Януарските 2007 деца са нашите слънца

• 10 282
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
  Манана,дано бебока не се зарази от Веско. Praynig С какво ще лекуваш "сополивкото"? Rolling Eyes
  На Алекс му се е възобновила хремата, появи се и кашлица.... Confused

# 91
Лека и оздравителна нощ пожелавам на всички болници!  Hug
И аз го гледах Мангъров. Видя ми се нещо притеснен....

# 92

Е,как....С този малко безмислен спор,където се оказа 1 срещу 4-ма. Confused

# 93
Добро утро от мен  Tired Сополите вече се сгъстяват, но не съм сигурна дали е добре така  Confused Отива при баба си утре - просто жената ходи на работа, а там е като в бейрут  Crazy - целият стар покрив е пръснат по двора и има стотици летви с пирони по тях. За сега малкия е добре - то каквото е имало да става ще е станало - дано все още му е засилен имунитета. За хремата пръскам Еуфорбиум, като преди сън слагам виброцил, че иначе няма спане. Пие сиропче за кашлица и хомеопатични гранулки за гърлото. Знам, че не е желателно да се смесват хомеопатичните и химичните лекарства, но пък имам доверие на педито ни, която се е обучавала и за хомеопат.
Съжалявам, че съм пропуснала Мангъров вчера, но съжалявам и като си представя как се е борил с вятърни мелници - сиреч някой особи от конкретна форумска тема  Wink Що се отнася до притесненията - човекът си има говорен дефект и за това изглежда все едно е притеснен  Peace

# 94
  • София

Е,как....С този малко безмислен спор,където се оказа 1 срещу 4-ма. Confused

Да не забравяме, че има затруднение в говора и това заекване го притеснява... Опонентите му са винаги по-бързи и няма как да не се напряга.

Ман, няма проблем да даваш хомеопатичните с конвенционалните.  Peace

Шош ми е с разстройство, а трябва да заминава за вилата с баба и деди, че аз съм с тежка (но твърде приятна и разнообразна) програма - коя ме прокле, да и се върне, дано??!!  Crossing Arms
 smile3534

# 95
Иве за разстройство се убедих, че няма по-добро от Хидрасек. Но реално можеш да му дадеш и компот от дренки, ако намериш - действа много бързо, стига да го пие  Peace Баба и деди не са ли съгласни да водят с тях дрискащо дете. Дано му минава бързо на Шош - явно са плъпнали всек`ви гадни вируси  Confused Ама и как да е другояче, като вчера беше 30 градуса, а днеска дали има 18  ooooh!

# 96
Бързо оздравяване на болничките!  Hug

Ох, не мога да се стърпя - Селма, тортата в подписа ти изглежда страшно вкусно.  Crazy Все се чудя как успяваш да останеш толкова слабичка при всичките изкушения, които непрекъснато правиш.

Ив, натоварената ти програма случайно включва ли посещение на Пловдив?  Whistling

# 97
  • София
Ман стискам палци да се оправяте бързо,и при нас хремата протече по същия начин, но пък мина бързо за няколко дни,друг път сме я влачили поне седмица.
Ив честито ти возило с мерак и без аварии да го караш!
  bouquet
Рая не знае що значи тая дума разстройство. Ходенето по голяма нужда ни е проблем, ходи през ден, а понякога и на третия,така е от малка Tired

# 98
Момичета, вчера не можах да отида да запазя маса, че беше много страшно навън. Днес в почивката ще отида. За колко 4-5 човека?
Светле, едно време се казваше Бутика. Пада се средното заведение. Хладно и приятно е.
Ман дано се оправи Веско бързо и най-вече да не е лепнал на Цеци нещо. Аз от два дни капя на Евангелина в носа сребърна вода + Цинапсин сутрин, обед и вечер. Уж за засилване на имунитета. Забелязах, че от сребърната вода, за 2 дни тази сутрин няма сопол, няма нищо. Може да пробвате, ето тема за нея - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=153633.msg2949628
Ив, Шош и той да се оправя бързо, че това с разстройството е гадна работа.

Много искам да се видим, че имам жесток срив в системата  ooooh! и ми трябват 2-3 бири.

# 99
  • София
Уф, Дани си е вкъщи, каля като "пред пневмония" /по мое мнение. Педито е следобяд, баща му ще го води.

Ив, Ман, как да децата, докладвайте!!!

# 100
Уф, Дани си е вкъщи, каля като "пред пневмония" /по мое мнение. Педито е следобяд, баща му ще го води.

Ив, Ман, как да децата, докладвайте!!!
Клемс дано не се случи това дето го мислиш  Praynig
Норче сребърната вода не е ли същото като коларгола  newsm78 Аз за еуфорбиума успявам да го прилъжа, че е на спрей. След обикновените капки следва петминутен рев, при което носа се дозапушва  Crazy
Барби дано си права и се разминеме само с хремата  Praynig Ти как си? Как се справяте с Рая в София?
Ехо само ако знаеш как те разбирам, относно тортите на Селма  Grinning Преди бях бременна и ми се ядяха непрекъснато, сега съм на диета и пак си мечтая за тях  Mr. Green
Помежду другото килограмите вече са 75, а почнах диетата от 83 кг. Щастлива съм. Вече остават още 10-тина за смъкване  Party

# 101
Ман ето тук е обяснено - http://www.armax.hit.bg/main_files/armax.htm
То и ние имахме проблеми със слагането на капки, обаче в яслата така са я дресирали Ева, че сега сама казва "Ами капки ще сложим ли"  Crazy

# 102
Бързо да се оправят малките!!! Лято е, трябва да се играе...

Ели, аз съм сигурна. Да се срещнем в 19ч., че май всички са заети до тогава. Аз мога и в 18:30 да цъфна, ама не ми се стои сама...

# 103
Добре, сега ще отида да запазя маса и в 19 и 5 съм там.

# 104
  • Русе
Момичета и аз съм на срещата довечера, но към 19.10. Защо се спряхте на градинката пред Ботев  newsm78 Щеше ми се нещо по-рафинирано, например А Ла Карт - пак е отвън. Какво ще кажете? Видях се днес с Ани - и тя потвърди че ще дойде. Хайде на А Ла Карт, а? Ако сте навити - аз ще запазя маса /ако разбира се вече Норчето не го е направила/.

Общи условия

Активация на акаунт