Отговори
# 300
  • Враца
жабче, продават се таймери- точно готварски. Wink
виждала съм такива в магазините за 1 лв, и последно в кауфланд във враца, незнам в сф дали ги има /там бяха на промоция по 1 лв./

бог да го прости майкъл джаксън!
наистина беше мнооого добър, изключителен и уникален изпълнител.
за жалост в последните години не беше известен с нови парчета, а със неприятни скандали, и беше се превърнал в карикатура на самия себе си.. но е оставил на света незабравими песни

мир на парха му!

# 301
  • Бургас
Олче, не си ме разбрала
искам да си спра кърмата защото не наддава от нея, а като се опитам да дохраня не иска, след като рабрах 3 седмици провам какво ли не и не наддава на кърма само ако пие изкуствено. Сега давам по-малко от гърдите колкота да ми олекнат и тя се е няла едвам се тъпчем с още мляко. Ако  давам АМ само изпива го

# 302
Здравейте момичета  bouquet
Сега се връщаме от ортопед д-р Стефанов - равносметката - здрави сме, ставите са ни добре. Доктора каза че вече може да го слагам да седи в скута ми , което ме учуди доста- не е ли рано?Също показа как да му отварям крачетата при всяка смяна на памперс - на страни , наподобява ми на "печено пиле". Хубаво било да се носи вече в слинг или на хълбок със силно отворени крака. Добре е да се отиде на преглед и на 6 месеца, когато се появи костното ядро. Иначе за заплащането  отидохме с направление от педиатъра и още на вратат ни каза че няма талони за ехограф и ние си го заплатихме 18 лв. Такива талони щяло да има след 1 юли.
Благодаря на жабче и Nanny за инфото относно Горна баня  bouquet
Ние на 23 бяхме на ваксина сложих Пентаксим и след месец ще е следващия прием като док каза само да отида рано сутринта, за да не ходим на горещината, тъи като не понасяла добре на бебетата.
Олче и на мен каката ми е била 7 килограма на 6 месеца, ама малчо и голям се роди и такъв си расте, а и мама има храна и постоянно е на разположение Grinning
very nice  Hug- добре че е бил "малкия дявол"
 Flowers Rose Flowers Rose за Майкъл Джексън

# 303
  • Някъде там...
А.Папазова, едната само беше по-поспалива за около 36-48 часа след ваксината и по-кисела в деня на поставянето му. Другата имаше около 3 см дълго зачервено и подуто място около мястото на поставяне и много плака 2 дни. Слагах компрес с риванол на зачервенкото. Температура не са ми вдигали. Дано вторият го понесат още по-добре.
Яна, много странно че не качва от кърмата.  Rolling Eyes Вода даваш ли? Ако да - пробвай без вода или поне я намали. Нека яде на поискване или ти самата предлагай по-начесто.
Петйоф, за съжаление не ми вършат работа такива таймери. На мен нещо по-мързеливо ми трябва - да си изключи само котлона.  Crazy Щото съм "загори-тенджера".  Mr. Green
Ола, на мен ми се вижда рано за сядане.  Shocked Аз се чудя по-скоро може ли да повдигна малко нивото на количката.  Thinking Йоана напоследък много мрънка като е будна, дали вече иска да разглежда наоколо? Поне вкъщи много се оглежда и зазяпва, чак забравя да мига и да си затвори устата. Много е смешна.  Laughing Яна все мен гледа, сакън да не я оставя. Като впери един влюбен поглед и ме следи из цялата стая.
Аз си гледах тези дни детския картон, беше ми любопитно дребните как вървят спрямо мен. На 3 месеца съм била 6500 и 64 см. Ха да видим утре Йоана ще ли да ме мине, тя вече видимо е по-едра от сестра си лакомийката. Само дето аз съм се родила 4050 и 51 см, а тя 2800 и 49 см.

# 304
Мойта фурна се изключва, но котлоните не, майка ми опече яйце вместо да го свари, ако знаете котлони, които се изключват , кажете!
Жабче  Да са ти здрави и щастливи момиченцата, днес ли стават на 3м. ? Гергани става на 2. Доколкото си спомням от Стоян на 3 месеца количката се слага на леко повдигнато, но си питай доктора

# 305
  • Бургас
Жабче, давах 10 дена на поискване само кърма без нищо друго, един ден яде 15 пъти рез 1,30 направо откачих, и не наддаде, това беше последния опит на кърма. Много е мързелива, направо и с шишето и го тъпча. Сутринта едва изяде само 90мл АМ и вече отиват 4 часа да спи. А колко много ака. Сигурно е "право черво", като яде малко повече и 2-но ака.

# 306
Яна и ние с Александра в началото трудно качвахме и педката ни посъветва да е храня примерно през 2 часа и да я будя ако спи, защото бебетата имали навик като са гладни да спят. Три седмици минахме на такъв режим и беше качила 800 грама. Ако искаш пробвай така да видиш имали резултат и след това минавай на АМ.

# 307
Жабче, давах 10 дена на поискване само кърма без нищо друго, един ден яде 15 пъти рез 1,30 направо откачих, и не наддаде, това беше последния опит на кърма. Много е мързелива, направо и с шишето и го тъпча. Сутринта едва изяде само 90мл АМ и вече отиват 4 часа да спи. А колко много ака. Сигурно е "право черво", като яде малко повече и 2-но ака.
Щом ака, значи яде! Аз със сина ми бяхме на много строг режим, той си искаше точно на три часа, и гърдите ми пускаха точно; сега с Гергани първия месец много се притеснявах че не и достига, но беше наддала 1 кило и се успокоих; давам и когато и колкото иска; нашата докторка е страхотна, действам както тя ми каже, отговаря ми и на най-тъпите въпроси; та като и се оплаках че нямаме график, ме пита как действаме - понякога на 2, понякога на 5; а през нощта спи и по 6 часа- каза че няма проблем;
Ако бебето е спокойно, не плаче много и ака поне два пъти на ден значи е нахранено, не може да не наддава, според мен не я "тъпчи" тя ако е гладна ще си смуче. Ако се притесняваш за каквото и да е питай лекар. Доколкото знам се прави контролно кърмене при доктора, тегли се бебето преди и след яденето; Иначе ти на колко време си я теглила за да разбереш, че не качва?
Сетих се и още нещо, което може да не знаеш - трябва да се изцеждаш, особено щом подозираш че има проблем (стига да искаш да кърмиш де).

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 15:36 от Яна Стоянова

# 308

Общи условия

Активация на акаунт