Януарските 2007 деца са нашите слънца

• 10 242
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Мерси, момичета, имах нужда да се наФаля!  Blush

Стягайте се за среща, щото ние на 28 юни тръгваме за Халкидики, че Шош ме убива с въпросите "Що не мога плувам тука?'', гледайки тъжно по посока на езерото Ариана и Перловска река...  Tired

# 31
  • София
Е, как юни? Нали щяхме септември общо?  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 32
Айде честито за новите придобивки! Трябва си поливане Wink

Момичета, как научихте децата да пишкат като ги държите? Ели категорично отказва така, иска само в гърне, а навън няма как. Стиска до вкъщи, което не е хубаво, защото сме навън по няколко часа.

# 33
  • София
Момичета, как научихте децата да пишкат като ги държите? Ели категорично отказва така, иска само в гърне, а навън няма как. Стиска до вкъщи, което не е хубаво, защото сме навън по няколко часа.

Симона се научи да пишка на тоалетна за възрастни, като я придържам (като големите каки! - това бързо я научи  Wink ). Винаги има някое заведение или кафе наблизо, поне в София... Симона също отказва да пишка на тревичка, а и аз не държа на това, даже да не кажа, че не го одобрявам. Един единствен път е пишкала на тревата в зоологическата градина, ама там ремонтираха кенефите и наистина нямаше къде. Инак все се намира тоалетна, а аз в районите, където най-често ходим, съм си и набелязала места за целта, хората си ни познават. Никога не са ми отказали и не са ми искали пари за детето. Друг е въпросът, че като влезем вътре, се почва едно бърсане, подлагане на кърпички, умоляване на Опърничавата да не пипа НИКЪДЕ, докато мама чисти и че НИКЪДЕ наистина означава НИКЪДЕ, дори не и в коша за боклук...  ooooh! Tired Whistling

# 34
В Борисовата има 2-3 тоалетни, макар и със съмнителна чистота, но в момента, в който я надвеся над чинията, казва, че не й се пишка вече. Освен на гърне, пишка и на детска дъска, но не и ако я държа.

# 35
  • София
Е, как юни? Нали щяхме септември общо?  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Аз говоря за сега, септември е друго море, ма!  Mr. Green

# 36
И Пламена предпочита да чишка на тоалетна. Само 2 или 3 пъти съм я държала до някое дърво.

Ноеми, бързо оздравяване! Ще ми дадеш ли координати на онази къща в Рибарица?  Flutter

# 37
Така ..... И що всички се направихте на разсеяни, като ви казах, че ще сте ми на гости  Crossing Arms
Ние май се насочваме към това http://www.hotelalpina-bg.com/hotel.html И на мен ми се щеш да е ол инклузив, ама с мойто теле инатливо много трудно се спори и много трудно се убеждава, че е по-добрия вариант  Tired

# 38
  • София
Така ..... И що всички се направихте на разсеяни, като ви казах, че ще сте ми на гости  Crossing Arms
....

Аз съм с тежка програма, а и съм без дете, така че бих се зарадвала повече на мъжете, не на децата ви!...  Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 39
....

Аз съм с тежка програма, а и съм без дете, така че бих се зарадвала повече на мъжете, не на децата ви!...  Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да съм споменала деца  newsm78  Mr. Green

# 40
Добър ви ден, дами Simple Smile
Ив, честита ти придобивка и на Шош честито му ЦДГ. Я, да видят дребните какво е държавното. Моя малко не го виждам там ама ще го пусна есента пък да видим лелките колко ще издържат  Twisted Evil От два дена го водя с мен на работа, вече и чистачките ме питат как издържам Simple Smile
За срещите съм много за, ама където и да са аз ще съм с дете................... smile3511 та на Манана двора ми е много примамлив ако има кой да ме закара до там Simple Smile
Я да си признае сега дамата която беше от Бургас, че забравих. Мен май ще ми се отвори едно море до там сама с Митко, та ако има желание можем да се чуем и напием

# 41
Привет, момичета.

Ивонска, честита кола. Леко и безаварийно шофиране.

Аз пък имам по друг въпрос: на плажа, ако му се доходи по голяма нужда и не можем да стигнем бързо до най-близкото вц, какво се прави? Мислих варианта - гърне и отгоре пликче? Ама как ли ще се отрази това на лежащите около нас?

# 42
  • София; Дружбето
Давинчи, Миша пишка на храстчето Mr. Green само така се навива иначе не ще и стиска и тя до вкъщи. На обществени места отказва да пишка, щот мише лошу Crazy Аз като малка съм била същата - предпочитах да ме скъса корема, но вц само в нас признавах

# 43
Лилито, ако ще ме пОиш аз съм от Бургас Mr. Green

Аз пък имам по друг въпрос: на плажа, ако му се доходи по голяма нужда и не можем да стигнем бързо до най-близкото вц, какво се прави? Мислих варианта - гърне и отгоре пликче? Ама как ли ще се отрази това на лежащите около нас?

В пликче и после в най-отдалеченото кошче Peace

# 44
  • София
Привет, момичета.
...

В Мадър Кеър има преносими "гърнета" с плик. Много са компактни - седалчица, чиито "крачета" са сгъваеми и при разгъване я повдигат от земята. Нахлузвате плика (специални са, па от там) и ето ви портативно гърне...

Имаме го, но откакто наедрях не мога да го ползвам, а други желаещи в семейството ми нЕма...  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт