НОЕМВРИйчето расте - скоро ще го водят на море!

• 14 412
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
гледам вия вече сте напред с материала.Аз още не съм му давала на Ивко нищо сурово ама ще взема пример от вас и днес ще му взема някакъв плод.А как ги давате newsm78 настърна,нарязан или по цяло парченце да си ги дъвче
Мишле-я сподели от каде се сдобихте с тази джаджа.Изглежда добре замислена
Тонеска-адаша да не се дава.

# 91
Дени, понякога пасирам с пасатора или ги намачквам с вилица, зависи от плода.

# 92
 kaffeetrmker_2

Ели, честито второ зъбче!  tooth

vankonasi   welcome

Витаspoko

Пепена и аз чакам снимков материал  Mr. Green Хич не ни обяснявай какви са причините  Crossing Arms  newsm32 piasyk Давай снимки и да завиждаме  4470
Аз си върнах килогрмите( че даже съм и по-слаба), но полза никаква  ooooh! имам корем като на бременна в 7-ми месец  #Cussing out

Честити месечинки на наборчетата по дата! Да са живи, здрави и много послушни!
Да почерпя, че Борко днес става на 7 месеца  newsm44 newsm44 newsm44 Довечера ще му сваря сладък картоф  feeding да видим ще има ли интерес към храната или не.

# 93
Юле, честита ви месечинка , да ти е здравичко и весело момчето!  bouquet

# 94
Бреййййй,изчетох ви  smile3529 Първо да честитя месечинките на порасналите ни дечица ... 1crib
 Мартинскииии ,много целувки на патерици от нас   love001
Болничките мамчета и бебчета да оздравяват бързо..
Зъбчетата...това ни чака от сега нататък още дълго време  Mr. Green
................................
 Сега да ви се похваля  Blush чухме малко тупкащо сърчице  Two Hearts ...всичко е наред .Пуснахме и изследванията ,ще имаме резултати в петък  Crazy Сяхаш малко ми поолекна да ви кажа ,че имах едно странно усещане ...дето незнам хубаво или лошо да го опиша  newsm78 Абе сигурна съм ,че всичко с малкото бебче ще е наред  Praynig

Тъй .Мишле  fight кЪт те барна по градинките ШЪ ти кажа аз едно женско.... hahaha

Лека нощ момичета  ...целувчици на всички ( просълзих се докато четох как се вълнувате за мен.Нещо яко са ме метнали хормоните  Mr. Green Кърмаческа склероза и бременелски заплес е уникалната комбинация )
  bouquet

# 95
За мой срам, чак сега се разписвам тук . Привет на всички  smile3525
За статистиката - бебок е роден на 23.11.2008г., носи името на татко си - Борис. и е най-усмихнатия малък разбойник  newsm47.
Сега се захващам да чета пропуснатото!

# 96
  • до Пловдив
Cherveiche  welcome

# 97
  • София
Добър вечер!!! Леле какъв апетит ме гони, само се въртя около хладилника, кръвното ми е все ниско, а днес взе и да ми се гади като се качих в колата. На всичко отгоре се оказа, че ми е дошло и една седмица по-рано #Crazy. Сигурна съм, че не съм бременна, ама взех да се притеснявам, да не карам някоя цветна бременност(да не съм прихванала нещо и аз като Шопито, ама ние се пазим newsm78). Или просто съм супер лакома  261uu. Сраммм Embarassed, отивам да тренирам newsm39, че не се понасям.
Честити седем месеца на Борко!!!
Cherveiche welcome!!!

# 98
Срещата беше страхотна.Събрахме се Шамс, Бубето, мама Анна, Иринка, Сиска, Анутев и ние.Прекарахме си супер.Снимки може би утре, че Бубео спинка вече а са в нейния апарат.
Работата между Фафи и Анитка е опечена.А което е по-важно Фафи страшно хареса тъща си  Mr. Green Така ми се смееше сладура.
До края на месеца сме този състав.
Добре дошла на Cherveiche

# 99
Ха така, да се намърдам и аз у темата!!!
Пърррво: Браво на Шопи, аз чак у януарки ходих да те търся дали си писала какво става с вас, признавам си  Embarassed много се радвам, че сте чули туп-туп  Hug Ако има схватка с Мишлето да ме викнеш. че много ми хареса джаджата за ядене на плодове, вий докат се трепете, аз я взимам и айдеее  newsm49

