1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 87

• 31 989
  • 445
  •   1
Отговори
# 300
  • Атлантис, Галактика Пегас
На мен пък не ми стана криво като прочетох новината. Защото:
1. Халит и жена му са възрастни хора.
2. Един пропадащ брак не може да спаси детето, дори и да се роди.
3. Берг е голямо момиче и не е Шех, предполагам че знае всички подробности около развода, и тази "новина" за нея може и да не е новина.
4. Халит и Берг не са Шех и Онур, (ние с вас не ги познаваме, но пък те двамата се познават много добре, след като любовта възникнала и избуяла, стигнало се до раздели с дългогодишни връзки....) звезди са, папараци постоянно ги следят и журналисти ревностно ровят в мръсното бельо, халал да им новината и парите където са взели за нея.
5. Да са живи и здрави и да им видим истинската свадба, а не само от сериала.  Peace bowuu  bouquet

# 301
  • София
hiacint ,  чете се 4-ия сезон, макар  не често - то си е ваш - довършете го. Ама много животинки са били на кастинг при вас  Grinning , що ги мъчите животинчетата Mr. Green

пенда, до сега съм търсила запис с Хулия Дарчан - жалко не успях за сега. Предаването бе преди около 2 месеца може би - сутрешно шоу Гюнбенгюн (Gunbengun) по  kanal 1. Всяко предаване кани известни дейци на културата и науката, сред тях задължително има и певец. В това предаване  ролята на певеца бе Хулия - доста изискана дама . Помогна със съвети на готвача в шоуто да направи чорбасъ , ама от какво беше - май от спанак. А песните и бяха много мелодични , каквито и Халит пее. Спомням си, че много и се кефих.

А за дискусията - отдавна нямаше такава - все сте си из тръстиката Grinning  Peace Наистина - нека прекратим споровете  - разбирам и галка , но не се нахвърляйте и на анубис! Иначе, жълтите новини предвижиха и развитието на личните взаимотношения между нашите любимци. Просто нещо липсваше и му дойде време да се научи  - истината е някъде по средата.

Ще продължа да търся изпълнението на Дарчан.

# 302
момичета, и все пак някой знае ли кой е този инструментал когато дават Бенну и Керем уникални цигулки са моля ако някой знае да каже от една седмица го търся. Благодаря.Извинете ме за нахлуването.

# 303
ШЕФ, благодаря ти за усилията, мила, но не се преуморявай  Wink Laughing Hug

наистина би ми било интересно да я чуя, стига обаче да не ти коства много време и труд, то ние винаги сме жадни за инфо, особено пък за музика

bebochka , и други питаха, няколко пъти, но май още никой не я е разкрил тази мелодия  newsm78

# 304
Хайдеее! Нашият филм почва! newsm53

# 305
Онур как само хукна да си прибира Шех и Каан.  Flutter Party

# 306
В тези мигове преди си бях помислила, че Шех е голямо магаре! И че не го заслужава Онур.  Naughty #2gunfire

# 307
  • планетата Земя и по точно до морето
Хукна, ама напразно ! smile3515

# 308
  • София
Приемате ли нови фенове? Гледам го с интерес!

Вече се чудя как издържа Бурхан с това болно сърце...

# 309
Приемате ли нови фенове? Гледам го с интерес!

Вече се чудя как издържа Бурхан с това болно сърце...
Добре дошла!!!
Ами Бурхан е от титан за това.  Joy

# 310
момичета, и все пак някой знае ли кой е този инструментал когато дават Бенну и Керем уникални цигулки са моля ако някой знае да каже от една седмица го търся. Благодаря.Извинете ме за нахлуването.

В кой епизод точно беше това, че ми се губи.

# 311
  • София
Мдааа, чудя се като си иде другите как ще оцелеят...

Спам: Уффф тая белина и тоз калгоооннн!

# 312
Мдааа, чудя се като си иде другите как ще оцелеят...

Спам: Уффф тая белина и тоз калгоооннн!
Що да си ходи човека? Ще си жевее с жена си още 20 години, а дано!  hahaha

# 313
Горкия, горкия Онур!!! Колко посърнал се прибра.  smile3518 smile3518 smile3518
Въпреки че го гледах до тук поне три пъти, отново го гледам вече с дублаж и ми се струва че изобщо не съм го гледала.  Whistling

# 314
Онуреее! Искам да те утеша!

Общи условия

Активация на акаунт