Отговори
# 30
brawneye да сте живи и здрави и да посрещате много месечинки! Мммммм, че вкусна почерпка! Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet

# 31
Добро утро на всички.  снощи за първи път от както се е родил бебчо излязохме с таткото с приятели да се почерпим. оставихме и двете деца в къщи да спинкат. Много хубава картинка бяха, всеки си спеше на леглото когато се прибрахме
За млякото още сме на 120 гр и засега е добре. Само дето много плаче и няма търпение да му го дам да го яде. Храненето в 15 ч. го пропуска и затова се храним вечер след 1ч .
За възглавничката, вкъщи спи на възглавничка а в количката съм нагънала една пелена.
прегледа при ортопеда ни мина много бързо. Лекаря само му прегледа краката ат кръста на долу и това беше. Нямаше часове за този месец по ЗК за ехограф и другия месец ще ходим. Като гледам какви са цените във Варна newsm78. Тези лекари добре ли са  newsm78
Чао за сега и поздри на всички които днес правят 2 месеца. txtloves cow cow

# 32
здравейте
на нас вчера ни биха ваксината и бяхме малко криви  Rolling Eyes вдигна и температура,но вече е по-добре(пу пу)
качили сме 300г за 10 дена
айла благодаря ти!!!!

(каквито и трудности да имаш сега,толкова добро си направила,че няма как да не ти се върне тъпкано  Wink)
ще пиша пак че трябва да излизаме  Grinning
лек и усмихнат ден  Party

# 33
Жабче, Вики от 2 вечери яде така-в 1, 4, 6ч. Днес сутринта се събуди в 6 без 15 весела и наспана Shocked Похили се малко, ама я почнаха коликите и зарева, та я нахраних. За капак докато спи малкото бебе, от другата стая реве голямото Twisted Evil Толкова трудно заспа, защото й било мъчно да е сама, искала при мен в леглото и накрая цяла нощ се събужда и рева, накрая й се скарах и й се разсърдих към 4ч. и повече не се събужда. Мислех, че ще мога да поспя сутринта, но уви, малкото не заспива за повече от 10 мин.
ани4ka, каква ваксина бихте, че вдигна темп.?

# 34
ани4ka, каква ваксина бихте, че вдигна темп.?
от здравната каса,но чух че и от пентаксима имало такава реакция
възможно ли е от ваксината да се запече малко? newsm78 не съм яла нещо което може да я запече...а снощи така се пъна докато се изака
brawneye честита месечинка!!честито и на madlena и peppia!!!да са ви живи и здрави принцесите  Heart Eyes
честито и на всички,които са имали повод,а съм пропуснала да поздравя!!!  bouquet
за ходене при ортопед-нашия педи каза че подробно я гледа и няма проблем за да я праща  Rolling Eyes незнам дали да настоявам за направление
възглавница не слагам нито в леглото,нито в количката.в леглото само пелена под главата ако връща...ама тя последно време хич не си и ползва леглото  Mr. Green все при нас спи  Heart Eyes
малко снимки:
ухилена след баня
замислена
сладко сладко спя
фръц фръц кой като мен  Wink
куклата на мама
метълчето на мама и тати  Heart Eyes
кой каза че ще спя като другите?аз искам напреки
при мама и тати
на мама съкровищата

# 35
Здравейте момичета, много хубави снимки сте наредили, големи сладури са бебчовците.
Жабче и аз от два дни усещам влага от 2 дни, когато му сменям памперса. Ние сме на 3-ка active baby от около 15 дни
, но от петък сме с нов пакет полски и определено са по тънки от предходните.
Аз ползвам възглавничка от онези с наклона, бебето ляга почти цялото върху тях ( дано се сетихте  Laughing).
За АМ му давам 120 мл. вода - 130 готов разтвор, но понякога изяжда 80-90 друг път 150 -160.
Тодор има проблем с изхождането 3 дни нищо, а си похапваше добре, преди около 20 дни го водих при д-р. и тя ми каза, че може би усвоява всичко (тогава беше 90% на кърма), но смених млякото и сега се изхожда поне 1 на ден.
Ние сложих ме пентаксин в събота и за щастие всичко е наред. Имате ли намерение да биете допълнителни ваксини, извън задължителния списък.
Честито на всички празнуващи днес.   bouquet

# 36
  • Враца
НЯКОИ АПРИЛЧЕТА СА НА 2 МЕСЕЧИНКИ,
А ДРУГИ СКОРО ЩЕ СТАНАТ НА ЧЕТВЪРТ ГОДИНКА

# 37
Здравейте, момичета! Hug
Първо честити месечинки на всички сладури и сладурки! Heart EyesДа са ви живи и здрави!  bouquet
Аз също слагам сгъната пелена за възглавничка в леглото, количката ни е с наклон и там не слагам, а през деня спи/ако изобщо спи де!/ в шезлонга, а той си има възглавничка заек Simple Smile
Момичета, ако някой все още не ми вярва за нашите колики и реване и дране, е вече имам свидетел: вчера се видяхме с Магдалена Савова в нашия квартал и едва се прибрахме, то не беше дране, то не беше пищане, то не беше чудо!Оревахме квартала, всичко живо гледаше към нас!Аз с едната ръка я държа гушната, с другата бутам количката, а пък то една жега, едно слънце, нито да я завия, нито да я държа гушната без пелена да я пече, абе ад! TiredЕдва, едва се домъкнах до вкъщи, добре че беше Маги с нас, че ни изпратиха до вкъщи!А нейния сладур Борис, си спеше послушно като агънце милото през цялото време! Heart Eyes
И така се дра до 22.00 часа някъде... Tired
В повечето случаи направо не може да яде от тия пусти колики, някакъв ад е при нас, и аз имам чувството, че се засилват вместо да отшумяват! TiredНищо не ни действа, всички капки пихме, всички чайове!Сега смених адаптираното мляко с Фризопеп - било хипоалергенно и се усвоявало по-лесно, и давам едноврменно Инфакол и Колийф, засега промяна няма, освен че почна да ака по- често, вчера акото й беше тъмно зелено! Tired
Аз също нямам търпение мъжа ми да си дойде вечер, веднага му я връчвам още от вратата и се втурвам да върша домашните неща, че времето никак не ми стига!Ние още си ядем през нощта, само тази нощ пробвах по съвет на Маги да загася нощната лампа и милото ми спа от 23.15 до 04.30ч. сега пак спи вече 2.30 часа, явно е каталясала от вчерашното дране! Tired
И аз й давам 120мл АМ/готов разтвор 130/, когато е само на АМ, ама почти никога не ги изяжда!В повечето случаи като я накърмя и после яде около 30-40мл АМ, но има и изключения!

айла благодаря ти!!!!

(каквито и трудности да имаш сега,толкова добро си направила,че няма как да не ти се върне тъпкано  Wink)

newsm10

# 38
Здравейте  bouquet
Ние също от първия ден сме с възглавничка ,много тънка и тя си спинка добре baby_neutral
За памперси ползвам Памперс 3-ка и съм доволна  Peace
И ние се изхождаме с термометър всяка вечер и сме само на кърма Sad BEN -78 КАКВО СИРОПЧЕ ПИЕТЕ ?
Ето и малко топли снимки от днес:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1849/121976817513895864251245 … lCFWIewpBlPaT.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2982/413029063107488085312451 … uq5gSFDAQFfRv.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2825/159280050716202240481245 … J2mAwD22EpPsn.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2190/197280653082233052312451 … hkB3uIirGxT34.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2388/681117536108314423812451 … FNf8ZEc62X2cL.JPG

# 39
  • Бургас
 qnika, пием Лактулоза..., но сега го спрях, от спирането ака по 1 път на ден.. притеснявам се, че пак ще спре...аз самата имам чувствителен стомах и ... дано не е и при нея така, че е голяма мъка  Confused
И ние до сега бяхме само с подгъната пеленка или калъфка под главичката в легълцето, а в количката нищо... За сега имаме от комплект възглавничка в легълцето и нищо в количката...
Ходихме на ортопед, без направление... 40 лв. Поне съм спокойна че всичко е наред...
Разплака се

# 40
И нашата педиатърка ми отказа направление за ортопед,били се давали само ако има показания,а не профилактично Crossing Arms.А и без това нямала за този месец повече направления ooooh!,ако съм искала юли месец щяла да ми даде когато малката вече ще е на 3 месеца  Rolling Eyes.И то след като я прегледа в четвъртък.

Пентаксим обикалях града като гламава докато намеря,не знаех че е толкова трудно откриваем.Добре че бяха съфорумките да ме ориентират,да не се лутам още 100 часа по всички възможни аптеки.qnika,vili shildarova   bouquet

brawneye ,честита втора месечинка !

# 41
  • not found

Жулиета,страхотна усмивка имате!  Wink

Благодаря на майка си прилича  Embarassed

Аз като видях поста на princessa raia се сетих в неделя като бяхме излезли на разходка в Морската градина и като се прибирахме вече Тони пищи направо се къса / и той не знае защо / и една противна бабичка : " Абе като почнат да ги изкарват тези бебета "  newsm61 #Sniper #Sniper #Sniper казах й аз Да си гледа там кантарчето и да не се бърка моите работи , но докато влезем в колата съм я редила ... Тея бабички много ме нервят . Тя като иска нейните деца да си ги затваря под ключ в тях  smile3512 .

brawneye честита месечинка , много големи ми се виждате . Или май моя Тони е малък , 56 см .  Rolling Eyes Днес срещнахме една мама с която се познаваме от болницата в един и същи ден родихме и нейното бебче доста големичко беше , та сега като видях и твоето , вече се замислям , че просто Тони е дребничък   babyuu А милото яде та се къса .

Айла дано проблемите ти бързо се решат  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Аз се замислям за непрестанното ядене на Тони дали не ми е достатъчна кърмата и да не се наяжда и за това все да иска , а най-странното е , че вечер спи по 4 часа  newsm78 От 9 до 12-1 часа и после вече към 5-6 се буди . Ако не ми е достатъчна кърмата смятам , че и вечер ще е гладен , нали ? А съм пробвала да го дохранвам и не иска и да чува за АМ  #Crazy Това детенце моето и то не знае какво иска .  Laughing

А за ортопеда ние като Тони направи 4 мес. тогава ще отидем .  Party

Днес ходих на гинеколог и при прегледа тя видя , че нямам ранички по матката и т.н. всичко ми било наред , само установи , че съм още в стрес след раждането и като го казах това на приятеля ми той : " Мило , извинявай , повече няма да те ядосвам  "  Laughing Та дано се оправя този стрес по-бързо  Grinning

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 19:53 от Jylieta

# 42
Маминки я кажете вие ходихте ли на гинеколог вече и болеше ли прегледа понеже съм и със шевове. Аз ще ходя в четвъртък и малко ме е шубе Rolling Eyes

И др което искам да споделите.Гледам полека лека да уча Ави на някакъв режим макар че е трудно все пак е още мн малка.Но това което правя е да я уча да си спи в легълцето,особено вечер.Първо се къпем и гледаме да не е късно да не е по късно от 8-8.30/зависи от яденето и/обличам я за сън,нахранвам я уригва си я и я слагам в кошарката.Това ни е ритуала вече от две седмици.Знам,че бебчета и децата са по спокойни когато всичко си има последователност  в ежедневието и някакъв установен ред/който разбира се не е спартански/. Тя си лежи гледа си играчките дъвче си бибата и поняко време я плюе аз я давам пак или давам водичка и пак бибата тя си я цока и понякое време уж се онася ама пак ококрва очи върти се пак си изтърва или плюе бибата,но не плаче.И така около час докато заспи,а и се  спи поне до колкото преценявам.Накрая вече заспива,след пълната програма на даване на биба и водичка.Не знам колко е правилно,и дали не я мъча така но тя не протестира newsm78Искам да започне да свиква че след баня и хапване следва заспиване.Гледам да не я разсейвам и заигравам за да не я превъзбуждам преди сън.Как мислте дали е добре ThinkingЗащото тя не заспива веднага,поне след около час,час и половина,но не я вдигам от легълцето за да не свикне така.
Вашите бебчета веднага ли заспиват щом ги сложите и колко дълго бодърстват преди да заспят?
brawneye .да ви е честита месечинката да е мн здрава малката Ива да расте щастлива и обичана и да ви радва Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Чоки,благодаря за инфото имаш право аз единствено бих отишла при Балев да и види фунтанелката.А на нас ортопедичен преглед в първия месец не са ни правили Thinking Rolling Eyes

# 43
Сис аз ходих на гинеколог-не болеше въобще. И аз съм с шевчета. Не се притеснявай всичко ще е ок.
жулиета големички сме. днес я премерихме в къщи, станала е 60 см., но утре доки ще ни каже с точност. Ще ни слагат и ваксините. Ще бъде голяма олелия. мерси на всички за пожеланията. да ви се връщат стократно.

Айде лека и спокойна нощ от нас. Ще лягам, че вече съм станала парцал. Ужасно много ми се спи. Hug Hug Hug  love001  love001  love001 на всички.

# 44
ЕЕЕЕЕЕ, момичета, голям майтап!!! Досега се рових в темите на февруарките. Ама аз там съм била много известна!!! Laughing Laughing Laughing
Преди месец една от тях ми изпрати ИНФАКОЛ от Германия и искаше да й платя само транспортните разходи- 10 лева. За да ги преведа по банков път, обаче, ми искаха около 70 евро за разни суифт кодове и т.н. Заради това се забавих с плащането, но с момичето се разбрахме да пратя 10-те лева на неин роднина в България. Аз дори пратих 30 лв., но бабата или пък пощите нещо са се замотали незнам точно... През това време момичето явно си е помислило, че ще я завлека с "крупната сума" и е вдигнала голяма врява в тяхната тема Money И е последвало едно нареждане амаааа, чак ми стана смешно!!!!!!!!! Joy Joy Joy
Покрай смешното да се похваля и с важното- много съм щастлива, Андреа ми се смее с глас, постоянно гука и ми се радва още като ми чуе гласа!!! Heart Eyes Играем си с нея с часове!!! Изградила си е страхотен режим- храни се точно през три часа и вечер като заспи към 22 часа се събужда чак в 6 сутринта!!! Grinning
За гинекологичния преглед още не съм се престрашила, но към края на месеца вече ще отида Sick
Не преглеждат ли само на видеозон или бъркат?

Общи условия

Активация на акаунт