НОЕМВРИйчето расте - скоро ще го водят на море!

• 14 412
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
добро утро

викам да мина да ви прочета докато не съм излязла
Илка-малеееееее! ко направихте вие.Щерка ти стабилно разте.Представям си колко много има за щипане Crazy
Ама и Мартинчо не отстъпва в тежката категория
Хайде чао ние излизаме

# 106
  • Sofia
Здравейте и от нас.
Добре дошли на  vankonasi и Cherveiche .

Шопи , мила страхотно че сте чули сърчицето.
Честито на озъбилите се.
Варненки вие сте най сериозни за  срещите.Много ви се радвам.Ели  браво станала е сплавката между младите.
Алекс изпразни го този хладилник , за да не  те привика само smile3503
Вчера бяхме на консултация 9,400/+400/ 75 см/+1/.Биха ни и първия пентаксим smile3521 най-накрая.Мина без проблемно.
Да го похваля малкия , че вечер спи от тази седмица без да се буди до към 6 сутринта.И правя връзката с баткото, той много хъркаше заради 3-та сливица, сега вече не.и се чудя да не би той да му е пречил newsm78 или просто съвпадение.
Лек ден от нас!

# 107
Ели  Hug Hug Hug
Много мерси на всички мамчета за милите думи   bouquet Радвам се,Ви има

vankonasi и Cherveiche- добре дошли в отбора   baby_neutral

# 108
  • София
Добър ви ден!
Шопкиньо, стига си драскала у форумЪтЪ, ами давай да извеждаме децата, че никое време стана! И като съм ти рекла, че ще е женско, женско ще е! Crossing Arms Слушай кака си! Naughty Crossing Arms
Диди, тази джиджавка за плодовете я няма в Бг, донесоха ни я от Малта. Но мисля, че зад граница, в някоя по-цивилизован държава ще да се намери. Може чужбинските мами да се включат Thinking
Добре дошла на Червейче. Hug Наш'то форум се набъка с разни дребни твари- то не бе Комарче, Мишле, , сега пък и Червейче....колко разнообразен е животинският свят, сиреч земната фауна..... Mr. Green Joy
Отивам да подгоня Шопската мома и да излизаме, че пак ще напече онуй ми ти слънце.
ЦелуФФФФки на всички ви! Hug Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 09:42 от Мишле_

# 109
  • София
Добро утро!!! И ние ревахме цяла нощ, направо не ми издържаха нервите!!! Казах на мъж ми сутринта да го вземе с него днес, ама той ми го остави и сега ще ме скапе направо. Как ми изкара акъла вчера вечерта. Лягам си аз, и го гледам, че се е разбудил но го оставих така. И по едно време чувам един шум и си отварям очите. И насреща ми една глава и едни очи ме гледат.  Shocked Леле, че се уплаших(аз съм много страхлива), а той на мама пикльото се преобърнал, хванал се с двете ръце за решетките и успял да се надигне. И седи и ме гледа, а аз инфаркт щях да получа.  hahaha Взех го при нас и се почнаха ревовете. Сутринта отворих прозореца, сигурно му е топло и затова се нерви. newsm78 И ми реве със затворени очи, дори не се събужда, но реве яко. И като видя сутринта храната и се разтрепери, все е гладен.
Шопии много се радвам за туп - туп!!! Не се бийте много с Мишката, все пак си бременна, по леко в схватките Joy.
Диданке много ме разсмя!! Laughing
Майче ако продължи да си спи така, значи може и от това да е било. Peace
И Варненки да знаят, че чакаме снимки!!!

# 110
  • София
Добър ден и от нас!

Шопкиньо, стига си драскала у форумЪтЪ, ами давай да извеждаме децата, че никое време стана! И като съм ти рекла, че ще е женско, женско ще е! Crossing Arms Слушай кака си! Naughty Crossing Arms

И аз така мисля  smile3521 Дори мисля че в една от предните теми бях го писала Simple Smile

Мишле как е малката Алекс? Зъбки има ли ? Надявам се Т вече да не ви тревожи  Hug

Шопи  Hug Много се радвам за Two Hearts  Hug

# 111
  • ВАРНА
Най накрая и ние да се включим Simple Smile
Бяхме си за 5 дни в Добрич,а като се прибрахме от това хубаво време не ни остава време за компютъра Embarassed
Виждам нови зъбки има Simple SmileБраво на дечицата!Ние още се ослушваме за зъби.
Бяхме на консултация и .... отслабнали сме,аз се чудя колко ли е наддал а той нашият 200 гр надолу,и като зъбърквам сега едни каши,ааа!Тежим 6900 кг и 69 см.Срамота можем да се класираме като най слабичкото форумско бебче Laughing
А вече и кърмата ми намаля явно от жегите и преди обед сме на АМ.
Добре дошли на новите мами!
Хубав ден!

# 112
Пфууу, навън пак е адска жега!! Ей сега ходихме да ме боцнат, направо се сварихме в колата, навънка, ужас... Който излиза днеска да гони сенките, че ще е много топло  Tired
Илка пак браво Simple Smile Да питам и тебе - Ида на кантара за големи ли я мерихте? то смешно, смешно, ама за децата това си е голямо преживяване - първо те събличат гол по никое време, разтягат ти краката, дърпат ти главата и накрая, даже да си се държал добре, ти хакват някоя инжекцийка  Joy  Joy

и аз искам снимки, особено на Цветковата, нали се е префасонирала, искам да я видя  Flutter

# 113
Добър деннн-Срещата беше страхотна.Събрахме се Шамс, Бубето, мама Анна, Иринка, Сиска, Анутев и ние.-ах как благородно ви завиждамммммм,на морето и толкова народ и бебеци нашииии искам и азззззззззз  Party Crazy
Браво на порасналите дечицаааа Илкаааа  smile3501 smile3501
Диданка супер сте изкарали на празника,виждам и Момо се е почерпил с нещо  Heart Eyes
Банда радвам се че ви има и много ви обичкам  Heart Eyes
Шопче всички сме с теб   bouquet
Лек ден

# 114
Шопче, спокойно мила.Ако и това е момиченце тъкмо ще имате стимул за трето.Моите родители от третия път са успяли да го докарат мъжкото  Joy

elleee вие завърнахте ли се в България или сте си на моренцето още.

Мацки стискайте палци, че отиваме с Аните на гастроентеролог.

Ей сега ще изръчкам Бубето за снимките

Дидипиди айде-мятайте се на колата и ви чакаме Hug

# 115
Мимеееее, newsm51 newsm51 newsm51 и нали знаеш....чакам си другата снаха!!!!! smile3521 smile3521 smile3521 smile3508

Добре дошли на новите мами!!!!!  bouquet

# 116
  • София
Ели бяхме си в България за 10дни (за съжаление по тъжен повод) и вчера пак пътувахме за Гърция. Та сега пак сме на море де Simple Smile Айде, ръчкай Бубето за снимки, че и на мен си ми интересна на какво си заприличала  newsm53 Честити зъбки на Анитка  tooth Здрави и силни и многоооооооо БЕЛИ  newsm47

# 117
момичета,вашите бебета по колко пъти на ден ядат?
Днес си говорехме с една от майките тук в Ахтопол и каза че нейното бебе което е родено на 28 октомври т.е. е колкото нас яде 4 пъти на ден-сутрин попата,на обед пюре,следобед каша и вечер мляко.При което аз останах като гръмната!!! Ивко ми яде по 6 пъти #Crazy

кое е нормално-по 4 пъти или по повече?
Вече незнам как да постъпя,той си яде когато и каквото иска,а кото реши да не яде нищо не е в състояние да го накара.

# 118
Голяма жега днес, едвам се докопах до вкъщи.
Благородно завиждам на Варненки как дружно се събират, излизат и гости посрещат.   bouquet
Момичета ще ме извините, ако се повтарям, но ще купувам проходилка на Борислава и се чудя каква да е, моля за съвет.
И друго щях да питам, но забравих, чао за сега

# 119
Здравейте!

Пак започнаха жегите Crossing Arms

Шопи много се радвам за вас Hug
Варненки къде го Бубето, та да ви гледаме снимкиите - дали още си поспива newsm78 Mr. Green
Теди нашата проходилка е от баткото и е на Чиполино - за мен беше важно да е с твърдо гръбче, ето снимка: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9962143
Деница адаша яде по 5-6 пъти - всяко дете е различно. Ивко яде по-малко, но често. А това дете може да яде повече и затова да докарва по-голям интервал.
Добре дошла на Червейче  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт