С-с-с-сто и две в САЩ!

• 18 109
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Тандури ...тези роботи на дървени подове работят ли ? и тази миеща Румба за която говори Кюбит ми се понрави. Кюбит имаш ли линк за тази която споменаваш?

Preps, washes, scrubs and squeegees sealed hardwood, tile and linoleum floors...  Peace
http://store.irobot.com/category/index.jsp?categoryId=3334444&cp=2804605 <--- всички модели, избирай си по критериите в ляво
http://store.irobot.com/product/index.jsp?productId=2666938& … p=2804605.3334444 <--- най-най

# 181
тц, това не е отговор на моя въпрос.
Неплащане на ютилити сметки отива в репорта и файко скора само ако стигне до колекшън ейджънси.
Моят въпрос е: с какво просто имането на ютилити сметка помага на кредит скора, след като те дори не са показани в репорта?

когато теглихме заема за къщата и ни правиха кредит рипорта, в него показаха всички сметки, че нямаме закъснения.

# 182
Тъй, рапортувам от консулските дни. Като изключим факта, че събитието беше в барачка по средата на индустриален район/кофти квартал и беше малко трудно за намиране, беше съвсем културно. Е, имаше малко шаш и паника, но не беше от консулските служители, а от хора, които считаха, че правилата за попълване на бланките за паспорт (например, да не се задрасква по формата или да се подпише с не знам какъв си черен писец) не важат за тях. Мацката, която приемаше документите беше оправна и устата и в забележително добро настроение, като се има предвид, че едновременно броеше пари, следеше всичко да е попълнено и отговаряше на 135 въпроса от всички страни. Консулът беше любезен и адекватно отговаряше на въпроси. Ние имахме всичко попълнено и минахме за 10-15 минути.  Изобщо, на живо са много по-симпатични и организирани отколкото звучат по телефона.

# 183
Кюбит, Вики, аз четох лоши коментари за миещата. Явно не са я донаправили още като хората, иначе идеята е добра.

Вики, ние сме само на дървени подове ( имаме два много малки килима под масата в дневната и хола) заради алергиите, така че коментарите ми са най-вече за това. Обаче мога да дам мнение само за модела, който ползвах, както и този, който ще получа сега. АКо ви интересува ще напиша коментар като пристигне и го ползвам.
Иначе имайте предвид, че сега румбите имат нова почистваща част ( тази с четките) като дизайн, но все още се продават от старите! Хубаво е ако вземате да вземате от по-новите модели ( над 530), за да сте сигурни, че ще е с подобрението.

# 184
Кюбит...много ти благодаря за линковете   Peace еххх че хубаво прозвуча но май Тандур но уби илюзиите Laughing
Тандур...като гледам си наясно и ще те послушам за румбата, щеше да е най хубавата дуо покупка ...един робот да чисти ,един робот да мие....еееехххх мечти
Моля те сподели за новото чудо,много ме интересува ,все още се чудя с кучока как ще се преборим защото тя спи нощем баш в центъра на всичко и не ми се ще да я заграждам защото не знам точно как ще стане. Има ли сравнителна таблица някъде от сорта на ,еди колко си скуеър фийт се почистват за еди си колко часа от един робот?

# 185
  • usa
Тъй, рапортувам от консулските дни. Като изключим факта, че събитието беше в барачка по средата на индустриален район/кофти квартал и беше малко трудно за намиране, беше съвсем културно. Е, имаше малко шаш и паника, но не беше от консулските служители, а от хора, които считаха, че правилата за попълване на бланките за паспорт (например, да не се задрасква по формата или да се подпише с не знам какъв си черен писец) не важат за тях. Мацката, която приемаше документите беше оправна и устата и в забележително добро настроение, като се има предвид, че едновременно броеше пари, следеше всичко да е попълнено и отговаряше на 135 въпроса от всички страни. Консулът беше любезен и адекватно отговаряше на въпроси. Ние имахме всичко попълнено и минахме за 10-15 минути.  Изобщо, на живо са много по-симпатични и организирани отколкото звучат по телефона.

благодаря за споделеното! браво на бг консулските служби! сега ме накара да съжалявам, че не отидохме на дните в сиатъл  Thinking...

# 186
Ай, ще си имаме избирателна секция.  Grinning Само остава да намери къде да го организираме.
За който се интересува ето списък на всички секции за САЩ:
http://www.mfa.bg/bg/index.php?option=com_content&task=view& … 04&Itemid=569
САЩ   СИК Вашингтон
   СИК Атланта
   СИК Форт Лодърдейл
   СИК Ню Йорк
   СИК Атлантик Сити
   СИК Бостън
   СИК Брумъл
   СИК Нантъкет
   СИК Лос Анджелис
   СИК Сан Франциско
   СИК Сиатъл
   СИК Ървайн
   СИК Чикаго
   СИК Комърс
   СИК Сент Пол

# 187
Кюбит благодaря ти много за съвета...  bouquetи аз почнах с компреси.Разрових се вчера в нета и се оказа, че медицинското название на ечемик на окото е "хордеолум" newsm78.От там още ровене на английски и открих, че тук му казват "stye" -та мъж ми успя да купи едни капки.Слагам вече 3-4 пъти и май помагат Grinning.Абе добре, че го има интернета, че иначе-мале,мале.... ooooh!

# 188

Вики, на сайта на iRobot  иди, има всичката информация, за която питаш. Между другото аз нашият Роби ( Dirt Dog-a)( идва от нещо средно м/у Робот и Роб )  го пуснах когато Крум беше в стаята, абсолютно нищо не му направи, първо ходи малко след него да го види какво ще прави, после като му омръзна да ходи подире му си легна, онова ходи и се бута в него. Беше много смешно Simple Smile После обаче му свикна и дори като го буташе робота, Крум не мърдаше.

# 189
miz,ne  е лично,качи ми се на главата,пореден ден офф поиска от днес за днес (имърдж.медикъл свекърва в болница,не за 1 път,обади се в 8.15ам ,аз на път),аз казвам-файн,но 50те кинта няма да получиш защото ще трябва ги плащам на друг да ми покрие деня,тя ми се развика и ми затвори тел,к вече преля чашата..ние имаме лонг история,и все си мислех че съм читав клиент (бонуси,ваканции,търпя тв,не правя драма от нищо като цяло,гледа ния 3 дни само по 3 часа но си получва парите за 5 фул дни и пр цяла година и пр и пр),но никой не ми беше викал от може би ранно студентство.Побеснях.Намерих една дама бг,пхд студент тук,ще покрие лятото,имам 2 месеца да намеря градина за стефан.Не знам защо така изтрещях,сега си мисля че можех да бъда бигър пърсън,жената е под зор явно,но аз отдавна мисля сменка че съвсем от...децата,има 3 бебета там и тя им се кефи,а ния си затъпяяяяяя(както стана вече дума Grinning).Та то беше пендинг като цяло,петък беше просто повода.Тя не знае,нали ми затвори,не предполага дори как изпусна 12 бона.Терсене ми е,но мисля че е за добро..
*
Кентън съм посещавала 3 пъти,по работа.

# 190
тц, това не е отговор на моя въпрос.
Неплащане на ютилити сметки отива в репорта и файко скора само ако стигне до колекшън ейджънси.
Моят въпрос е: с какво просто имането на ютилити сметка помага на кредит скора, след като те дори не са показани в репорта?

когато теглихме заема за къщата и ни правиха кредит рипорта, в него показаха всички сметки, че нямаме закъснения.

Аз преди 1 година нямах никаква история, сега съм събрала един много добър резултат. Това чрез лийзването на кола и със записването в картата на мъжа ми. Не ми се появяват ютилитис на рипорта, но и студентският ми заем също.

# 191
защо ютилити компаниите не репортват таймли пеймънтс към кредит бюрата

The credit score (FICO® score specifically) can only take into account information that actually shows up on your credit reports. If it’s not there, it neither helps nor hurts your scores. So, paying all of your utility bills on time is great…but it’s not going to help your scores at all unless your utility company chooses to report your on-time payments, which most do not.

явно си зависи от ютилити компанията  Thinking

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 03:01 от Лeни

# 192
анет, и аз имах подобен опит с бейбиситър, пак пакистанка. Или по-скоро, потенциално щях да имам, ако бях издържала 3+ години, но аз не съм толкова търпелива като тебе, няколко месеца ми стигнаха. Не че е тормозила нещо децата, но ми звучат познато и пазарлъците на дребно за пари, и това ни в клин, ни в ръкав да те кара да се чувстваш виновно, абе направо те изнудва някак си. Не сме се карали, но тя забременя в рискова възраст, и се разделихме по взаимно съгласие, аз междувременно вече бях намерила една молдовка, с която се чувствах по съвсем друг начин. И досега се чувствам добре с нея, 6 години станаха, макар и вече да се виждаме от дъжд на вятър. Проблемът е, че след нея не мога и да помисля за друга детегледачка, дори за час-два, толкова висoко вдигна летвата.  Grinning
Не се кахъри, за добро е. Peace

# 193
  • usa
Терсене ми е,но мисля че е за добро..

за добро е, разбира се. след тригодишна възраст децата имат по-голяма нужда да са сред себеподобни, от колкото домашна среда. аз лично смятам, че детската градина е много по-подходящо място след третата година.

# 194
да ми крещят някак търпя, сигурно щото съм гласовита и ги надвиквам
ама да ми се затваря телефон не толерирам по никъв повод .. както казва баща ми, няма човек, който да не заслужава да чуеш какво има да ти каже..
да съм я разкарала и аз в тази ситуация сигурно

Общи условия

Активация на акаунт