С-с-с-сто и две в САЩ!

• 18 095
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
В чуденка съм и аз, как ще си търся ситер, като ми трябва... Атти  Flutter?

Аз съм, ЗА картите с мили и ние всичко на тях слагаме, но имаме една за двамата, така че се натрупват сметките и на година доста мили събираме, отделно събираме и мили от командировки, хотели и ресторанти. За 7 години сигурно поне 7 международни билета сме купили с мили на NWA, а сега, като се събраха с Делта, се увеличиха възможностите още повече. Дори се наложи да сменим Визата с Амекс, защото Делта с Амекс работят за милите.

# 196
биз,щ'ти дам ноу хау пресно като се наложи,не се грижи Laughing нещата се подреждат като им дойде времето,колкото повече старея-толкова повече започвам да вярвам на тази умна мисъл.Ааа ква градина намериииииииих,за 300 $/седмица!!!! за 3+ (тук това е средно към 170),имат парк личен с алея за колела,ядат сам огранични храни и както каза баща им-наблюдават от сателит за наченки на гениалност LaughingУоу,моят уни беше по-сгрохан от техния "кемпус".Много интересни неща ейййййй
*
миз, и аз така мисля,но стеф е малко маугли милия и ужасно се шашка от ново и непознато като е сам,това е - да си 2ро дете и 1то да е все с теб,затова мислихме пакистан +прискул почасов 1 година,после истинска  градина,уж да не му дойде много.Инак ние от 6м мислим и въртим промяна,не е заради 1 затворен тел както разбирате, но все мързел,рутина,пари,пак мързел.Имаше нужда от пуш,ей го на сега.
блажка,мерси!взех да ? мен си нещо та туй дето го написа добре ми идва..

# 197
мързел,рутина,пари,пак мързел.Имаше нужда от пуш,ей го на сега.

Ей това беше част и от моя опит с пакистанската бейбиситър. С много неприятно чувство установих, че за да ти върши прилична работа, тази жена трябва да ти има страха, не просто контрол, а страх. Но на мене ми е унизително да плаша, и не ми влиза в представите за редно, не го и мога, и изобщо, не беше за мене тая работа.
Радвам се, че нещата са се наредили със Стефан!  Grinning Винаги се нарежда, но докато се нареди, ти се струва, че земята се е разтворила пред тебе, и а-ха да те глътне. Simple Smile

# 198
  • usa
миз, и аз така мисля,но стеф е малко маугли милия и ужасно се шашка от ново и непознато като е сам,това е - да си 2ро дете и 1то да е все с теб,затова мислихме пакистан +прискул почасов 1 година,после истинска  градина,уж да не му дойде много.Инак ние от 6м мислим и въртим промяна,не е заради 1 затворен тел както разбирате, но все мързел,рутина,пари,пак мързел.Имаше нужда от пуш,ей го на сега.

до характер е, анет, не до пореден номер Simple Smile. у нас е точно обратното - албена беше мауглито и все пращаше силвия да и прокарва пътя, а тя нали е купонджийка, всичко правеше за сестра си само и само купонът да тече Simple Smile. ще ви изненада момчето - ще се оправи с лекота, не го мисли  newsm10.

# 199
В чуденка съм и аз, как ще си търся ситер, като ми трябва... Атти  Flutter?

Препоръчаха ми едно рускинче, ама не съм я пробвала лично още, та не мога да споделям. Но тя е за почасово, след работно време или уикенда.Ти това ли търсиш или детска градина?

# 200
здравейте момичета, надявам се на искрен съвет

трябва ми адвокат по имиграционно права за САЩ, може ли да ми препоръчате някого...

става въпрос за Зелена карта на базата на оферта от работодател.... разбрах че в момента се чакало доста 5-10 години, вие знаете ли нещо, имате ли адвокат който може да даде съвет

# 201

става въпрос за Зелена карта на базата на оферта от работодател.... разбрах че в момента се чакало доста 5-10 години, вие знаете ли нещо, имате ли адвокат който може да даде съвет

на първа страница,  има координати на такъв адвокат.

ина4е зависи в какъв преференс левъл сте, ако сте в първи(пример Нобел прайс уинърс) ЗК се полу4ават много по-бързо, но ако сте 3(основно с бакалавърска степен) е доста бавно. Най-зависи  какво позицията изисква, а не ли4ните ти квалификации.
---------
Клерет4е, знам, 4е преди време препоръ4а 90 дневната диета. Още ли си на същото мнение? Мерси!

# 202
Aнет, ще видиш че Стеф ще свикне по- бързо отколкото си очаквала, друго си е да играе с деца на неговата възраст, а и в детските градини доста ги занимават. Ще видиш, че ще се чудиш след време защо толкова дълго си го държала там
Все си мислех , че Плами не говори, ама сега е в пъти по- добре, вчера се разправям с баща му и съм повишила тон, а малкия само вика " би куаят", събра ни очите това хлапе

# 203
Bensson 10

благодаря за отговора ти!!

става въпрос за Physical Therapist или Nurses  с Bachelor Degree, и знам че трябва лиценз

те не знам кое ниво са 3, 4 , 2 този адвокат има ли имейл или само това което пише на страницата-видях...

# 204
Winner, те са 3ти преференс, при сегашния закон бих заложила на минимум 5 години също. В тази категория, която е и най-многобройна, раздават около 40хил зелени карти годишно може и малко повече в опр. случаи (което включва и семействата на кандидатстващите), а в момента на опашка в нея чакат поне няколко стотин хиляди (по моя сметка, не съм го чела някъде  Peace).

справки можеш да направиш на
www.murthy.com
www.immigration.com

като сме си заговорили за имиграция, знаете ли, че зеленокартовците също са фингърпринтвани на влизане в страната от Ян 2009, а опашката е същата като за визиторс... представям си за каква лавина от хора иде реч  ooooh!

# 205

става въпрос за Physical Therapist или Nurses  с Bachelor Degree, и знам че трябва лиценз

имаше предложение заради недостиг на нърсес да са на специална виза, не знам дали се прие, но ето тук с подробности го има описан:
http://immigrationinfo.wordpress.com/2009/03/19/shortage-of-trai … lief-act-of-2009/

* в края на поста има линк към пълния нърсинг релив акт от 2009

тук е процеса описан : http://www.immigration.com/green-card-nurses

# 206
като сме си заговорили за имиграция, знаете ли, че зеленокартовците също са фингърпринтвани на влизане в страната от Ян 2009, а опашката е същата като за визиторс... представям си за каква лавина от хора иде реч  ooooh!

ай стига бе, те полудяха  Close

# 207
не се притеснявайте -не е толкова страшно- аз като влизах октомври си чаках на опашката и като минах на гишето за първата проверка от там ме изпратиха на друго място, където ми взимаха отпечaтъци....нямаше много хора и бяха мнооого бързи.Това за летището на Atlanta става дума...

# 208

Знаем го. Февруари на влизане през ДЖФК ми взеха отпечатъци, а вие тука даже не ми повярвахте!  Mr. Green Но чакането беше в опашката за граждани и не беше кой знае кво.  За сравнение с другата опашка, нали Simple Smile Отнема точно една минута, по 4 пръста наведнъж.

Имиграционният адвокат на 1 страница не е адвокат. Много се извинявам за грешката, ще го поправим за следващата тема. Той е съветник просто, знае нещата, но не е адвокат.

# 209
дами как ви беше татковия ден Simple Smile
Елла успя да си направи картичката сама,надписа я ,нарисува я  и накрая я подари на татко си с  " happy mother's day daddy" Laughing , цял ден обяснява че направила mother's day card за father's day  Laughing ....много и е объркано явно още.
А таткото взе че ми подари от тези малките лаптопчета ACER, да ми било лекичко и да мога да си го разнасям навсякъде из къщи защото другия лаптоп бил по-голям и по-тежък ( а отделно си имам и ПЦ  Crazy) ...не съм изненадана за подаръка но до сега не ми е подарявал на мен когато е негов празник. Heart Eyes
Нещо ги объркахме ние мадърс фадърс дей в къщи  Crazy

Тандури...вашият Кручмо много сладко го описваш Heart Eyes,моята госпожица съм сигурна че няма да реагира така спокойно на роботчо ,струва ми се че ще лае по него до небесата....а пък ако я докосне... ooooh! ,аз като пускам машините в къщи и е един беж по стаите....тя е на 10 год...закоравяла ,няма как тепърва да я свикваме на любов към машините.

Общи условия

Активация на акаунт