настърна,нарязан или по цяло парченце да си ги дъвчеМишле-я сподели от каде се сдобихте с тази джаджа.Изглежда добре замислена
Тонеска-адаша да не се дава.
настърна,нарязан или по цяло парченце да си ги дъвче

Давай снимки и да завиждаме 
имам корем като на бременна в 7-ми месец 
Довечера ще му сваря сладък картоф
да видим ще има ли интерес към храната или не.
Първо да честитя месечинките на порасналите ни дечица ...

чухме малко тупкащо сърчице
...всичко е наред .Пуснахме и изследванията ,ще имаме резултати в петък
Сяхаш малко ми поолекна да ви кажа ,че имах едно странно усещане ...дето незнам хубаво или лошо да го опиша
Абе сигурна съм ,че всичко с малкото бебче ще е наред 
кЪт те барна по градинките ШЪ ти кажа аз едно женско.... 
. Сигурна съм, че не съм бременна, ама взех да се притеснявам, да не карам някоя цветна бременност(да не съм прихванала нещо и аз като Шопито, ама ние се пазим
). Или просто съм супер лакома
. Сраммм
, че не се понасям.
!!!
Ако има схватка с Мишлето да ме викнеш. че много ми хареса джаджата за ядене на плодове, вий докат се трепете, аз я взимам и айдеее 
и хич не се притеснявай за килата - много си си добре (от снимките съдя), а и по-добре, че не те бъркат с мъж, на мене нали ми викаха "баткото"..
Та жената нареди едни софри, едно чудо.. имаше и диня, и моя дзвер като я загледа, ококори се и само в динята гледа - и баба ми вика "дайте му малко, да не му падне пишката" и така - ръгнахме му едно парче в устата, а динята хем сладка, хем студена, Момо много бързо се ориентира какво да прави - смуче, смуче, и като омекне вземе че отхапе и ние трябваше няколко пъти да вадим разни парчета
е, едно успя да глътне, ама днеска го изака. та така - хапна си детето диня. освен това преди няколко седмици яде пресен банан.. а Юле, днеска го пробвах с варен картоф, размесен с кърма - лелеее, все едно му дадох най-долна помия, даже и да го помирише не поиска, и накрая го хвърлих. еми какво да го правя - каквото иска, това ще му давам
добре че сега е сезонът, има голям избор. Реших, че все пак е добре да познава и други вкусове, освен на кърмата. само да опитва, да си избира, да си харесва. всичко да става според неговите нужди.
снощи мямах време да ви кажа ,че на Наси първите 2 зъбчета му излезнаха на 5 месеца и сега сигурно и от горе го мъчат и цяла нощ не спа

, ама немога да оварда баткото постоянно иска той да се качва но какво да пго правя и той е още малък 

чудех се от къде ми е познат ника ти