С какво ще лекуваш "сополивкото"? На Алекс му се е възобновила хремата, появи се и кашлица....
Сополите вече се сгъстяват, но не съм сигурна дали е добре така
- целият стар покрив е пръснат по двора и има стотици летви с пирони по тях. За сега малкия е добре - то каквото е имало да става ще е станало - дано все още му е засилен имунитета. За хремата пръскам Еуфорбиум, като преди сън слагам виброцил, че иначе няма спане. Пие сиропче за кашлица и хомеопатични гранулки за гърлото. Знам, че не е желателно да се смесват хомеопатичните и химичните лекарства, но пък имам доверие на педито ни, която се е обучавала и за хомеопат.
Що се отнася до притесненията - човекът си има говорен дефект и за това изглежда все едно е притеснен

Баба и деди не са ли съгласни да водят с тях дрискащо дете. Дано му минава бързо на Шош - явно са плъпнали всек`ви гадни вируси

Все се чудя как успяваш да останеш толкова слабичка при всичките изкушения, които непрекъснато правиш.

и ми трябват 2-3 бири. 
Аз за еуфорбиума успявам да го прилъжа, че е на спрей. След обикновените капки следва петминутен рев, при което носа се дозапушва 
Ти как си? Как се справяте с Рая в София?
Преди бях бременна и ми се ядяха непрекъснато, сега съм на диета и пак си мечтая за тях
Щеше ми се нещо по-рафинирано, например А Ла Карт - пак е отвън. Какво ще кажете? Видях се днес с Ани - и тя потвърди че ще дойде. Хайде на А Ла Карт, а? Ако сте навити - аз ще запазя маса /ако разбира се вече Норчето не го е направила/. Препоръчани теми