Януарските 2007 деца са нашите слънца

• 10 273
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Селма - то не само за детето отказах да си правя планове. В един момент осъзнах, че няма нищо по-неприятно от проваления план за каквото и да било и реших вместо да се разочаровам, просто да не го планирам нещото.  Peace

Ева не е без граници, но не настоявам и не я насилвам за почти нищо. Твърде ми е малко времето, прекарвано с нея и ме избива в тази посока.  Peace
Различни са ни децата, различни сме и ние и възприятията ни  Hug

# 226
Селма Simple Smile Hug споко Simple Smile Само спокойствие граничещо с тиха лудост оправят нещата Simple Smile
Аз планирам поне да го сложа да спи на леглото, пък той виж къде иска да спи
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13127713
Планирам да се движи поне малко облечен из къщи, ама,.............
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13127726
Планирам  и да не пече чай в микровълновата и да не се пързаля по силно наклонен кален терен /като днес/ и още много работи, ма като не стане..........все до някое далечно бъдеще ще стане

# 227
Няма нищо по-хубаво от това човек да ходи гол и бос  Laughing Любо се развява почти постоянно така, съгласява се да го облека, ако ще ходим навън. Аз го обличам, ама излизаме, когато аз кажа  Mr. Green

# 228
Ъх, Сту, на мен ми е по-лесно с второто дете, ама теб като чета и виждам, че не е до поредност Simple Smile

Май не, на сестра ми третото е най-диво Crazy

# 229
Лавирай някак си или го залъгвай и ще се нагласите един спрямо друг  Peace
Селма, така и така не ходиш на работа нагаждай се според детето.
Анджелина,Стилияна,ами аз това го правя непрекъснато!
    Само дето с това постоянното нагаждане не мога да си поема дъх....
    Изобщо не става въпрос за някакви дреболии,като да яде в определен час определено нещо или да спи с главата на север....

# 230
Разбирам те Simple Smile На темпото на Ники едва издържах (да ми е жив и здрав), вечер едва гледах от умора, и физическа и психическа. Ще се справиш  Hug

# 231
Ъх, Сту, на мен ми е по-лесно с второто дете, ама теб като чета и виждам, че не е до поредност Simple Smile

Май не, на сестра ми третото е най-диво Crazy
Отказа ме категорично  Crossing Arms Mr. Green
Селма наистина има доста буйни и самостоятелни хлапета сред нашите януарчета. Честно казано аз постъпвам като Цвета и Клемс. Давам свобода до някъде, но когато е неободимо си яде шамарите по дупето, че и през ръцете. Просто някой неща не може да се подминат или да се обясни кротко. Не сме запознати много с развитието на Алекс(знаеме само, че е палав). Може би да пробваш да обърнеш неприятните за него процедури на игра или независимо от тръшкането и реването с категоричен тон и здрава ръка да го заведеш до банята и да го измиеш. Що се отнася до храненето отдавна се отказах да се опитвам да е под час, да го спирам за яденето на боклуци и т.н.

# 232
  • София, Лагера
Здрасти, мацки!

Влизам само да ви кажа, че не съм ви забравила, просто няма какво да пиша, някакви кахъри са ме налегнали... ама и това ще мине.

В темата не мога да се включа, поради липса на опит (нали Писунът ми е добричък...засега... Wink).

С огромно нетърпение очаквам петъка, заминаваме на морето! Имам врещяща нужда от почивка!

# 233
  • София
И на мен ми е спихнато, мързи ме да дишам, но това май не е нов симптом!  Sunglasses

Живея с идеята за петък, чакам ви с нетърпение!  Hug Ще има паста, за онези, дето се колебаят!  Party И торта, надявам се! (за мен!  Mr. Green )

Днес Шош сефте ми сътвори лека драма - не можа да си яхне колата ПОД наличната пързалка у дома, ЕСТЕСТВЕНО. Нито домът ми е 500 кв.м., нито пързалката - висока, но малкото дзвер истински се запени!  Crazy Никога не го бях виждала кипящ от безсилен гняв...  ooooh!

# 234
   Да,момичета.....Явно не в детето е проблемът,а в майката.Просто ми се е домрънкало,защото някой път направо се чувствам,като натиснат клавиш(а клавишите трябва да се пускат от време на време, иначе престават да издават звуци  Crazy ). Трудно е,когато си залепен до детето си по цял ден и никой никога не те отменя..... Crazy
  Ти си му чистачка,готвачка,забавачка,кърмачка и т.н..И не можеш и минутка да си отделиш за някакво поемане на дъх. Tired
  Спирам да се оплаквам!
  И да се похваля! Wink
  В неделя ни идва на гости свекървата.Така че за една седмица ще съм спасена! Praynig Hug

# 235
 Party И торта, надявам се! (за мен!  Mr. Green )
  Разбира се! Hug

# 236
Ето го разковничето, Селма, няма кой да те отмени.
Сега се възползвай от свекърва си и си почини Simple Smile

# 237
Селма в петък ще те разтоварим подобаващо  Mr. Green Ти само се остави в нашите ръце и не обръщай особено голямо внимание на щуротиите на Алекс  Wink Ще си имаме примерна домакиня, която ще му бере гайлето  Mr. Green
Установих, че е голямо приключение да се оправяш сам с едно кипящо от енергия козирогче и едно мрънкащо поради сдобиване със здрава захапка везне  Crazy Още повече, ако разполагаш с огромна къща за тичане и широк двор, чиито врати за към улицата козирогът се е научил да отваря сам  Twisted Evil Обаче оцелях  Mr. Green Венсеремос, всички вече спят  Simple Smile

# 238
  • София; Дружбето
Селма, прекалено отдадена си на детето мила Grinning Винаги когато имам нужда за себе си игнорирам всички без да ми пука. И аз съм човек. Просто изключвай и дори да се тръшка и реве, отделяй време за себе си. Иначе наистина човек изпушва Crazy
Аз днес ше съм плазмодий, нииииищуууу няма да правя Mr. Green Mr. Green Мислех да ходя до НОИ да си искам ПИК-а, ама ме мързи та ме боли. УжасТ. Съвсем се разглезих сама в къщи и после ще ми излезе през носа

# 239
  Цветка,нали ще се появиш утре в уютния дом на Ивонска?

Просто изключвай и дори да се тръшка и реве, отделяй време за себе си. Иначе наистина човек изпушва Crazy

Признавам,малко ми е трудно да изключвам,ако някой врещи до мен.Но,явно трябва да се уча.
   Ненапразно и аз самата казвам ,че децата ни възпитават не по-малко,отколкото ние самите ги възпитаваме. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт