. Тези лекари добре ли са 

)

не съм яла нещо което може да я запече...а снощи така се пъна докато се изака

Да са ви живи и здрави! 

Едва, едва се домъкнах до вкъщи, добре че беше Маги с нас, че ни изпратиха до вкъщи!А нейния сладур Борис, си спеше послушно като агънце милото през цялото време! 

Нищо не ни действа, всички капки пихме, всички чайове!Сега смених адаптираното мляко с Фризопеп - било хипоалергенно и се усвоявало по-лесно, и давам едноврменно Инфакол и Колийф, засега промяна няма, освен че почна да ака по- често, вчера акото й беше тъмно зелено! 

)

BEN -78 КАКВО СИРОПЧЕ ПИЕТЕ ?
.А и без това нямала за този месец повече направления
,ако съм искала юли месец щяла да ми даде когато малката вече ще е на 3 месеца 

казах й аз Да си гледа там кантарчето и да не се бърка моите работи , но докато влезем в колата съм я редила ... Тея бабички много ме нервят . Тя като иска нейните деца да си ги затваря под ключ в тях
.
Днес срещнахме една мама с която се познаваме от болницата в един и същи ден родихме и нейното бебче доста големичко беше , та сега като видях и твоето , вече се замислям , че просто Тони е дребничък
А милото яде та се къса .

От 9 до 12-1 часа и после вече към 5-6 се буди . Ако не ми е достатъчна кърмата смятам , че и вечер ще е гладен , нали ? А съм пробвала да го дохранвам и не иска и да чува за АМ
Това детенце моето и то не знае какво иска . 
Искам да започне да свиква че след баня и хапване следва заспиване.Гледам да не я разсейвам и заигравам за да не я превъзбуждам преди сън.Как мислте дали е добре
Защото тя не заспива веднага,поне след около час,час и половина,но не я вдигам от легълцето за да не свикне така.

на всички.
И е последвало едно нареждане амаааа, чак ми стана смешно!!!!!!!!!

Играем си с нея с часове!!! Изградила си е страхотен режим- храни се точно през три часа и вечер като заспи към 22 часа се събужда чак в 6 сутринта!!!

Препоръчани теми