НОЕМВРИйчето расте - скоро ще го водят на море!

• 14 412
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Добро да е,благодаря за кафето и закуската  Hug Елице честито второ зъбче.
Дано всичко е наред с Шопи  Praynig и да тупка лудо сърце  Heart Eyes
vankonasi добре дошла в бандата   bouquet
При нас е 20градуса и духа и е хладноооооо  newsm44 по-късно ако не завали ще изкарам Радост.

# 76
  • София
Здрасти, банда!
Как сте? Еййй, добре че падна дъждец, та да разхлади малко Flutter
Аз ще ви отговоя вместо Шопкинята, явно нарочно не се включва, за да засили интереса към себе си Joy Mr. Green Добре е, женицата, снощи се чухме. Ходила е на преглед, видяли са сърчице и всичко е наред! Hug Така ще е и до края, сигурна съм.  Praynig Hug И някак си на женско пак ми заприличва... newsm78 Thinking

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 10:09 от Мишле_

# 77
vankonasi  welcome

Току що се връщам от консултация и съм много разстроена- Али е качила само +100гр и +1см (6,700кг. и 67см.). Лекаракта ми каза че не е притеснително това некачване newsm78 и ми изписа Мензинфорте( хапчетата са за възрастни, да ги деля на пет) ама въобще нямам намерение да и ги давам, тя некачва защото не ядеше в жегите. Незнам дали вече да не я дохранвам Sad с АМ.

# 78
  • София
Да споделя, че открихме "сезона на дините" Mr. Green Joy От няколко дни Алекс хапва пресни плодове. Много й харесват, особено нектарините, с които става такава мацаница...... Опитва вече банан, круша, нектарина.....ще видим следобяд какво друго предлага пазара Mr. Green
Ето как Алекс хапва сочна нектаринка Mr. Green  Вие давате ли пресни плодове или зеленчуци и какви? newsm78

# 79
  • София
еличке, като проготвяш такива количества пюрета, как ги съхраняваш ???

ШОПИ   Party  bouquet  Praynig Praynig безпроблемно и до края!

вита - защо е изписала хапчета, след като не е притеснително това некачване?  newsm78

Мишка, абе какво е това странно приспособление?  newsm78 иначе под "пресни" имаш предвид сурови предполагам  Wink аз давам само ябълка да си ръфа и откакто има зъбки Ида си прави едни смешни улейчета в месото на ябълката. е, не може и без инциденти - преди няколко дни милото успя да си откъсне бая голямо парче и така се задачи, че на татко й му побеля косата. други сурови неща не съм й давала. кайсия сметах да й дам, но обелена и приготвена на пара, но с таткото ги изядахме преди да стигнем до момента с готвенето. днеска пак смятам да ходя до пазара и да взема да я пробвам, предполагам, че ще й хареса.

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 12:11 от _ilka_

# 80
ilka хапчетата са за по-добро усвояване на храната, ама аз си знам че почти не яде и затова не качва.

# 81
еличке, като проготвяш такива количества пюрета, как ги съхраняваш ???

Илка замисъла ми беше да направя за два-три дни.Обаче се поулях леко.Оставих за два дни дни в хладилника и останалото го замразих.Предполагам ще стане и в малки бурканчета като се стерилизират.Обаче нямам вкъщи.

Мише и аз нещо не разбрах как хапва Алекс нектаринка

# 82
Аз доколкото схванах явно това е няква "джаджа" дето се слага плода вътре и си го смуче,нещо като цедка

# 83
Ха добър ден от нас!
Оставих 70 и ..лева в магазина за пюрета.... #Crazy Продавачката ме бъзика, че ако съм купела и памперсите тъкмо съм щяла да ги закръгля  Joy
Мишле, къде е нектарината в цялата работа? A сурови съм давала морков и ябълка, но по-скоро за чесалка; банан, череша, домат и краставица. За домат умира горкото. Simple Smile
Браво на Шопи, и аз тъкмо се бях зачудила. Simple Smile Всичко ще е на ред!
Вита, я пак прегледай рецептата - сигурна ли си в наименованието?
vankonasi ,  Hug

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 13:05 от mamaAnna

# 84
Мама Ана може ли да споделиш как се дохранвате с АМ и какъв ви е режима на хранене и с какво?

# 85
  • Попово
ха здрасти и от нас  Sunglasses
Еличке, какво за мойте телеса, нали видя на какво съм подложена.... а като добавим и другите две зверчета положението наистина излиза от контрол  hahaha и за какъв кит се мислиш, твърде си си добре, дама на място  Hug
завидях на мама Ана за кроткото синче  Heart Eyes ама като се сетя че и Тошката докато навърши 1 годинка беше кротичък като писенце... 
за пресните зелентии- Василена е опитвала настърган морков и ябълка, черешки, ягодки и мааалко малини, утре диня ще й дам но се чудя дали само сок или да я пасирам.

# 86
Аха, Пепе, да му мисля след ноември значи Simple Smile
Вита, започнах в началото да му давам АМ като сме навън. (аз бях решила да го отбивам преди жегите, но не се получи) После му давах да суче сутрин и вечер. А явно сега от големите жеги рязко ми намаля кърмата и започнах да го дохранвам и на последното хранене с 90гр. АМ. А оная вечер ми отказа гърдата и вече суче само като се събуди нощем.
Та режима ни е (приблизително естествено):
9ч. - АМ 180мл
12:30 - зеленчуково или месно пюре
16ч. - плодово пюре или каша
19ч. - АМ 180мл
22:30 - АМ 150мл
ако се събуди нощем - кърма

# 87
  • София
Аз доколкото схванах явно това е няква "джаджа" дето се слага плода вътре и си го смуче,нещо като цедка
Диди, точно така. Нещо като биберон, като в мрежичката се слага плода или каквото искаш и детето си смуче. Така няма опасност да се задави с някоя семка или люспа.
Пепено, недей да скромничиш, ами пусни някоя снимка да те видим Hug

# 88
Здравейте и от нас!

Да се похваля, че Ивко вече е добре bowuu Дидпиди Фенистила наистина имаше двудневен ефект Grinning
Браво на Шопи за добрите новини - такива да са до края Peace
Мама Ана завиждам ви за режима - мойто зверче сутрин около 6.30 - 7.00 се е ококорило и започва едно хранене на 3 часа - не може да издържи по-дълго много огладнява, а не качва Confused
Честити зъбчета на Анитка и на Ивко Grinning
И аз си мисля за Лорчето и се надявам скоро да влезе да съобщи добри новини Praynig Praynig
Днес времето направо си е студено при нас - отразихме една разходка - беше много приятно и се надявам да се позадържи по-дълго така хладно.
На всички, тръгнали по почивки - приятно изкарване и много положителни емоции Hug
Добре дошла на новата мама  bouquet

# 89
Здравейте,
много се зарадвах на добрите новини за Шопито, все така ще е до края.
Мишле, и аз давам пресни плодове на Борито само пасирани без да съм ги запарвала - банан, ябълка, череша. Мисля сега и диня да и купя доки каза, че може.
Тонеса, дано вече сте овладяли положението и Ивко да е добре и никакви болести повече.
Честити зъбчета на Анитка и Ивко.
Да се похваля, че днес най-сетне ми преведоха парите от последния болничен.
Изчезвам, че ще ме изяде с парцалите, ако не я нахраня.

Общи условия

Активация на акаунт