледай какво става. От есента с песен на градина, няма да стои все до полата ми я! Mr. Green Утре снахите ще се тръшкат на свой ред, че не съм го пратила в градината, мамин златен ще се извъди  Wink

# 84
  • Boston, MA
За мен също е различно определението на болест, аз само сопол или кашлица не броя за болест. Температура до 38 и нещо не я смятам за температура, а ако е по-висока, я свалям с ацетаминофен/ибупрофен, ако не пада, или се поддържа известно време, тогава ходим на лекар. Ако не е отпаднал, значи е ОК.

Това е не само заради какво правят в Щатите, а и заради майка ми, която отгледа мен и брат ми без градини, зимата в нас винаги беше 30 градуса, и бяхме претъпкани с антибиотици. Да не ви разправям за какви катове дрехи ставаше въпрос. Не сме спрели да боледуваме. Откакто и двамата започнахме да се самолекуваме (разбирай нищо, само на чай, смучещи бонбони и чат-пат температуросвалящи), направо живнахме. А аз имах случай на 25 години да карам бронхопневмония, която едва ли не нямаше с какво да я лекуваме...

Раче, разбирам те какво ти е било, много е страшно да виждаш главичката как изчезва под вода, миналото лято на няколко пъти ни се случи това с Дани. Хем сме били все до него. Ама да не би да е спрял да влиза в басейн... 10 мин след първата случка беше обратно вътре.
Миналия уикенд ни бяха поканили на детско парти на басейн, ама бащата беше зает, аз се обадих и учтиво отказах. Няма начин просто с шкембето да се гмуркам постоянно.  Grinning

# 85
  • София
Здравейте мили ми момичета!

Пак се загубих, но нещо все ми е счупен хатъра и все по различни поводи.
Вкъщи сме, Стаско е малко болен, та цялата седмица домглед.

Раче, настръхнах като четох за случката ви, а за уикенда сме планували басейн  Confused ще седя плътно до него и за 2-3 часа все ще устискам.

По темите -
"Здрач" не го чета, защото го нямам, а сестра ми нещо се размотква и не ми го разпечатва.

Станимир не играе на прага на вратата, но това е добър ход на Велина да следи де що става  Mr. Green
Вкъщи не оцветява, той всъщност само драска и затова много, много не му давам.

# 86
Раче, Раче! Професионален плувец ще стане, вервай ми! Добре, че е било малък дявол, добре че само се е уплашил Емко! Hug Ние излизаме с диванетата малко.

# 87
Добро утро  Hug
Нещо е много пусто тук напоследък  newsm78 Къде са всички?
Слагам по едно кафе и ще дебна кой ще се изкуши  Mr. Green

# 88
Пу първа на кафето! Grinning
Днес го дават да е топло, решила съм да излизаме по разходки с децата. Имам сготвено от вчера, така и не се справихме с цялото ядене, значи съм шапка на тояга! Laughing

# 89
  • София
Добро утро! Още ен съм пила кафе, че чакам колежката да додйде, ама енщо се бави и ще слизам.

Децата занимават днес на вилата с нашите и ще има почивка пълноценна надявам се.

Общи условия

Активация на акаунт