Отговори
# 285
  • София
Здравейте отново! Благодаря ви за топлото посрещане! Много ми е приятно да си общуваме, само където едвам намирам време.
very nice  дано бързо да се съвземете от стреса и вие и децата.
Jylieta мен периодично си ме хваща депресията.На моменти не издържам. А ако имаш и дразнители направо ти идва да се #2gunfire Добре, че сега съм при мама и ми е като на курорт, но за жалост за кратко. Трябва да се прибирам в София да работя. С мъжът ми имаме счетоводна фирма, а за счетоводителите почивка няма. Голям гърч. Едвам смогвам да се оправям с деца, къща и работа. Вие момичета как успявате?
Наоплаках се набързо  Simple Smile и сега да ви питам как става този номер да слагаш снимки в писмото?
Между другото аз съм Тони - за по-кратко, че малко официално се написах Simple Smile И съм от Бургас, но живея в София - двойно гражданство  Laughing
Желая ви всичко най-най- и приятна вечер!

# 286
Вери Найс, направо изтръпнах при описаното от теб. Малък дявол е бил, казват старите хора.
Жабче, аз за замразяване на зеленчуци не съм се замисляла. Няма пряк екологично чист източник към нашия фризер. А плодове и зеленчуци вече има целогодишно всякакви видове. Малко с нитрати, но няма как. Важното е, че заедно ще си ядем тиква на есен. Дано да я заобича, че да си разбивам мързела и да си готвя и за мен постоянно.  Grinning
Ели, добре че отиде на "село", че да намерят причината. Явно всички елитни столИчни болници раздават щедро подаръци на мъниците. Лекувайте се и целувки на Кико и батко  Mr. Green Тони.
Олче, тук съм аз. Но това кротичкото много обича да си има компания, да я нося на ръчички, да я разхождам. Заиграването й за по 5 минути ми стига, че да не се заразхождам и аз, обута в памперс.  Grinning Към коя марка биби се пристрасти Елинцето? Аз в началото бях взела само силиконки и преди няколко дни реших да разнообразя Марчевите вкусовете с малко каучук, но не бидЕ.
Днес просто беше диване, та по-по-най-диване. Спи й се, реве, за капак добрите хора от ЧЕЗ бяха решили да правят профилактика. Свалих количката с молитви да не заседнем в асансьора, но качването ... О, качването до шестия етаж ми взе здравето. Добре, че по средата на трасето един съсед ме прихвана и помогна. То пробвах с майка ми, но тя има само една здрава ръка, милата. Другата й е полазена от инсулт и поне с остатъчните й способности успя да качи беба по стълбите (че даже подминала нашия етаж Mr. Green). Добре, че утре се прибира МилУото. Вече ще му отпускам най-много тридневни командировки или ще си води детето с него.  Crossing Arms
А, да се похваля, че реших кардинално проблемът с косопада ми. Няма коса - няма проблем. Снимки, един друг път или на живо.  Sunglasses

# 287
  • София
Момичета ,благодаря за милите  думи  и  сърдечните пожелания  Hug !

Вери найс ,съчувствам ти  с цялото си   сърце   Sad !  Кой  знае  как  си  се  уплашила ,с  две  деца  Sad ,божееее  Praynig ,добре ,че сте  живи  и  здрави !!! А  малката  ми  любимка  Габи  как  е  ? Стресна ли се много  Tired ? И  браво  на  мъжът  ти ,че се  е  справил  смело и адекватно !

Ели Г     ти  същата  Ели Г   ли си  дето е  написала  една рецепта  за  едни соленки от парено тесто в една готварска   тема ?  Mr. Green  

# 288
Добър вечер мамчета, не съм писала от много дълго време пишех при вас докато бяхме още бременелки - сега вече да се представя сме с едино момченце родено на 1 април.
Жабче видях, че си писала че са нервни бебките- а дали това не е сварзано с МЦ?
И при нас се получава нещо такова по няколко дни подред не може да се успи през деня хубаво и после е лимон

# 289
  • Някъде там...
Белбей, радвам се че писа.  Hug Ако под МЦ имаш предвид менструален цикъл, не ми е идвал още. Но като че ли усещам напоследък фазите на цикъла, сегашното ми състояние наподобява предменструалния.

Много лошо това време, все се чудя да излзиам ли, да не излизам ли, ще вали ли в близките часове или не. И без това силите ми са кът, а излизането сама с двете бебета си е изпитание. Ако изляза веднъж надали ще имам сили да повторя упражнението със свалянето и качването им обратно.

# 290
  • Варна
Добро утро от нас.Искам да ви се оплача, че дано ми олекне. Баткото тръгна на ясла от 10 дена и са големи ревове.Вкъщи е един умълчан , замислен, леко обиден, а е такъв бяс, че чак не мога да си позная детето.Още първия ден се върна с цепната устна от яслата то верно е торнадо моя юнак ама къде са били госпожите. На въпроса ми какво се е случило казаха: аааа ми нищо не е станало Shocked все за ръчичка го държахме. #Crazy
Сега да се оплача и за дребното, че не заспива без цицка. Пробвах 15 вида биберони, но неби. Баткото не може да я остави още а малката не може да я почне.......няма угода и това е Laughing

# 291
Вери найс, това което ви се е случило е много неприятно/меко казано/.Сега сигурно ще имате много главоболия , докато оправите проблемите по щетите, но важното е , че на вас нищо ви няма Hug
И аз усилено се опитвам да подпаля апартамента, като редовно забравям ютии, котлони и други топлинно излъчващи предмети, но реших проблема , като си написах и залепих на входната врата една бележка в червено "Провери уредите преди да излезеш" и така на всяко излизане се подсещам и връщам обратно да проверя Laughing
Днес мъжът на сърцето ми Христо има рожден ден!Честитим и тримесечието на останалите красавици и красавци от нашия форум Hug
Вас ви черпя виртуално, а ние ще излезем да се почерпим по случая с трите ми кандидат - снахи Sunglasses
Жабче, много ми става мъчно, като чета за нощните ти преживявания с двете ти жабуранки Hug!След време обаче  предполагам , че ще се сещаш само с добри чувства за този ви период и ще им разказваш , как мама въобще не е спяла заради тях.Ние в съседния вход имаме тризнаци - момчета, вече са на 2 години почти и мисля, че майка им всеки момент ще я приемат в психиатрично отделение, големи бесове са.
Рони и аз се замислям да реша проблема с косата си като теб, но ме притеснява с тия бузи, които имам в момента дали няма да приличам на френската си булдочка Sad
И още нещо, вчера срещнах една позната, която ми каза, че от ХЕИ са забранили ваксинирането през топлите месеци!
Някой чувал ли е нещо такова?

# 292
Момичета тази нощ е починал Майкъл Джаксън. Много тъжна вест. Лека му пръст на човека. Много хора сме израстнали с неговата музика.

# 293
Ей, верно ли, много ме е яд?!Аз по принцип съм рокаджия по душа, ама си го харесвах и  него и Мадона.Големи шоумени,не може да им се отрече!

# 294
  • Някъде там...
И аз чух за Майкъл Джексън, много внезапна смърт. Да почива в мир.  Flowers Rose

Камбичка, много добра идея това с бележката на входната врата.  Laughing И аз редовно забравям по нещо. Я котлон, я ютия.  Embarassed Специално по този повод си купих ютия, която се самоизключва след като не е била ползвана 15 минути. Ако имах и котлони с таймеееер.  Crazy
За ваксинирането нищо не съм чула, а утре ни предстои втори Пентаксим.  Thinking
Нощем са ми кротки дзверовете, поне не реват. Аз спя леко, чувам ги още като започнат да шават, примляскват и да си ядат ръцете. Храним се и заспиват. Напоследък само малко ритат преди да заспят, но поне не реват. Ако някоя е кисела, просто я взимам при мен в леглото.
Хайде, Яна ме вика. Не може да спи повече от 20-30 минути наведнъж и това си е.

# 295
Много тъжна вест!

# 296
За ваксините по календара няма такова нещо, правят се на определената възраст, трябва да се спазва схемата. Единственото условие детето да е здраво, да не е алергично (ако е имало реакция при предичен прием).
М/у другото, има ли някаква инициатива за поемане на модерните ваксини от касата?

# 297
  • Варна
Сега успях да ви изчета назад
Very nice изключително неприятно преживяване за всички ви.Но както казваше баба ми не трябва да се жалее нещо, което може да се купи с пари.Желая ви кураж Hug
 Flowers Roseлека му пръст на М. Джексън цяло едно поколение израснахме с него.
Не знам да има връзка между ваксините и сезоните Thinking

# 298
  • Там където има любов
Дубру утру  Sunglasses
Ние от 6 а.м. сме на крак  Crazy Та вече май деня свършва  newsm78

Neri - не се притеснявай толкова за баткото. Всички деца които ходят на ясла минават през период на адаптация. А за това че се е ударил нали се сещаш че една госпожа и една леля няма как да озаптят толкова много деца. Не знам дали някъде по света има толкова големи групи деца на едно място и ако има са с повече гледачки  Crazy
Нашият батко ходи на ясла и аз бях много доволна от нещата които научава там и съм твърда в намерението си и Вики да го пускаме другият юни на ясла.

Мир на праха му на Джаксън.

Хайде момичета успешен ден пълен с много усмивки и гукания  Hug

# 299
  • София
Здравейте мами,
Много тъжно за Майкъл Джексън. Sad Cry
За виксинрането нашата педка нищо не е казала. Действаме и лятото. Ще биеме Пентаксим, но си го купуваме, още не го поема касата. Лекарката каза, че предстояло, но кой знае кога. Rolling Eyes
Жабче да те питам как се чувствахте след Пентаксима, че на нас ни предстои?
Хубав ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт