Януарските 2007 деца са нашите слънца

• 10 264
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
 Децата на бабите и татковците, ние сами  Simple Smile
Така че да си подготвена от сега, че ще идваш сама Hug Чакаме те  Hug

# 76
Това е вече друго нещо  Hug 2 срещи в месеца ми се струват добре - едната да пийнем, другата да се видят децата  Laughing

# 77
Да ти кажа, досега са били все да пийнем   Laughing

# 78
 Joy хубаво, ще се радвам тогава да организираме една среща с децата в парка, искам да видя красивите ви деца, пък и Свилен да ги види  Simple Smile
Но не от сега, ще го обсъдим на по бира  Mr. Green

# 79
В градинката на Ботев става! А ако се развали времето, можем да се метнем в Чифлика...

# 80
Супер - хайде казвайте тогава кой ще дойде, мога да отида след работа да запазя маса. За колко човека?
Сори, обърнахме го малко на русенски чат, ама като никой друг нищо не пише.  Simple Smile

Ив, честито ти возило. Както се казва - безаварийно да си го караш    car003

# 81
Пиши ме!!! Ще звънна на Анито и Весни

# 82
Айде и Веско към болните  Sad За първи пат виждам толкова бързо развиваща се хрема - от първото запушване на носа до повръщането на огромно количество сополи  Sick мина половин час. После е спал гушнат в мене, а аз наказана на фотьойла до един през нощта. Сега текат като река, според педи гърлото е зачервено и кашля. И в цялятя сетуация иска да прегръща и целува Цеци непрекъснато. Ако не полудея докато се излекува ще ми е необходимо много голямо количество алкохол  Crazy

# 83
  • Русе
Ман  Hug
Лилянчо, очакваме те  Heart Eyes Миналата година не се видяхме, ама тази - на всяка цена  Peace Спомняш ли си Свилката какви теманета правеше на Дени  Laughing
Норче, пиши ме и мен!

# 84
  • София
Ман, няма ли как да го изпратиш при свеки? Да не лепне вируса на Цеци? Алкохола ще го осигурим, не бери грижа!

# 85
Манана, дано успеете да опазите Цеци и Веско скоро да оздравее  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Рали  Hug

# 86
За утре... Елина е извън града, Весни ще се опита да ни навести за малко, Ани сигурно ще дойде...

Ели, я обясни за кое кръчме точно става дума, че там не ги знам...

# 87
  • София; Дружбето
Искам и аз на среща Rolling Eyes алкохолна. Що се отказахте от идеята за обедно пиене по центъра Rolling Eyes
Ман, дай го Веско на бабата ако може, че да нямаш после двама болни

# 88
  • София
Ман да оздравява бързо Веско  Hug
Ив, честита придобивка   newsm01, с кеф да си я караш и все на хубави места да те вози!
Честито ти и градинарче Шош, вашето си е голям късмет  Grinning
Ако има петък или събота вечер среща, аз мога само ако е с деца  Tired. Миналата семица мрънках, ама никой не ме забеляза  Crossing Arms
За обедно пиене в центъра съм навита ама ако ми дойдете по наблизо, че обедната ми почивка е 30 мин, със злоупотребата мах 1 - 1,30ч  Embarassed мога да участвам.

# 89
Дават д-р Мангъров по Нова

Гледах го днес.Много симпатичен човек ми се видя! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт