Като Ема няма втора, вече кака е на Нора - Априлчета'06

• 14 172
  • 260
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро   food010 Аз още съм тук  Mr. Green
Както си пишехме преди, още съм 2 в 1  Grinning
Рали, дано да се оправи красавицата, че е толкова гаден тоя вирус  Hug

# 181
  • Варна
Наде, и аз съм тук. За мой срам преди малко се излюпих.
То направо няма какво дапиша. Никича ходи на ДГ, аз и мъжа ми на работа. Дафкаме се нон-стоп.
Боли ме главата и ухото, че и където беше зъба. Вече взех да си мисля, че нещо не е наред тая работа. Раната си заздравява нормално, а все боли. Самоизтезавам се като не пия аулин. Доста ме е шубе от това лекарство, понякога е непредвидимо.
Събудих се просто с ужасно главоболие. Взех да си мисля дане би пък да съм и настинала и оттам да ме боли ухото, като миналата година дето оглушах преди Металика..
Спирам щото съм досадна, аз и затова не пиша.
Вени, много ми е странно това да се четат чужди мнение, все едно подслушваш. Гадно е, те са написани за определени хора, ако е трябвало всеки ще знае.

# 182
  • София
Да, така излиза, но това е форум, достъпен за всички и той си има право да  чете, както и всички останали.

За зъбобола - до една седмица боли и казаха на колежката ми, когато си прави подобна манипулация, така че - не е ненормално да те боли.

# 183
Влизам само набързо:
Красе, не пи ли АБ след ваденето  newsm78

# 184
  • Варна
Влизам само набързо:
Красе, не пи ли АБ след ваденето  newsm78

Не. попитах, защото някой ми беше споменал. Казаха ми, че не е неоходимо. Това ми е последният мъдрец, другите са извадени. Не ме е боляло толкова и не съм пила лекарства. За тозиказаха, че е с леко криви корени, а и за първипът ми вадят зъб толкова брутално  Thinking Ще изчакам още, сега пия само упсарин или нещо още по-леко. Не виждам смисъл да се тровя с аулин.

# 185
аз имам само един ваден мъдрец - с цепване и упокойка, защото беше с криви корени точно, а и той самият беше на криво и пих АБ + аулин, една седмица, не можех да стана от леглото 2-3 дни, не искам да си спомням  Rolling Eyes

# 186
Красе, може би или трябва да отидеш отново при този зъбар, или ако се налага при друг. Що не си направиш снимка ако се налага? Ако все още те боли, това може и да е нормално, защото си е операция, а и тъканта е стресирана. Може да прокарва болка и към ухото. Обаче при всеки случай е добре да те види лекар/зъболекар/. Отиди на УНГ да види как е ухото, но ако не е у него причината...Дано ти минава, че много те измъчи! Hug

# 187
Наде, нямам време да пиша, но чета когато мога и те дебна да не изтърва нещо Mr. Green. Гледам и днес си тук, знам че нямаш много, нека всичко мине по вода Hug

Тинче, малката е просто кукличка!

Смин, свиркай ако идвате пак към "нашия" детски кът Wink

# 188
Красе, не ти завиждам  Tired Мен нещо ме мъчи единия преден зъб, който е под коронка, но нищо не мога да направя сега  Confused

А за протокола, още съм тук и си мия банята, а сега тормозя фурната  Mr. Green

# 189
Ние сме семейно с афтозен стоматит. Аз не, де. Иво пък бил даже почти здрав, не стига че той е изпозаразил народа, ами и най-леко го изкара. От петък от време на време, предимно по време на ядене, отказва по някоя манджа, защото го бояло гърло. Аз съответно реших, че се превзема и не му обръщах внимание (не е спирал да яде, просто не искаше домати, кисело мляко - такива неща, като му дам друго си яде нормално). Вчера Младен обаче се прибра болен - симптоми като грип и ми се оплака, че го боляло адски гърло и имал температура. Решихме днес да иде при лекарката и да заведе и Иво - ей така, да го прегледа за всеки случай. А днес  през деня по едно време Наньо ми зяпна насреща и като му видях нацъфтелите афти по ръба на целия език, направо подскочих. Така ги заведох под строй и тримата при лекарката, диагнозата е една и съща. При Иво вече е почти минало. Аз не знам защо си мислех, че при тази болест има висока температура и не може въобще да се яде, но всъщност само Младен е с лека темп и не може да гълта. Останалия народ си яде и не му мига окото. Особено Данката с всичките си афти нагъна  един кисел домат на вечеря  Crazy И понеже помня, че някои деца боледуваха миналото лято - за колко време минават афтите? Лекарката не се обвърза със срок, каза че можело за три дни - като при Иво (само дето той афти няма  Rolling Eyes), можело  и три седмици... Сега ще пият витамини на корем.

# 190
МИЛО ЯНЧЕ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБГРАДЕНА С МНОГО ЛЮБОВ!
ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ ОТ МОРЕТО!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА МАЛКОТО ПИСАНЧЕ!
НУНИ, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА! ДА ВИ РАДВА И СЛУШКА МНОГО!

# 191
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЯНЧЕТАТА НИ!  Hug В ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ, ДА НОСЯТ КРАСИВИТЕ СИ ИМЕНА! Hug
ЧЕРЕПАХЧЕ, ЗДРАВО ДЕТЕ И ЛЮБЯЩ СЪПРУГ ТИ ЖЕЛАЯ! Heart Eyes
ПИСАНЧЕ, БЪДИ ЗДРАВА И БЕЗГРИЖНА! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 08:46 от envia

# 192
Честит имен ден, Янчета! Желая ви здраве и любов!

# 193
Малко Писанче, честит имен ден! Много усмивки и много обич да даваш и получаваш! И естествено да си много здрава!

Благодаря за поздравите , момичета! Добре че сте вие и лелите ми, да се сетя че имам празник!

Почерпка:

Юлче, дано да го изкарат всички като Иво. Иначе стоматита и 10 дни може да продължи. (при нас по спомен беше толкова)

# 194
Мили Янчета, честит имен ден! Желая ви много здраве, щастие и късмет! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт