За среща голяма се готвят сега, майки и Май-ски деца!

• 11 000
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
Майче,супермама-много хубави снимки. Представям си мойте девойки другото лято така като Петра и Камен.

Ще изтървем хубавата среща,тюх, за жалост няма да сме в Сф. Виже как се рисуваме с Никита. Така да се зарадва и сега всеки ден ми вика: мамо искам мац мац  Mr. Green.

# 46
язък ..ще изпуснем поредната среща, обаче имаме резервация   grinning039
но пък среща тип кауфланд няма да е зле  bye

# 47
привет момичета не съм писала скоро но ме съкратиха от работа и ходих да си оправям документите за борса но голямо ходене и мотане беше от страна на роботодателя ми,общо всето ми идеше вече да хвана и някого #2gunfire #2gunfire #2gunfire,ама незнам полза щеше ли да има сега ще си чакам някаква бележка която борсата трябва да ми издаде и да я занеса до нои да ми кажат и напишат обещетението което ще ми се плаща деано и в ноито в четвъртак да не ме мотаят много.
мисля да пускам вече малката ня градина,но незнам как ще се разберем не иска да ходи казва че ще плаче много  но нека да изкараме изследванията и ще видим ще плачем ли или не.
благородно ви завиждам за срещичката да си изкарате страхотно и после снимков материал да покажете.
ние още не сме стигали до морето но мислим от идните уикенди да прескочим че малката само това повтаря на баща си"тате монко иска много вода и пасък".
Оф не бях писала ама сега се олях айде ще ви чета почесто и ще пиша.

# 48
  • Перник
Януш,много сте готини! И беба колко е порастнала  Heart Eyes
Ани, много гадно това с работата. Дано се оправиш бързо с институциите и скоро да си намериш нова работа  Peace

# 49
януш, много е сладка малкатаааа Flutter а с какво се рисувате??? И МНОГО СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ВИДИМ, ТАКА МИ СЕ ВИЖДАШЕ ОСОБЕНО МАЛКАТА МАлката маймунка Hug

малко ми е странно всеки да носи нещо, по колко бройки, все едно само за неговото дете сокче ли Thinking а на който пазари, ще му дадем пари естествено, вкл ако това е майчето, майчеее Naughty

# 50
Ами за мен също звучи добре предложението на маик, Hug
но няма да мога с количката да дойда,това е единствения проблем newsm78
Малките не знам къде ще стоят,докато ние си лафим.Няма да издържа да ги държа в слинга през цялото време newsm78

# 51
ще ви смъкнем преносима кошара с дюшек  Peace май едната даже има 2ро ниво. само нямам бебешки прах за пране   Rolling Eyes
нин - аз ще напазарувам разни неща. моля, не носете нито сокове, нищо  Peace
за сега заплюваме 27ми  Peace

# 52
Майче,злато си HugНяма нужда да переш нищо Naughty,те ще си лежат загърнати в слинга.Не мога да си позволя да те тормоза чак толкова Party
Ами 27 да бъде,мнозинството е гласувало за тогава.
Айде да започваме записванията Grinning

Среща на двегодишни МАЙчета и МАЙките им:
27.06.2009
Локация:Градинката при маик

(има 2 начина за стигане:
1- ако се движиш по т. александров - булеварда на метрото - след конст. величков се свива на светофара в ляво и после веднага пак в ляво. има къщи - тип алпийски вили. там е ок да се спре. така или иначе улицата има знак за затворен път и забрана за продължаване натам. градинката е зад въпросните къщи - има дървена къщичка, пясъчник и цветя. несбъркаемо е;
2 - ако се движиш по стамболийски, на светофара се свива в дясно, после след денонощния веднага в дясно и след това в лявата алея. тя е затворена уличка с паркинг, където живеем и ние. зад блока е въпросната градинка  Wink
адрес - илинден, бл. 15, вх. 12 - 6тия /номерацията е само на четни числа/, последен в алеята. посрещам хора отвсякъде. мога да изпратя и филков с колата до околните спирки - включително и до центъра. в колата има 2 сточлета Wink  гсм 0897 961427)

Ще дойдат:

1.Ниночка
2.Феникс
3.СветклаК

Айде,допълвайте  се с копи-пейст Peace

И дайте да си уточним някаква сума,един вид куверт,която всяка ще даде на любезната ни домакиня Simple Smile

# 53
Ниночка- рисуваме се с пастели за тялото. Има ги по книжарниците, меки са и много хубаво се рисува с тях. Ех, много ми се идва на срещата...
Бяхме на РД на едно приятелче, доста си поигарах децата, а Габи как я измориха... Заспа докато Никита се късаше от рев. малко трудничко става гледането, Габриела иска занимавка, иска на ръце, но ще избутаме лятото, ту при едната, ту при другата баба, ту в Софето.

# 54
# 55
Един бърз запис от мен. Вече и нова тема сте почнали и за среща говорите. Аз още не съм сигурна дали ще дойдем. Ако мъжо се навие - може , само да не съм единствената с мъж там.
Почти цяла седмица не бях влизала. Бях два дни с 39 градуса Т. Ама бързо се оправих ,до като Никол вече 4ти ден е с почти 40 градуса.И един ден преди това с 38. Вчера бяхме за втори път на доктор , вече ни изписаха АБ.Ама тя на всеки 4 часа вдига Т. Не съм спала от сумати време , повече от два три часа на вечер. Вче съвсем изкуках.
Хайде лека вечер от мен.

# 56
ира беше 5 дни с температура.през деня 38, вечер 39. не сьм я водила на лекар, тя си показваше, че я болят зьбките.има още 2 кьтника, тоест общо 18 зьба  Wink

при нея дава резултат разсьбличане, хладьк душ, и ако е над 38 давам нурофен или ефералган.

да споделя, че срещу 34 лв. в токуда се изследвах за хепатит б и с, отрицателни са.

януш, наистина много е пораснала габи  Heart Eyes

Ще дойдат:

1.Ниночка
2.Феникс
3.СветклаК
4.Силви@
5.мама рали

не сме 100% сигурни, ако всичко е ок - трьгваме.пьк ако се загубим из сф ще използваме обади се на приятел - майче  Grinning Wink

# 57
Много хубави снимки видях. Януш, и аз да кажа, че Габи е пораснала много!
За срещата няма да успея - след 2 дни тръгваме към морето, на 26.06. планирам да съм в Ловеч, а после не знам накъде ще хванем. Така че няма да се записвам.
Силви, честито за отрицателния резултат за хепатит. Със сигурност си по-спокойна Hug
Krisis, много гушки за Никол. Бързо да се оправя!

# 58
Записче Peace
Ние за срещата няма да дойдем,за съжаление  Sad,но се надявам да ни покажете после снимчици Hug
silvi@ миличките,дано минава по бързо и Браво за новите зъбки.
Ние нямаме въобще и подутинка за последните зъбчета  Tired
Qnush Много сладко сте се понацапали Heart Eyes Joy

# 59
тези температури и 2 кътника и Диман ги мина миналата седмица, само Аугментина за съжаление потуши всички инфекции

Ще дойдат:

1.Ниночка
2.Феникс
3.СветклаК
4.Силви@
5.мама рали
6. ванч

Общи условия

Активация на акаунт