За среща голяма се готвят сега, майки и Май-ски деца!

• 10 998
  • 286
  •   1
Отговори
  • Варна
Лято е...

2007  

APRIL BORN

06.04.2007г. - Ванина - на edna mama
17.04.2007г. -  Мартин - на мама Mylene; Теодор - на мама  Vaninaa
19.04.2007 г. -Самуил - на мама Geri; Борис - на мама psm
21.04.2007г.- Боряна - на мама tini7
22.04.2007г. - Николай - на mama 21
23.04.2007г. - Виктория - на Teia
24.04.2007г. Мартин - на мама mileeenka
25.04.2007г. -  Гавриил - на мама Eiphnh
26.04.2007г. - Камен - на мама маик; Стоян - на мама Polyndyr; Биляна - на мама rorita
28.04.2007г. - Василен - на мама smiled; Никол - на мама kimba77
30.04.2007г. - Калоян - на мама Tony Bonbony ;Мартин - на мама mimi25bg ;Боян - на мама Dana

MAY BORN

1.05.2007г. - Николай - на мама KSI
2.05.2007г. - Димитър - на мама Rozalina;Николай - на мама dennynik
3.05.2007г. - Бояна - на мама Yanche;Габриелa - на  мама Didka:D; Емилия - на мама ivaaa ;
4.05.2007г. -  Любчо - на мама Stanella ; Гергана - на мама kati_95 ;Дейвид - на мама diancheto;Мериян на мама sisko_suni Павел - на мама free ;Пресиан - на мама dia_cat ;Даниела - на мама Ron4eto;Валери - на мама valentina db; Теди - на мама gachoni ;
 5.05.2007г. -  Мила - на мама maia 01; Сияна -  на мама gmsvetla
6.05.2007г. -  Яна - на мама Mina21 ;Мартин - на мама kakichka; Йоанна - на мама Shemetkа; Радостин - на мама vavka
7.05.2007г. -  Даяна - на мама  temp;;Александър - на мама Gliqi;Йохан-Габриел - на мама prikazka
8.05.2007г. -  Николай - на мама passion; Мира - на мама ninochka; Габриела - на мама Katia_N;Наталия - на мама rsrs; Явор на мама maria mihaylova;Доротея на мама stanislav4eto
10.05.2007г. -  Александър - на мама Esthetique   ; Жоро - на мама rali4ka85
11.05.2007г. - Жана - на мама sisko2; Алекс - на мама rossita  ; Белла - на мама rumbai; Кирил -  на мама kokal4o
12.05.2007г. - Николина - на мама Qnush; Данаил - на мама Iva D
14.05.2007г. - Николай - на мама silvichka ;Алекс - на мама Блонди_24
15.05.2007г. - Мая - на мама Kar4ita; Николай - на мама LubaK; Ясен - на мама Lady Lou (Granny Weatherwax) ; Мирела - на мама marina 96; Диман - на мама Van4
16.05.2007г. - Ирена - на мама AnSofi ; Семира - на мама SILVI @ ; Кристиян - на мама Balonesa;
Косара - на мама embata_boom ; Кристиян - на мама mma
17.05.2007г. - Боян - на мама irina39
18.05.2007г. - Калоян -  на мама xai ; Мирела - на мама She_R (rumka)
19.05.2007г. -Явор - на мама ТiT
20.05.2007г. - Ели - на мама liana; Кристиан на мама Trillian; Самуил -  на мама magina
21.05.2007г. -Мая - на мама bodil ;Ния  на мама poli25
22.05.2007г. - Андрей - на мама Julie ;Ерик - на мама звездичка   ; Дара -  на mama li (Лиличка)
23.05.2007г. -  Мила - на мама asiasia;Мариана - на мама Bunnita ;Виктория - на мама elph;Теодора - на мама Vania75 ; Иван - на мама Дания; Калоян- на мама supermama
24.05.2007г. -  Симеон на мама Райна;Станислав  на мама emi_v
26.05.2007г. - Мая - на мама Reny27 ; Борис - на мама Galya S ; Елеана - на мама silrai; Даниъл - на мама Marti 86
27.05.2007г. -Никол - на мама krislubo
28.05.2007г. - Александър - на мама ina ana; Деница - на мама krasi72
29.05.2007г. - Ивана на мама ptica

JUNE BORN
7.06.2007г. -Калоян - на мама SvetlaK

ЕТО ТУК КЛИКНЕТЕ И СНИМКИТЕ НИ ОТВОРЕТЕ:
ПОТРЕБИТЕЛ: maicheta
ПАРОЛА: 2007

Предложения за заглавия на темите ни:

Хайде на море с МАЙСКОТО дете!-She_R

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 10:01 от She_R

# 1
# 2
# 3
майчеееее, имате семейна снимка!!! Joy

аз гласувах за събота, щото неделя ми е много по-мързеливо и къщовно  Heart Eyes иначе 100% предпочитам предиобед, но май ще си остане за следобед Laughing ари да ходим на клубчето, а не на открито, че да може да си поръчаме пак торта - да е празнично Flutter а и нали все сме навън, веднъж да сме в клубче, по-различно и празнично според мен Flutter а и по-спокойно ще можем да се огледаме, да си кажем две думи, да нащипем двете малки бо&йо  Flutter аз навън пост ще търча след мира Crazy само някой да подсети как се казваше онова клубче на райко алексиев newsm78 ето гооо - http://funnybg.com/

# 4
Аз също гласувах за 27-ми, устройва ни и сутрин и следобед- когато се реши.

# 5
майчеееее, имате семейна снимка!!! Joy
ха-ха - вярно е - бяхме с приятели и те ни щакнаха както и ние тях  Peace
и аз гласувах за 27ми. личните ми предпочитания са за следобед, но когато...

# 6
Ниноч,това клубче го знам.(Не еРайко Алексиев улицата,тя е в Изток,а тва е от другата страна на Плиска.Миналата година живеехме във високия блок до това клубче.)
Има два проблема,свързани с клубчето:
1.Кафето е мегатясно.
2.-което е по-проблемното-събота и неделя вечер няма начин да нямат някой рожден ден там.А ако правим резервация,ще трябва да се джобим здраво,ми се струва Sad

Иначе и на мен ми допада идеята децата да са "затворени"някъде и да не търчим подир тях....но в клубовете нали знаете как е с теаи партита...място би имало през седмицата и то денем Sad

# 7
  • София
Гласувах за 27.06 и предпочитам следобед, че към 9-10 сутринта обикновено тепърва ставаме. Crazy
И аз имам впечатление, че в събота и неделя масово повечето клубовете са заети за РД. Дано не съм права.

# 8
  • На морето!
Майче, много хубави са ви снимките. Пипа голяма кокетка, как позира с това герданче- направо ме разби.   Heart Eyes А Камен толкова сладко спи под чадъра, кажете как я правите тази магия, аз Симеон на пясъка не мога да го задържа, а какво остава и да заспи под чадъра.
Ние също открихме сезона към средата на Май, но при нас е доста по-лесно ходенето на плаж, на 10 мин от морето сме. Симеон е като жабче, постоянно към водата ходи- в началото ни обявяваше къде отива, но тъй като разбра , че това е грешна стратегия, сега се измъква крачка по крачка към морето и когато наближи се втурва през глава да се гмурка  ooooh! Вчера "плува" с един пояс доста време /според моите представи/, а водата си е още студена. Накрая баща му го изкара посинял от студ, настръхнал като мокро пиле и крещящ на пресекулки, тъй като му трепери устичката от студ "Искам водичката пак!". Потресена съм, все се надявах, че тази година ще изпитва поне малко страх от морето, но не. Та мисълта ми е, че се надявам да не сме го разболели след вчерашното плуване.
Гледам вие среща си заформяте- благородно ви  завиждам. Аз си стоя в офиса и чакам да стане 5, за да си видя чавето. Напоследък ме е обзела някаква луда привързаност към него и ужасно много ми липсва през деня, постоянно го мисля. Не че преди не е било така, но имаше и моменти, в които наистина се наслаждавах на "почивката" докато е на ясла. Да не говорим и как ме е обхванала мания за второ дете, добре че мъжът ми е по-разумен, че ме вразумява и мен. Мисля си, че по-скоро това е носталгия по бебешките времена на Симеон, отколкото желание за още едно бебе, а и наистина с това щуро момче е още много рано за още едно бебче.
Оф, стига съм ви занимавала с терзанията си, че мога роман да напиша  Embarassed
Лека и спокойна работна седмица на работещите и пълноценна и по-прохладна на тази, които си се гледат вкъщи  Hug

# 9
  • Перник
Гласувах за 27-и или 5-ти. На 4-ти най-вероятно ще изнасяме година на свекърва ми и ще ми дойде в повече тичането  Confused Предпочитам следобед, защото Калоян често става към 10, че и по-късно и докато закусим, да се оправим, то станало следобяд. Иначе подкрепям Ниночка - за клуб и торта  Mr. Green
Така в събота се класирахме в зоологическата градина в 14 часа  Mr. Greenдобре си изкарахме, дребния се впечатли най-много от слона и мечките. Преходи целия зоопарк, почти без носене и почивки и заспа щом се качи в колата. Преди това обаче бърка в ауспуха с кутията "бонибон", изчерни си бенетонската блуза, която беше облякъл за пръв път, та докато я извадя от пералнята все я мислих дали ще става за носене пред хора   Crazy
Лейди, и нашата блузка е комплект с панталонки. Много са готини, въпреки че ми се видяха малко скъпи като ги купи мъжо.
Румка, пази се от вируси доколкото е възможно  Hug
Ина-ана, дано баща ти се оправи бързо! Хубаво е,че има подобрение, баща ми беше в реанимация 3 месеца миналта година, а сега е толкова добре, колкото само бихме могли да мечтаем тогава.
Майче, страхотни морски снимки, особено тази със спящите в къприте деца  Heart Eyes и семейна, най-после  Mr. Green
Менина, това за второто дете все едно аз съм го писала  Peace
Ние снощи надухме басейна в двора. Днес трябва да му купим нов найлон за покриване, че Калоян го скъса от зор. Днес ще му надуем и малкото басейнче да си шляпка там, а големия е за плуване с мама и тати.
Някой да знае покривалата за басейн на Интекс, които са с диаметъ към 3 м. мисля, дали стават и за по-малък басейн?

# 10
Гласувах и аз за 27ми ,кой е глсувал за другите дни,да си казва! Laughing
Светле,нашето комплектче е подарък,но си беше с цената 16 лв,не мен не ми се струва скъпо.Това ме подсеща обаче какви вариации има в цените на детските стоки.Купих на Яс сандалки за 29 лв и след седмица ги видях в Хиполенд за 15 ShockedИзгризах си ноктите от яд,значи Laughing

# 11
  • Перник
Гласувах и аз за 27ми ,кой е глсувал за другите дни,да си казва! Laughing
Светле,нашето комплектче е подарък,но си беше с цената 16 лв,не мен не ми се струва скъпо.Това ме подсеща обаче какви вариации има в цените на детските стоки.Купих на Яс сандалки за 29 лв и след седмица ги видях в Хиполенд за 15 ShockedИзгризах си ноктите от яд,значи Laughing

23 лв. е нашето комплектче. Все се заричам, че в тоя магазин повече няма да пазарувам, ама пусто има голям избор и мила продавачка  Confused Да не говорим, че от там купих джапанки за 6,50, а на пазара (на 5 м.!) същите са 4,50. Ама "мама па-па", право беше детето  Mr. Green

# 12
Привет от мен. От вчера сме в София, че мъжът ми се е увлякъл по източната медицина и започна да ходи при някакъв лекар. Пък и довечера съм на родителска среща. Та, този лекар му казал, че според него заболяването му идва от многото антибиотици които е приемал преди години(изкара 3 бронхо-пневмонии една след друга). Някои от антибиотиците се свързвали с някакви белтъци в тялото и ги променяли и организмът вече не ги разпознавал като негови и започвал да ги атакува(заболяването му е автоимунно). Част от тези антибиотици лично аз му ги биех Sad (изписани са от лекар, разбира се) Сега ще го лекуват с акопунктура. Сори, че ви занимавам...
Утре заминаваме за Берковица, в четвъртък за Ловеч, в петък за Арбанаси, а в събота за морето(Албена). Връщането не сме го измислили, но ми се иска да минем през Мадара и Трявна. Ако сме тук за срещата ще дойда. Аз гласувах за 5ти, защото тогава ще съм тук 100%(мисля да гласувам), но може и да успея и в другите дни.
Майче, снимките са страхотни, децата са сладури.
Ама "мама па-па", право беше детето  Mr. Green
Laughing Калоян-сладуран Heart Eyes

# 13
все се каня да питам, ама ми е неудобно - от какво са го нарочили твоя мъж, че е болен? не бих се обидила в никой случай, ако предпочетеш да замълчиш. при всички случаи съм солидарна с всяка от нас, която е завряна в ъгъла заради болест.
понякога ме втриса като си помисля, че нещо може да се случи с филков. за съжаление често си мисля подобни глупости - може дори да се каже, че съм супер лабилна на тая тема. слава богу, някак успявам да не допусна подобни мисли за децата. явно ми е твърде ужасяващо и подсъзнателно съм си наложил да съм оптимист поне за тях  Confused
както и да е - имам 2 текста от х 160 стр. всеки за втора редакция. това става бързо, а парите за 2ро четене хич не са лоши, така че аз доволна  Mr. Green

# 14
  • На морето!
КСИ, ако това ще те успокои, свекърва ми лекува разни проблеми с акопунктура и резултатът е повече от добър. Дано и на мъжа ти помогне  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт