Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 183
  • 517
  •   1
Отговори
# 510
Здрасти,банда!
  ВЕЩИ,стискам палци желая успех на малкия син!!!  bouquet
  Благодаря на МИМИИИ,ДАРИ,ЧОЧОСАН,КАРМЕН КУЕЙСИ/не знам дали така се пише Embarassed/,МИС МАРПЪЛ,НИАЛА,АЙНУР,за милите и топли поздрави!
  Къде се загуби МИХИ,някой знае ли newsm78

# 511

Ма много хора сме на клона бееее  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Като ,че ли нещо чакат всички,ама какво..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
[/quote

Преброих 40 бр на балкона   Laughing

Адреналинка на първа стр ли ще кажеш как я караш твойта трета  Hug

Bermudes  и ти позачезна от известно врема  слез и кажи нещо де  Hug

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 14:54 от gelinda

# 512
vesito5 ---тук съм днес съм - 900г нямам много време да пиша, режимна съм и вече боря 85кг. Благодаря ти. че се сети за мен Hug Hug Hug Hug

# 513
mihi69 , имаш снимки в подписа, но иска парола

# 514
vesito5 ---тук съм днес съм - 900г нямам много време да пиша, режимна съм и вече боря 85кг. Благодаря ти. че се сети за мен Hug Hug Hug Hug
Михи, какво направи ти, както няма-няма и сега направо ги топиш кат едното нищо  Laughing Много ти се радвам, да знаеш  Laughing

# 515
miss Marple ---Не знам мила след голямия застой сега от 15. 06 до днес за 5 дни съм свалила 3.600кг. На всички пожелавам такова сваляне, но не и нервите които натрупах тези дни. Но вече всичко е наред. А още нямам сила да пиша, но само ви чета и ви обичам всички  Hug Hug Hug Hug
lany ---Тези дни ще си бъда у нас и ще ги кача всичките и ще напиша и паролата

# 516
  МИХИ,браво,сладурка!Много се радвам за теб!Значи "помоща" ми си е казала своето Praynig Peace

# 517
  • Пловдив
Момичета, благодаря на всички!  Hug  Hug  Hug Думите на моя по телефона бяха "супер лесно беше". После се оказа, че разбрал , че бащата на Кралича е от Видин, ама Кралича е от Диарбекир  Mr. Green

Друго какво щях да ви казвам?  newsm78

Ааааа, сетих се - нова тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406846.msg11620110#msg11620110

Общи условия

Активация на акаунт