Януарските 2007 деца са нашите слънца

• 10 301
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Хахаха и аз като Ив   Shocked Shocked Shocked!
Обаче - честито и попътен вятър в лодката на брака!  bouquet
И после чакаме снимки! Grinning

# 136
  • София
Обаче - честито и попътен вятър в лодката на брака!  bouquet

Да. Дано не е надуваема и издишаща!  Mr. Green

# 137
Дамиииии, идвам да се изсипя Simple Smile smile3511
Реших аз днес Димитър да ходи без памперс Simple SmileИ го изведох със гащи навън /като знам че ми е дзвер детето що напраих така/. Като реши че му се ака това дете в средата на Билата Simple Smile И аз ни напред, ни назад. Накрая викнах охраната, обясних набързо, че случая е много спешен, оставих и количката с покупките и хукнах. Детето си свърши работата, ама как ме гледаше тая като се върнах  Shocked
Та откакто сме се прибрали, пера гащи  и обяснявам, че не се пика в тях.................няма резултат
Отделно сутринта изпече една кутийка чай в микровълновата и сега цялата къща мирища на печена мащерка.
Питайте ме ся що съм на втората мента със сладолед..........Simple Smile
Весни честито..........ако ти няма нищо ще взема и аз да се оженя Simple Smile

# 138
Лилита, на нас само 12 години ни трябваха да се решим. Може да имаш още време Laughing

# 139
Весни, дълъг и щастлив семеен живот
Болните дечица, да оздравяват бързо

# 140
Лилита, на нас само 12 години ни трябваха да се решим. Може да имаш още време Laughing
Другия месец стават 13 години откакто сме заедно с моя мъж Simple Smile

# 141
Здравейте При нас е кошмар, добре поне, че баткото е при баба и дядо, че не ми се мислеше с двама болни. Отгоре на всичкото и таткото ни се разболява. Цеци от вчера поддържа средна температура 38 градуса, сополите се стелат като пълноводна река, а от сутринта си имаме и нова екстра - разстройство.Не ми се мисли как е мишлето в тия жеги  Sad За слагането на капки и бърсането на носа, настава борба, в която не е ясно кой е печеливш, щото като ги сложа следва такъв рев, че предизвиква нови реки. И пак малката мишка намира начин да ми се усмихне - на мама героя  Heart Eyes
Бързо оздравяване и на всички други болнички, че е много гадно в тая жега  Sad
Весни здраво семейство и много любов и разбирателство ви желая   bouquet

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 16:15 от manana

# 142

Мацки следобед се женя!

Охо-хо!!!!Стискаме палци всичко да мине най-успешно! newsm10
  Пък и най-успешно да продължи нататък!  loveuuu  loveuuu  loveuuu

# 143
  Манана миличка!Повече усмивки да получиш от малкия Цецо, да ти е по-леко на душата! Hug Представям си този твоя кошмар..... ooooh!

# 144
   Елеонор@,много хубави снимки,особено онази с целувката! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 145
  • София
Ман, голямо гуш от нас!  Hug Дано утре са по-добре и тримата ти мъже

Весниии, браво! Ай честито! Снимки чакаме. Аз нали съм госпойца още, та събирам идеи... Замислила съм на десетата годишнина да се дам, ама не съм обещала тържествено още...  Whistling Wink Mr. Green

# 146
  • София
Момичета, утре има страхотна инициатива в Зоологическата градина в София. Отидете с 1 плюшено мече там, ние също мислим да идем!  Simple Smile

# 147
  • София; Дружбето
vesni Grinning ай успех и още по-щастливи след бракуването
Ман, ако е вируса, дето го изкара Миша, Т ще има 3 дена, а разстройство - седмица. Дано се оправят бързо дребните Praynig
Лиле, успех. И аз три дена мислех, че никога няма да схване, пък то (детето) взе, че ме изненадА
Мойте си легнаха в 2 и още спят Crazy

# 148
  • София

Айде, да ни е честита младоженката! Много щастливо семейство и послушни членове и пожелаваме!

ПП. Вече сигурно е произнесла отчетливо заветното "ДА"...

# 149
Весни, да ти е честито! Все така да се обичате, на ръцета да те носят и да те глезят!

Ама и ти как хвърли бомбата и изчезна  Wink

Бързо оздравяване на болничките и много сили на майките!

Общи условия

Активация на акаунт