Мъжът ми и майка ми слязаха да видят за какво звънят. След малко дохвърча мъжът ми да вземе ключовете за колата за пожарогасителя, но аз все още си мисля, че не е нищо сериозно-вечеряме си с Габи, Викито на шезлонга... След малко дотичва пак и крещи да взимам децата и да бягаме, че ще изгорим
И в този случай колко се заплаща? Документът, който ви издадоха с резултата от прегледа на ръка ли ви беше написан или на компютър? 
/както и почерпката/
Някой има ли представа дали е ефикасен? Поне докато вършея вкъщи, нещо да работи за мен./уж/ 

,а сладките ти изглеждат много апетитно,ммммм
Слава Богу че сте добре
,това е най-важното.Не искам да си представя шока и ужаса,който сте изживели... 
.
Слава Богу че сте добре и че наистина е станало когато сте били будни 
и сега като каза за ваксините ми ние сме на първа Пентаксин на 15 юли и какво да правя ?Ще моля педката за направление за очен
Ох,дано да не е инфекция че и ние сме от болницата така
А какви са капките за които беше писала че изгаряли нослето?Моля те напиши ги да знам ако ни ги предпишат.На нас постояно ни сълзят очичките и събира гурелчета почиствам с физиологичен разтвор и два пъти бяхме на Тобрекс и ведниъж в началото на Офталмосептонекс.

, чакам мънинката да се пробуди за хапване, но по това време не е сигурно вече... може да изкара и до ранните часове на другия ден...

Хич не искам да я оставям, но няма как... 
От самото начало до преди седмица две... Дано не ви втръснат

, затова наред с летните тоалети по - топли дрешки имаме доста, но тя има толкова дрехи, че някои не е успяла втори път да облече. Малко съм се поувлякла с пазаруването май...
Много са сладки каката и "големият" мъж... Ама той наистина голям юнак, 7 кг...

Таткото не помага ли, или тебе само търсят и тероризират мадамите?

) да се обади с 2-3 реда!
Вели е същият Помощник, като види, че мъкнем Елинините корита и кофи. Веднага се позиционира да полива.
Препоръчани теми