Януарските 2007 деца са нашите слънца

• 10 276
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
  • София; Дружбето
Аз може ли да мина към 13 и нещо, да си взема едно парче чииз и да си бегам Mr. Green

Ти като видиш пастата на Ива, ще се задържиш за по-дълго   Crazy
Ма тя за паста нищо не каза Whistling Ако има и от нея ще си завия Blush Ся серизно. До към 1 съм на училище за бременни, ако верно се сбирате с храна на маса ще се довлека. Пък ако Деси реши да довече младата госпожица да я видим ще е просто супер Mr. Green

# 196
manana, невероятни снимки.

Момичета, страхотно парти ще си направите в петък.Ще чакаме снимков материал на кулинарните шедьоври на ivonska и Селма и само хубави коментари за питиетата, мезетата и домакинята.

# 197
Манана, снимките са супер. Добре , че беше Селма да уточни че си ти, че аз си мислех, че това е каката на двамата юнаци
Добре да се забавлявате в петък, а ние ще чакаме снимки

# 198
Момичета, голяма липса ме хвана. Не съм ви чела скоро.
Има голяма вероятност на 2 и 3 юли да съм в София. Ще ви кажа, когато стане сигурно. Надявам се да се видим Simple Smile

# 199
Добро утро скъпи съфорумки  Grinning
Да ви събудя с кафенце

# 200
  Добро утро!
  Манана,мерси за кафенцето!Как сте вкъщи?Оздавявате ли? Simple Smile
  Ним,как е Симонка? Rolling Eyes
  Анджи,тези дни си мислех за теб!Добре дошла! Hug

# 201
  • София
Симона още поддържа някаква температура 37-38. Ту се появи, ту изчезне. И разстройство си има още... Нищо не давам, само Ентерол в млякото бутам, че инак го отказва. Педиатърката потвърди "лечението" ми и каза да стискаме зъби, ще мине. И аз днес съм същия парцал, явно е вирус, само се моля да ме подмине разстройството  Confused

За петък имам огромното желание да дойда, но в работно време ми е невъзможно.  Sad Ужасно много ще ви завиждам, признавам си без срам.  Whistling

# 202
     Ним,стискаме палци "да мине" по-бързо! Praynig

Моят палавник преди малко е изпил малка тубичка физиологичен разтвор Тонимер. ooooh! Таткото не го видял,че го взима,и..... Shocked Сега се чудим,може ли да има проблеми от това? Thinking

# 203
Селма, физиологичния разтвор е просто солена вода, няма проблем.
Все едно си е сложил лъжичка сол в чаша вода и я е изпил, или е глътнал морска вода Simple Smile

# 204
Селма, физиологичния разтвор е просто солена вода, няма проблем.
Все едно си е сложил лъжичка сол в чаша вода и я е изпил, или е глътнал морска вода Simple Smile
  И аз това си мислех,ама...знам ли.... Rolling Eyes
  Мерси за успокоението! Simple Smile

Случайно да знаеш,Анджи,защо ли едно детенце ,което от доста време вече се е справяло с ходенето на гърне ,изведнъж може да почне да се изхожда навсякъде,включително и ДО гърнето ,но не и във......?
  Или някой друг да се е сблъсквал с нещо подобно? newsm78

# 205
Селма, може да е период на протест. Да не му се карат, а да му казват, че се ака в гърнето.
Но може и други фактори да има, стрес, недоволство от нещо и затова да бойкотира гърнето.

# 206

Но може и други фактори да има, стрес, недоволство от нещо и затова да бойкотира гърнето.
  Сигурно.Но нещо не мога да изчисля какви са факторите... Confused

# 207
Здравейте Hug Къде сте, бре?
Мен тази сутрин ме информираха, че яслите няма да работят и юли и август, при положение, че зимата правиха ремонт и обещаха да ни компенсират лятото, като не затварят #Cussing out Чудя се дали да не спретна един лют скандал като Викс Thinking И още нещо се чудя - какво ли ги правят два месеца и половина другите деца?
Аз имам сериозната задача да отуча Ая от памперс тези два месеца, вече и забележки почнаха да ми правят в яслите Blush Blush Blush

# 208

Аз имам сериозната задача да отуча Ая от памперс тези два месеца Blush Blush Blush
     Дано успеете! Simple Smile Ти си имаш опит,за отучването,де. Wink

# 209
   Тази сутрин окончателно заключих ,че няколко излишни килограма ми е докарала 2-3 годишната криза на детето.
   След поредния си опит да го измия и поредната яка съпротива от неговата страна,върнах се в стаята и започнах да ям,каквото намерих,макар че изобщо не бях гладна и по принцип не закусвам. Crazy Confused
  И това продължава вече 7-8 месеца..... Tired Тази невероятната съпротива по повод и без повод.Тези.....ох! да не започвам да се оплаквам....

Вие как се справяте,мами? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт