Януарските 2007 деца са нашите слънца

• 10 311
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
   О,Манана.... Sad Точно това исках да ти  пиша снощи,че почти сигурно не е алергия.Страшно много деца боледуват в момента от същото....
    Жалко за малкия Цецко!Дано оздравеете по-бързо! Peace Hug

# 121
  • София
Леле какво става тука  ooooh!
Никой не е писал от сутринта  Rolling Eyes
Много положителна енергия за Цеци, Дани и Веско  Hug. Да се оправят бързо момчетата  Praynig
Къде сте всички, пиянствате ли а  Sunglasses

# 122
  • при принцесите
И ние сме сред болните. Херп ангина с възпалени уши. Бяхме два дена на ясла. Лекарката вика "Ами стига ви толкова, разписахте се!" Tired

Всички бързо да се оправят Praynig

# 123
Нямах нет 1 ден и какво да видя, само лоши новини  Sad
Айде бързо оздравяване на всички, прегръдки от нас. Hug

# 124
Добро утро!!!
Надявам се, днес всички да са по-добре!!!  Hug

# 125
  • София
Добро утро!
Дани ми изглежда една идея по-добре, снощи кашляше доста лошо, но днес май само веднъж съм го чула. Тази сутрин няма Т.

Хайде, другите да кажат как са мъниците. Hug

# 126
  • Русе
Добро утро Heart Eyes
Прегръдки за всички болни малчовци  Hug
Дени вече е по-добре. Спряхме АБ. Само на сиропчета сме до края на седмицата и после на ясла. Дано да не се разболее отново  Praynig
Весни, изкарахме си страхотно. Дори имаше идея да се видим пак следващия четвъртък. Тогава ще имаме повод да пием по едно за твое здраве  Grinning Чакаме пряко включване от купона  Heart Eyes
Ние с Дени снощи бяхме на карнавал. Изкарахме страхотно. Беше много весело, участваха много маскирани хора. Не бяха малко и тези, които се бяха постарали с костюми. Броят на участниците надхвърли очакванията ми. Довечера пак Grinning
Хубав ден   bouquet

# 127
  Клеми,тъкмо влизам да питам как е Дани!Радвам се ,че се подобрява! Hug
  rali_m ,добре,че вече сте спряли антибиотика!Имате ли снимки от карнавала? Simple Smile

# 128
  • София
Симона снощи беше с температура и суха кашлица. Tired Днес изглежда добре и вече ме врънка да излизаме, а аз не съм спала цяла нощ от притеснение за тая суха кашлица. Не съм дала Вентолин още, ама си бях позволила да прибера лекарствата и инхалатора в една чанта и май това ми е за урок, сега ако трябва да ги вадя...

Гуш и бързо оправяне за Дани, Веско, Цеци и Деси. Praynig

# 129
  • София
Да минава на дечицата, че времето е чудесно - майките им имат нужда от студена бира покрай градинките, сигурна съм!  Hug

Ним, ти стига писа само по такива поводи, я по-честичко да знаем подробности и за теб!  Crossing Arms  Hug  Laughing

# 130
Прегръдки за всички болнички и пожелания са бързо оздравяване!  Flowers Four Leaf Clover

# 131
И ние минахме покрай карнавала за малко снощи, ама не стояхме, че Ева каза "музиката е страшна"  Crazy
Ето няколко снимки - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13023264
Искаше ми се и довечера да отидем, ще е доста интересно, но няма да сме в града. Рали, после ще разкажеш.

На всички болни дечица - бързо да се оправвят  Hug Hug Hug

# 132
  • София
Русенки, някой да има контакти в Стефани стил, че съм си харесала едно диванче?...  Thinking

# 133
Ив , мебелната къща е до в къщи почти. Ако мога да помогна. Аз лично съм доволна от тях.
Айде, кат сте рекли другия чевтъртък Crazy
Мацки следобед се женя! Сега не мога да си полегна че косата ми има толкова лак.
На болните  Hug

# 134
  • София
Мацки следобед се женя! Сега не мога да си полегна че косата ми има толкова лак.
На болните  Hug

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Оуууууу, ми... на късмет да ти е!  Hug   bouquet  Hug   bouquet Кураж и силно "да" ти желая!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт