Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява условието за 1 година на застраховката при бременност?
Каква е концепцията зад създаването на споделен акаунт за качване на снимки?
Какви са мненията за куклите на American Girl и как те се свързват с консуматорството в детските играчки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява условието за 1 година на застраховката при бременност?
Условното изискване за 1 година на застраховка при бременност се отнася до индивидуални застрахователни полици. Например, ако полицата е сключена на 10.10.2009 г., а бременността е настъпила на 12.10.2010 г., тогава те попадат в рамките на тази една година. Някои застраховки изискват само 6 месеца за влизане в сила. За групова застраховка (през работодател) няма такова изискване.
-
Каква е концепцията зад създаването на споделен акаунт за качване на снимки?
Концепцията зад създаването на споделен акаунт за качване на снимки е да се предостави платформа, където участниците могат да качват и споделят изображения с конкретна група хора, като същевременно избягват публичното пространство. Въпреки че идеята има своите предимства, някои потребители предпочетоха използването на социални медийни платформи като Facebook за споделяне на снимки.
-
Какви са мненията за куклите на American Girl и как те се свързват с консуматорството в детските играчки?
Мненията за куклите на American Girl варират, като някои хора ги харесват заради тяхната детайлност и представяне на исторически периоди, докато други смятат, че са твърде скъпи. По отношение на консуматорството в детските играчки се смята за важно да се научим да правим разлика между полезните и необходимите предмети от капризните и излишните покупки.
-
Какви са някои идеи за подаръци за учители и какви са преживяванията на участниците във връзка с това?
-
Какво мислите за американското момиче и техния бизнес модел?
леле много съм зле. По- горе говорех за Медикеар. Сори. Все ги бъркам. Отивам да го поправя.
Според тоя сайт няма нито една с 0. Най-ниският рейтинг е 1. Моите (Tom's of Maine Spearmint w/ Propolis & Myrrh и Weleda Calendula) са 1. Още като ми го пусна на лична преди 2-3 месеца тоя сайт проверих.
. Днес ми е някакъв супер еуфоричен ден, защото до вчера почти никой не знаеше, с изключение на присъстващите на сватбата( 4 човека
.
. Ще се опитам да направя дългата история четаема, за тези, които пожелаха разказ.
. Трябваше да я поръчам по интерент да я шият защото за времето, с което разполагах нямаше кой да я ушие тук на място. Не мога да ви опиша шока си когато отворих пакета и от там изскочи това оранжавикаво блещукащо недуразумение с цвете баш на пъпа. Тя пък взе, че ми лепна по размер. Пророних 2-3 сълзички и започнах да свиквам с цвета и вида...това докато не се прибра младоженеца, който заяви, цитирам : "Тази грозна рокля няма да я носиш! Връщаме я!"
...просто много ме успокои. В крайна сметка не я върнахме, но ни дадоха 50% офф и той изведнъж започна много да я харесва
. Само декорацията за арката ми беше купена от преди това, но тюловете ги кроихме в самия ден
.
. Иначе за паста може и домашна да се направи ако на човек му се занимава.

.