ФЕВРУАРСКА МАМА ЧАКА,ТОЧИЦАТА ДА ПОКАЖЕ ЕХОГРАФА

• 15 757
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
и аз да питам, че по важно е кога е била овулацията маи  Rolling Eyes
аз бях с късна
ти засичла ли си овулация  Simple Smile

# 121
и аз да питам, че по важно е кога е била овулацията маи  Rolling Eyes
аз бях с късна
ти засичла ли си овулация  Simple Smile

Кристи, моята овулация е към 20-22 ден от началото на МЦ. Последният ми МЦ беше на 7 май, а на 18 юни на вагиналния ехограф се видя само плодното сакче от 0.85 см. Показа, че съм в 5.1 г. с. вместо в 7, както е според изчисленията.
Сега ме е яд, че не изчаках някой и друг ден, защото се притеснявам дали ще се види ембриончето и прочие.

# 122
и аз да питам, че по важно е кога е била овулацията маи  Rolling Eyes
аз бях с късна
ти засичла ли си овулация  Simple Smile

Кристи, моята овулация е към 20-22 ден от началото на МЦ. Последният ми МЦ беше на 7 май, а на 18 юни на вагиналния ехограф се видя само плодното сакче от 0.85 см. Показа, че съм в 5.1 г. с. вместо в 7, както е според изчисленията.
Сега ме е яд, че не изчаках някой и друг ден, защото се притеснявам дали ще се види ембриончето и прочие.

хм..ще те цитирма, защото и аз съм долу горе като теб  Grinning
Последна менструация на 6.05.Овулацията ми беше на 21-ия ден!На преглед 6те съм 27 дена след деня на овулация  Rolling Eyes.надявам се да видим повече от точица, дано не е рано., че достатъчно се начаках. Confused

# 123
Ами аз си я усещам кога,понеже ме боли от дясната страна винаги.Никога не съм си мерила температури и т.н.Но когато е станала работата,тоест през май почти не ме болеше,и болката беше много странна и от лявата страна.Може би е станало преди овулацията,или през първия ден,защото мен ме боли втория и после спира.А Овулацията ми горе долу всеки месец по едно и също време,някъде 3-4 дни след като ми свърши,тоест през май месец ако е имало  е била някъде 12 -13

# 124
и аз да питам, че по важно е кога е била овулацията маи  Rolling Eyes
аз бях с късна
ти засичла ли си овулация  Simple Smile

хм..ще те цитирма, защото и аз съм долу горе като теб  Grinning
Последна менструация на 6.05.Овулацията ми беше на 21-ия ден!На преглед 6те съм 27 дена след деня на овулация  Rolling Eyes.надявам се да видим повече от точица, дано не е рано., че достатъчно се начаках. Confused

Криси, ние с тебе май сме заченали или в един и същи ден, или с разлика от 1 ден.  Laughing
Аз бях на преглед на 24 ден от ову-то и както писах вече, видя се само плоден сак. Ще чакам с интерес да кажеш как е положението. Аз ще пътувам и няма да имам достъп до интернет до 24 юни, но първото, което ще направя е да отворя този прекрасен форум. Laughing
Дано при теб се видят и сака и точицата в него. Hug

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 12:23 от ivaneta

# 125
  • София
Кики 82, привет,

Ние с тебе сме на една дата.  Simple Smile
Моята овулация обаче беше около 18-19 май. Аз си я следях с тестове.
Сега в понеделник пак съм на преглед. Надявам се, че всичко ще бъде наред   Praynig Hug

Някой може ли да сподели отзиви за следене на бременността и раждане в Токуда. Май съм се насочила натам, но не съм се интересувала все още за конкретен специалист.

И да ви питам още нещо. Чета тук из нета и в разни книжки, колко е хубаво жената да се храни по време на бременността разнообразно, особено сега, когато се формира плода. Аз обаче, хора, не мога да ям почти нищо. Само при мисълта и  Sick Например салати, месо - гади ми се само при мисълта за тях. Дояждат ми се супер странни неща, от които на другия ден вече ми се гади.  Sick Онзи ден, например, задуших зеленчуци, еййй, като ги видя тези броколи и направо стомахът ми стана на топка. И съм си казала, че ще слушам тялото си - каквото мога да хапна това ще е. При вас как са нещата?

Поздрави момичета и хубав ден   bouquet

# 126
  • Пловдив
desivalko, много прегръдки мила, съжавялвам че се е случило така  Hug

# 127
Elidam,и при мен е същото положението с гаденето,яж месо задължително,и плодове и зеленчъци много,и каквото друго ти се прияде newsm22

# 128
  • София
Момичета, на мен всичко ми се яде, каквото видя и се сетя.

Ама се притеснявам да не кача много килограми, за това хапвам по малко и често. Сутрин докато не хапна ми се гади, после нямам проблеми. Но явно кръвното много ми е паднало. От няколко дни като стана и много ми причернява, е това вече е много гадно, аз сам свикнала да ставам много бързо, ама ще трябва да отвикна.

Приятен уикенд, до понеделник.  bouquet

# 129
Здравейте   bouquet
Връщам се от първи преглед. Ембрионалната структура си е на мястото и си отговаря на седмиците. 4та седмица съм след оплождането. Така ми каза. След 2 седмици пак да отида. Не сме говорили за термин, и за мен е прекалено рано да се говори за това. Успокоих се вече  Heart Eyes Идва пак голямото чакане до другият път  Laughing
Хубав ден!

# 130
Здравейте момичета.

И аз сега се връщам от първия си преглед. Видяхме плодно сакче с големина 14,8 мм.
Според ехографа съм 5 г.с., но докторката каза, че може и 6-та да съм.

След 10 дни пак на преглед, за да се види дали щяло да се развие ембрионче.

Нещо съм малко притеснена, на вас назначиха ли ви някакви изследвания, защото на мен ми каза само да започна да пия фолиева киселина и нищо друго.

Хубав ден ви желая!

# 131
Имай търпение,за изследванията ще говорите другия път като видите ембриона и пулс,при мен поне беше така,и мен първия преглед за никакви изследвания не стана дума,извика ме след 2 седмици,и вчера видяхме ембрончето и пулс,и се разбрахме за иследвания другия път като отида

# 132
Kiki 82, мерси за успокоението.

Да питам, при теб в коя седмица се появи пулса?
Може да звуча малко параноично, но като ти каже доктор ...ми то това нищо не означава, може да не се развие плод и започваш да си мислиш, че има нещо нередно и не ти казват.

# 133
Мисля че съм в края на 7г.с.,не ми каза вчера само спомена нещо,и аз забравих да го питам,но каза че плода е нормален за 7 г.с.,значи съм там някъде,а за пулса и плода не се притеснявай,и аз бях като теб,като отидеш другия път ще ги видиш и ти,то малкото човече си расте вътре в нас,наслаждавай се на бременноста и не се притеснявай Hug

# 134
  • София
Чудесни новини, Ралипо и Лемъни. Не виждам основание да се притеснявате!  Hug
На мен също докторът миналата седмица ми каза, че трябва да се видим след седмица, за да се види ембриона.
Кики82, това с хапването на месо и зеленчуци звучи много добре, обаче само при мисълта и Sick Благородно завиждам на Съни, която си похапва  Hug
Интересното е, че съвсем наскоро леля ми обясняваше как по време на бременността най-любимите й храни са й станали най-непоносими. И аз тогава си казвах - да бе все едно на мен да не ми харесва да ям домати например /аз обожавам домати/. В момента само мисълта за домат и  Sick
Такаааа, всъщност при всеки е различно. Аз може би се самонаблюдавам повече, защото ми е и първа бременност.  Mr. Green

На всички мами пожелавам един уикенд с повече усмивки и без никакви притеснения.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт