НОЕМВРИйчето расте - скоро ще го водят на море!

• 14 312
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Didipidi заведете я в спешния център.На мен ми прилича на алергична реакция и да не те плаша, но може и по-зле да стане.

Медунката честито-гледам и ти имаш линийка  smile3501
За снимките влизаш в снимка.бг в нашите албумчета, правиш едно на Руменчо и качваш снимки

# 211
 kaffeetrmker_2

Аз докато се включа и вие си легнахте.  ooooh!

Диди(на големи патерици) честита месечинка и  bdbaloni на вашия тати! Да са живи и здрави и много послушни!  Laughing

Рени, честита месечинка на момъка! Да е жив и здрав и много послушен!
bibabi, честита месечинка и на вас!   bouquet

Диди,  spoko Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Таня, честито  tooth tooth

Гледам за кърма си говорите.  #Cussing out Два дена беше мъкааааааааа ...  smile3514 хем  sweating,  хем ц... чаках, хем бебе като се сети да яде все едно никога не е яло  Tired. Днес вече е по-добре,  Stop но вчера колко вода изпих не ми се мисли  ooooh! и все на климатик да не усещам толкова жегата, а колко пъти се цедих не искам да броя че ще ми стане лошо.  Twisted Evil

Вита, аз докато  fingerscrossed и ти си се отчела.  Hug

Ели, аз такива детИЩА хич не мога да търпя  #Cussing out , а родителите им направо ...  #2gunfire  Няма приятелка в такава ситуация  Crossing Arms тя ако е решила да си го лигави има си дом, щом е у нас аз определям правилата.  Twisted Evil
Вчера в магазина така ме изнерви едно  newsm32, баща му никаква реакция  Tired аз обаче го изгледах ...  Close Twisted Evil и бързо се сви и замина далече от нас с бебето. Whistling

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 01:07 от Yuliya2008

# 212
добро утро
Ивко реши че в 5:30 трябва да ставаме,явно детето имаше спешна работа ама не разбрах каква е

Денчо-хващаш си автобус до бургас и от там за китен няма директен за съжаление.Както и сега са пълни автобусите направо е ужас.
Ако ходите в Китен слезте и малко по-надолу до Ахтопол де.Толкова много искам да ви видя всичките мами ама май няма да стане.  Hug

# 213
  • Бургас
Минавам само да ви споделя,че днес положението е още по лошо и от вчера, кърма НЪц. Току що успях да я приспя с триста зора, скъса се да реве от глад предполагам, от 50 мин. съм я завъртяла от едната, на другата гърда а в тях никой няма. Кошмар ви казвам smile3511, ако ще е така и занапред не ми стига ума как ще я караме newsm61.
А МЦ е още мираж Confused

Дидипиди, моите проблеми пред твоите с малката са бели кахъри, дано се оправи по бързо мъничето  newsm17

# 214
добро утро
Ивко реши че в 5:30 трябва да ставаме,явно детето имаше спешна работа ама не разбрах каква е

Денчо-хващаш си автобус до бургас и от там за китен няма директен за съжаление.Както и сега са пълни автобусите направо е ужас.
Ако ходите в Китен слезте и малко по-надолу до Ахтопол де.Толкова много искам да ви видя всичките мами ама май няма да стане.  Hug

Няма проблем - прати телефонче на лични и ще наминем да ви видим с Ивето

# 215
Чакам Радостчето да се събуди,че тая нощ хич не спа добре и отиваме на лекар.Ще пиша като се приберем.Целувки.
Относно спешен център нямам думи-в събота бях и не е си работа да седиш да се редиш все едно че си купуваш хляб.Трагедия ,деца,всеки кашля,пърди,киха и ако не си болен 100% ще хванеш нещо.
Лек ден сладурки   bouquet

# 216
  • Варна
Я кажете с какви играчки си играят мъниците? Ние засега нямаме многом играчки. Общо са 2-3 дрънкалки, едни гумени патета, 2 плюшени чесалки и още 2-3 плюшки....никак не са много и се чудя, като знам повечето бебета колко са затрупани с играчки...аз не смятам да прекалявам, не виждам смисъл на този етап, но не е лошо да има разнообразие... ако предложите и снимков материал няма да е лошо но да не ставам нагла   Mr. Green Joy

Честит рожден ден на ladybebi, много здраве, късмет и любов  newsm67

# 217

Честит рожден ден на Лейдито.Много здраве и щастливи мигове със семейството.
тя къде ли се загуби  newsm78

# 218
 newsm44 Здравейте и от мен. Вече втори ден се наслаждавам на свободата си - взех всичките изпити и сега   bigdance2  bigdance2
Да се похвалиме-днес порастваме и ставаме на 8 месеца и почваме 9-тия. В събота Влади стана християнче, държа се много възпитано в църквата и очарова попа с непрестанните усмивки които му даряваше newsm03 . Не знам за вас, но аз съм решила да го записвам на детска кухня. В четвъртък сме на консултация и ще помолим докторката за бележка. newsm64 feeding Не мога да му смогна, а и ми се изчерпаха кулинарните идеи  chef .

# 219
Жанетка, браво за добрите резултати! Честита месечинка на момчето!

Мая 76, слагай бебка преди всяко хранене на гърда( предлагай и двете) и след това можеш да дохранваш с АМ, пюрета и каши, вече е достатъчно голяма. След 6 вечерта я слагай често на гърда, може през 1-2часа. Аз така си увеличих кърмата, но според мен нещата са хормонални и трябва да си минат от самосебе си.

Лейдибейби   bouquet newsm59

# 220
  • София
didipidi  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed дано да се разбере какво точно й има на малката и повече никакви такива обриви и темп.!  Praynig

# 221
  • Попово
denica_ah, искам и аз на ахтопол... ако имаш впредвид нещо за квартира с баня и кухничка за мен и дечинята ще се радвам да ми го споделиш на лични и да пристигаме  Hug Heart Eyes

# 222
Привет от Албена!
Ние сме тук с Шамс и Фафи. Голям бонбон е! Много добре се чувстват дечицата тук - спокойни и весели.
Много хубава среща си направихме във Варна. Запознах се с варненските мами.
Бубе и МамаАнна, честити зъбчета! Да растат белички и здрави!
Като имам възможност - ще пиша пак.

# 223
  • Sofia
Честит рожден ден ladybebi! Здраве и щастие у дома!

didipidi - fingerscrossed
zhaneta11- smile3501 за изпитите.Сега се отдаваш на почивка.
shhht.secret -ние си играем с коли и играчките на бате.Дрънкалките въобще не са ни интересни.

Ей морските добре си прекарвате вие.Искам и ние на море.

# 224
И аз искам на мореееееее newsm45 Варненските мами ходи те ли  на плаж с бебоците?

Общи условия

Активация на акаунт