Привет на vankonasi и Cherveiche  Hug  Hug

Юле, честита месечинка на колегата!!! Да ти е жив, здрав, ящен и спокоен!! Да расте умен и добър!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Еличке, честито второ зъбче - това май изби по-лесно от другото или се лъжа  newsm78 и хич не се притеснявай за килата - много си си добре (от снимките съдя), а и по-добре, че не те бъркат с мъж, на мене нали ми викаха "баткото"..  #2gunfire

Я  сега, кой питаше за пресни плодове - значи, вчера водихме Момо на рожден ден на прабаба му - да ми е жива и здрава милата баба  Hug Та жената нареди едни софри, едно чудо..  имаше и диня, и моя дзвер като я загледа, ококори се и само в динята гледа - и баба ми вика "дайте му малко, да не му падне пишката" и така - ръгнахме му едно парче в устата, а динята хем сладка, хем студена, Момо много бързо се ориентира какво да прави - смуче, смуче, и като омекне вземе че отхапе и ние трябваше няколко пъти да вадим разни парчета  hahaha е, едно успя да глътне, ама днеска го изака. та така - хапна си детето диня. освен това преди няколко седмици яде пресен банан.. а Юле, днеска го пробвах с варен картоф, размесен с кърма - лелеее, все едно му дадох  най-долна помия, даже и да го помирише не поиска, и накрая го хвърлих. еми какво да го правя - каквото иска, това ще му давам  ooooh!  добре че сега е сезонът, има голям избор. Реших, че все пак е добре да познава и други вкусове, освен на кърмата. само да опитва, да си избира, да си харесва. всичко да става според неговите нужди.

ами това е от нас, отивам да си лягам, че стана утре. лека нощ  Hug

# 100
Зравейте и от мен  Simple Smile снощи мямах време да ви кажа ,че на Наси първите 2 зъбчета му излезнаха на 5 месеца и сега сигурно и от горе го мъчат и цяла нощ не спа  Sad
За плодовете аз давам на малчо ябълки , моркови , кайсии и банани от скоро. Като пасирам един бабан с кисело мляко и стой та гледай немога да му смогна  newsm62
От скоро го слагам и в проходика и мнооого му е кеф newsm53, ама немога да оварда баткото постоянно иска той да се качва но какво да пго правя и той е още малък
Cherveiche welcome
Ели , честито зъбче

# 101
Диданче за сега килата са в мой плюс.Никой от четата не смее да противоречи  Mr. Green
А иначе знам, че ще си ги сваля като спрем да се кърмим, но има време за всичко.Сега Анита диктува правилата.
Иначе зъбчето излезе малко по-лесно и малко по-бързо.Има все пак някаква надежда.

Шопче много се зарадвах, че сте чули сърчице.Всичко ще е наред  Hug
Аз освен, че те търсих при януарки ами разпитвах Мишката и Валя-добре, че бяха те, че щях да умра от притеснение. Hug

# 102
  • София
Писали, писали, писалиииии  ooooh! smile3529

Нищо не запомних  Embarassed

Липсвахме малко с Никол, но пак сме на линия  Hug
Малко инфо от днешната консултацийка: 8800гр и 71см. Водих я на преглед, че ми се струваше че кашля. Бъзикахме я 2 дни - покашляме и тя повтаря. Обаче почна да го прави без ние да сме покашляли и си викам "абе, тва дете сега прави ли се или наистина кашля"  Mr. Green

vankonasi   welcome чудех се от къде ми е познат ника ти
Cherveiche  welcome

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 01:10 от elleee

# 103
  • София
ние днес бяхме на мерки и теглилки - минахме 10те кила - 10.100 кг и 73 см (+600гр и +1 см) това дете не го знам до кога смята да расте така!!! Shocked  Party като ви чета, повечето се оплаквате, че малко наддават бебоците, да ви дадем малко килца назаем?  Wink

# 104
  • Бургас
Привет и от нас!
На двете нови мами   welcome
Шопи - много се радвам, че сте чули сърчицето! newsm44 newsm68 newsm44
Честито на месечинките!  bouquet
Пепенке я стига си се подмотвала из варненско ми земай челядтта и тук на лугата - обещала си! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Диданке - на лугата също няма ток и има комари - чуствай се поканена Hug
Ние сме чааак на 29 на мерки и теглилки и ще видим, но се надявам да не сме наддали много щото предният месец гонихме 10 кила (без 70 гр.) и ако пораснем още малко ще ни теглят в близкият "Плод и зеленчук" Embarassed
Лека и спяща от нас!

Общи условия

Активация на акаунт