За среща голяма се готвят сега, майки и Май-ски деца!

• 11 165
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
темп- не съм виждала твойта принцеса. Давай малко снимки

# 76
феникс - снимката с количката е снимката ми за деня  Peace

# 77
мдам. уникална е - хем смешна, хем чаровна  Heart Eyes

темп - сокчетата са за теб тогаз  Peace въпреки че ние всеки петък купуваме х 15 литра, за да избутаме седмицата, така че и да не вземеш, уикенда у дома е заредено като в магазин  Mr. Green

манджа - ще направя бутер-банички, някакви малки и лесни хапки, пилешки навярно, и една вкусотия, дето е между пица и баница и няма човек, дето да не я е хареса. мъфините, кекса, солетите и пуканките също ще са налични Simple Smile торта ще врътна една, освен ако някой друг не се наеме, ама ако моята се сдуха на финала, ще грабна някаква лека от някоя сладкарница околовръс  Peace
за пиене - мисля сангрия да забъркам няколко кани - любимо питие мие за това лято - винаги имаме х 2 бутилки + бира - алкохолна и безалкохолна за шофьорите. няма да е супер пищно, но ще е достатъчно като количество. и общата цифра няма да е голяма, така че моля да не се говори кой колко пари щял да дава  Crossing Arms

# 78
Лелеее маик, при такава подготовка ще трябва нещо и за труда да си сложиш в общата цифра. Бравус за ентусиазма  Peace А ако Карчита беше тук и тортата щеше да е налице Laughing
На мен чак ми е неудобно честно казано и затова предложих нещото, което не ви се понрави хич, но аз съм си такава- не обичам да притеснявам хората. Вече ми стана ясно, че не трябва Rolling Eyes

# 79
ох , майче, много много мило Hug и темп Hug

искате ли някой от другите с кола да поръча торта от лагуна или да вземе някаква, ние там ще му дадем парите, поне и ние нещо да допринесем Blush и майчето поне с торта да не се занимава Crazy

нямам търпение Flutter само да сме здрави Praynig

карчита, добре, че са открили парчето  Whistling

темп, дай снимкииии Flutter

ася, супер за бебчето Heart Eyes

лейди, а на снимката на дивана изглеждат и някак полуседнали, което ме Shocked и да знаеш, че много ми е любопитно да те видя с двете в слинга Crazy вие с иринка ми бяхте слинг-гурутата, преди още да свикна с моя и да го скъсам от носене Crazy някой дали й има мобилния??? аз ще звънна на ина-ана Peace

# 80
и на станела някой да се обади, че й нямам гсм. тя до тогава ще се е върнала от морето  Peace

# 81
пуснах смс и на балонеса с идея да се свърже с какичка и майчетата около плиска:)))

# 82
Страшно много,ме изкушавате с тая среща.
Ще ми се да я направим национална,но с преспиване ще е по сложно. Mr. Green
Птичка,за два дена е в Бургас без деца.
Страшно,много ми хареса градът,намерих спокойствие и комфорт.
Всички снимки са чудесни,на порасналите ни деца! Hug

# 83
ми идвайте, хей, рениииииииииииии

# 84
птица - нашата спалня не се ползва по предназначение, а като стая за гости, така че е ок да наминете с пооставане през нас. една германка щеше да идва на 28ми с 2мата си сина за 2 вечери, но пък от 3 седмици загубих контакт с нея. дай ми 2-3 дни толеранс да потвърдя дали сома ще идва или не и после живот и здраве ще ти метна официална покана, изписана със златен шрифт    Peace

# 85
ето мъничко нови снимки и от нас Flutter Heart Eyes

# 86
Ох,сладурка! Heart EyesНапомня ми малко на мен,като бях малка(понеже имах подобна прическа и същия цвят коса...и бузкиии)

# 87
ninochka хубавица да ви е жива и здрава  Hug Heart Eyes

# 88
smiled малкия е голям сладур с тази кърпа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
She_R мммммммм да преди не даваше,не че не даваше де просто му беше неприятно,ама какво да се прави мам го обработи  Mr. Green.Сега като ми го припомни това много насталгично ми стана като се сетя каква мишчици са били и колко мами имаше в темата тогава Hug
凤Феникс凰 Старшина са малките на снимката с количката  Crazy Heart Eyes,и там дето бати ги прегръща Heart Eyes Hug Heart Eyes
ninochka Голяма хубавица е малката Heart Eyes Hug
Ние сме добре,Теди голяма глезла става  ooooh!,а аз си карам диетката и сега като видях на Ниночка снимките и така ми се прияде Макдоналдс  ooooh! Crazy

# 89
аз пък от 3 дни изкарах степера и се фъчкам сега уж да отслабвам. и правя и коремни преси х 40-50 на ден, ама правих стандартни, а  долни е трябвало, че искам корема да стегна - да ме пита човек що не мисля. + туй се плескам и с някакви мазила за стягане и такива с отслабващ ефект и понеже не знаех какво да взема, купихна 3 различни фирми шишета и туби. познайте какво става.
нищоооо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт