За ДТК-то нашето педи ни преди, че едно дете на 10 000 се разболява. На мен това ми се стори твърде голям процент, та затова потънахме в дългове, но слагаме Пентаксима.
За срещата вече ще ме намразите, ама и този път няма да мога да дойда, че нали имам извънредна ситуация в офиса.....та пак ще ходя

На мене ми изплатиха почти изцяло последния болничен....Беше геройски похарчен за половин час, но не стигнаха
Линка-буболинка, малката ако не завие преди сън с калъфката на възглавницата или с лигавника, не е човек...много смешна като почне да се бърше...Обикновено го прави като й се спи много
Да ми бяха останали пари от болничния, бих взела активна гимнастика, но за момента аз съм й активната гимнастика, което, разбира се, ме уморява, та затова тия дни не влизам изобщо дори да ви чета...Ама на мъжо му се разбрица колицата, а нали работи с нея, та парите бяха пренасочени
Вчера цял ден се наливах с кафе, че ходех и заспивах, в следствие на което заспах към 1 часа, а малката сутрин става в 4.45, докато я нахраних се разсъних. Та това ни е режима от един месец..

тъкмо се бях наточила как днес ще излизаме, първо през банкомата
То всъщност на какъв принцип се изплаща. Когато ти внесат осигуровките за дадения месец или просто месец за месец го превеждат от нои ?
1001 нощ го изгледах за нула време, загледах и Перла, ама нещо главния герой много тинейджърест ми идва (аз си падам по по-мъжкарите, виж Керем от 1001 нощ
)ще го видим и този новия дето ще почне от петък...

, че страшна зарибявка.
мерси за комплимента всичко иска да хваща вече, даже като се надвеся над него и пери ръцете и ахаааа да ми хване носа
Много е смешен!
и е гладен. в4ера е изъал 930мл. бяхме на детско гастро, каза от другата седмица да запо4ваме с месно и зелен4уково пюре, месно заради зелезния дефицит. прегледа го - ве4е е около 6200-300 (а се роди 2810) - тоест удвоил си е теглото. каза ми - ама това дете много дълго - изглежда ми като 5-6 месе4но