Отговори
# 15
Ще чета после че бебечо се събуди

# 16
# 17
  • Варна
Цоп и от мен в новата тема.  Hug

madlena
, много са сладки! Heart Eyes

Aila, много кофти, дано да се сдобрите скоро.  Peace

dena_klv, дано Вики се оправи и не се стига до антибиотик! Praynig

Възглавничка слагам само в количката, в леглата  - калъфка или кърпа, че много връща. ooooh!

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 21:07 от chockolina

# 18
  • not found
Ние много се караме с нашия тати ... Не знам аз ли съм виновна , той ли ? Като излезем на вън Тони все плаче като съдран и двамата в усмирители се превръщаме ... Тати все ме обвинява , че бил гладен , аз пък си мисля , че му стана навик да яде по цял ден и за това все плаче ... Защото той не яде ами се лигави на цицката  ooooh!

Капнала съм лягам късно / снощи в 2 / , събудих се в 4  smile3507

Да споделя , че черешите много добре подействаха на Тони , изядох близо кило снощи и резултата беше на лице почти веднага , а днес оакън до ушите  smile3501 .

За възглавничката ние сме му сложили и забелязвам , че откакто я има не повръща толкова често . А памперсите взехме някакви Елкос , много съм доволна , тънички , евтини ... 

# 19
И аз да се запиша в първите странички Wink Julieta , 10х за новата темичка!
Айла,страхотна пита си направила,майсторка си! а относно мъжете и моя някой път като го няма имам чувството че ми е по-спокойно.
После пак ще пиша,че отиваме до Марица на разходка Peace

# 20
Здравейте милички,
ние сме с възглавничка още от самото начало и бебчо се чувства много добре. В количката също слагам.
За акането - и ние сме изцяло на кърма и акаме по 2-3 пъти на денонощие.
Сега ползвам от 3 номер на Памперс и съм доволна от тях, докато 1 и 2 бяха много зле, незнам аз ли не ги поставях както трябва, но Ники винаги беше мокър или наакан с тях.
Тези дни сме станали направо непоносими, нямаме ядене без неистов рев, успокояваме се само на ръце. Незнам какво му става на това дете. Давам му от Ирландските капки против колики - Колийф ама резултат май няма никакъв, даже имам чувството, че са се засилили още повече. А в интерес на истината какво ли не съм му давала, то не са чайове, не са капки и май ще си го откараме като по учебник 3 месеца с колики.
Оплаках ви се едно хубаво, ама ще извинявате за което.
Аз отивам да храня звяра, до после...

# 21
СИЛВИ Честита месечинка!
 БЕН 78 На въпроса за възглавничката и аз слагам отскорои в леглото и в количката тъй като се оплаках на педката че много връща след хранене,затова ми каза да го слагам на висока възглавница дори да му обхване и гръбчето.Да ви кажа има ефект.Иначе му подлагах една пелена под главата  и на всяко ядене я сменях,че я мокри.За акането ние сме само на кърма и супер доволно си пълним памперса по 5-6 пъти на ден.
Жабче и ние бяхме с памперси Прима,те са ароматизирани ,обаче много лошо се подсякохме от тях и се наложи да го оставя гол няколко часа на въздух да се оправи.От тогава гледам памперсите да не са ароматизирани,че нещо не ни влияят добре.
Ето един замислен поглед
И една широоока усмивка

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 22:35 от TANITAFRESH

# 22
  • Варна
Взехте да ме замисляте с тези възглавнички. Thinking Д_али няма да намали малко повръщането и Пипо, ако в леглото му слагам?! newsm78 Какви са вашите - от тия триъгълните ли или обикновени, но по-високи?

TANITAFRESH, много е сладък бузанчо! Hug

# 23
  • not found
На Тони е обикновена , пробвай , ако няма ефект пак можеш да я махнеш . Аз бях чела , че матрака трябва да е на 30-40 градуса , но понеже ние нямаме как да го направим така му сложих възглавничка  Crazy

# 24
Чоки Hug благодаря за сега се разминахме с АБ.Имало вирус с повръщане , разстройство и много висока температура.Сега сме на прахчета ,сироп и много течности.А да не забравя едно БРАВО за Мони и успеха и с педалите.Вики още е с помощните и не сме я учили без тях,но тя не проявява и голям интерес.
Жабче аз ще ти кажа как вървят памперсите на пазара.Прима 24лв за пакет 3-ка -80бр.Хъджис 20лв.за същия пакет даже последно и 19 го взех ,а в Турция са и по евтини  Wink
Като заговорихме за мъжете -аз пък съм по-спокойна моя като си е в къщи.Не ,че и при нас не прехвърчат искри,но с нетърпение чакам да се прибере.
Aila дано се справите бързо с трудностите при кърменето-сподели какви са и как се борите с тях.
ssillvvi ,TANITAFRESH много сте сладки.

# 25
  • Варна
dena_klv, това ще е нещо като нашия вирус, дето всички го изкарахме вкъщи! Доколкото можете пазете Ники, че е много гаден тоя вирус! Confused

За колелето - много бързо се научи - реално за два дни. Но тя си има мерак за каране. Peace

И аз така - чакам мъжа ми да се прибере вкъщи, много ми е хубаво като сме си всички заедно. Тази нощ го няма и ми е едно чоглаво...

Леле, какви са тия цени на памперси! Party Тук Хъджис Премиум 3-ката са по 29,65 лв. (80 бр.), турските ги гледах по 26,90 лв. (бяха по-малко бройки обаче - май 72 newsm78).

Аз всъщност влязох, за да ви кажа, че се поразрових и, съгласно националния рамков договор, клинично изследване за дисплазия на тазобедрените стави се полага два пъти - при навършване на един и четири месечна възраст. Така че педиатрите ви да не се правят на гръмнати и да ви пращат на платен преглед - искайте си направленията! Peace

Ще пробвам с възглавничка, дано помогне, че това повръщане... Sad

# 26
# 27
Чоки и нашата възглавничка е  обикновена от комплектите,които се продават.Да това за наклона на леглото 30-40 градуса е вярно и за възрастните също важи.
Жулиета,страхотна усмивка имате!  Wink

# 28
Здравейте и от нас. днес ние правим два месеца и искаме да ви почерпим.

# 29
  • Някъде там...
brawneye, честита месечинка!  Hug
Чоки, ако ще слагаш възглавничка, нека да е от кръста нагоре върху нея. Иначе по-добрият вариант е да повдигнеш матрака, поне нашата педка така каза - да не слагаме възглавница, а да повдигнем матрака.
Дена, благодаря.  Hug Предполагам, че в Турско са по-евтини щом на свекито познатата ни носи пакет Прима за 20 лв, който си върви с голям пакет мокри кърпи на Хъджис. Само не знам защо по нашите географски ширини отново се опитват да ни прецакат...
Аз пък вчера получих по пощата карта за играта на Памперс, нали в родилното ни даваха някакви промоционални материали да ни зарибяват.

Аз цяла нощ не спах - върнахме се в първи месец - ядене в 12,30, в 3 и нещо, после в 6. Междувременно Йоана само риташе и се отвиваше, Яна се задави насън, върна мляко и се измокри та я преобличах, а сутринта и Йоана оповръща и двете ни, килима, шкафа и повивалника. Сега клепам ли клепам.
За капак пак си имаме гълъб в отдушника и не можем да го извадим, много се крие и п оцял ден се блъска в стените. Само преди седмица извадихме един оттам...

Общи условия

Активация на акаунт