НОЕМВРИйчето расте - скоро ще го водят на море!

• 14 314
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
След дълги размишления и наблюдения стигнах до извода че проблема е в лъжицата- явно има лоши асоциации с нея и не я приема ( преди няколко дни лекарката и счупи в устата от онези шпатулки дето се гледа гърлото, защото стискаше устата). Затова сега се връщам на изходна позиция със захранването- няколко дни само кърма, пък после ще видим. Най- странното е че проява голям интерес към храната, иска да опита всичко и ако и хареса даже има рев за повече.

Денчо
имаше реф. ст-ти за бебе, даже ги сравнявах с тези от първата страница на темата ни

Дидипиди
, радвам се че сте добре, бързо оздравяване.

# 196
  • Бургас
Den4o - освен автобус друга алтернатива Варна-Бургас няма! Ако намери случайно директен превоз, но се съмнявам! След това от Бургас си хващат автобус до Китен и така...
didipidi - чудесно, че си се успокоила! Hug
Ели - за такива гости - думи нямам! Шапка ти свалям за търпението! А просто не мога да си представя що за приятелка е това...!  newsm78! Чакаме снимки от тристранната среща на високо ниво!  PartyHug

# 197
И аз се съмнявам да има директен превоз от Златните до Китен  Thinking С автобусчето до варна, после Бургас и накрая Китен  Peace

Дидипиди  Hug Бързо да се оправя малката душица  Praynig

Денчо Не се притеснявай за показателите. Ако хемоглобина е добре, другите играят второстепенна роля. Поне така ни каза педката  Thinking А и референтните стойности не са за бебенца  Peace

Вита Дано лъжичката е причината и със мснята нещата да се оправят   Hug

Междудругото, какви успокойтелни са съвместими с кърменето?Пред разпадане съм и най-гадното е, че си го изкарвам на детето, а то милото най-малко ми е виновно  newsm45 Ако има класация за най-лоша майка - оглавявам класацията  smile3518

# 198
  • ВАРНА
Днес Петьо става на 7 месеца,пораства ни момчето Simple Smile
Да ни е здравичък,да ни радва и слушка Simple Smile
Малка почерпка
Сикрет,ние от около 3 седмици сме със столче за хранене и съм мн доволна,не се разсейва детето и му е мн удобно.От тази си покупка съм мн доволна.
Ели,аз си мисля че едно дете от малко трябва да се възпитава,не говоря да се бие или да му се вика,но да му се показва кое е хубаво кое не,че то иначе след време на главата им ще се качи,такива родители правят мн лоша услуга и на себе си и на детето.
Лека вечер!

# 199
  • София
Ние утре двечките с Алекс отиваме на гости при мама и тате.
Одеве я водих на консултация- порастнала е с 2 см и вече е 77 см и тежи 8,200 кг.
Главата й се е смалила с 0,5 см.....дано само на следващата консултация не е изчезнала съвсем Mr. Green Joy Да живее математиката! И лекарския метър Mr. Green Joy
ДидипидиHug Hug

# 200
  • Монтана
didipidi просто вируса си е такъв 1-во е високата температура после идва повръщането с разстройстово ние се разминахме само с разстройство и накрая е обрива 1-во по лицето след това по стомахчето и накрая по гръбчето. Моята мома стигна до 40 градуса.

# 201
привет и от нас!благодаря на всички за подкрепата!Детенцето ще гогледат баба му и дядо му,също така има и леля млада неомъжена.Няма да го оставят,но майката е незаменима.Васко вече е по добре само 1 ден всигна Т 39 градуса и от тогава няма,дано се оправил.Иначе педито каза леко зачервено гърло и от него е Т.Честито на месечинките да са живи и здрави.Дидипиди оправяите се бързо.Васето също има обрив по вратлето,но от жегите и потенето.Много упорит #2gunfireот 1 месец го лекуваме и чак сегаа от едната страна взе да минава.Водих го на кожен лекар та изписа една чанта мазила.Ели такива гости са за #2gunfireТук при нас цял ден вали и откачихме вкъщи.Васето нещо в последно време неще много да пие АМ,друго си яде ,но мляко пие много малко.С зор изпива вечер 150мл и то на 6-7 пъти с почивки.Иначе сутрин си го пие.Това е за сега от нас,приятна вечер на всички и бързо оздравяване на болните Hugаа-свате викаш на Алексче главата се е смалила hahahaще ме побъркат тея доктори Joy Joy Joy

# 202
  • София
Мишка, 77 см?!  Rolling Eyes Shocked newsm78 уоу! а аз си мислих, че мойта беба върви дългичка - на фона на вашите сантиметри е джудже, САМО 73 см  hahaha браво на Алекс! Все така да расте и дебелее. Между другото не е ли слабичка за тези сантиметри? Ида е 73 и е 10 кг, а не е чак пък толкова дебело бебе, само един ред гривнички на крачетата и големи бузи дето има  newsm78

дидипиди, браво, че се е установило от какво е! Дано бързо да се оправя детето и пак да почвате да се захранвате  Peace

А като казах захранване - да си похваля моето зверче - днес й дадох цвекло+морков+малко картоф - много й хареса! Първоначално й бях направила около 80гр, ама го излапа за отрицателно време и почна да се сърди, че няма повече, та изгребвахме чашата на пасатора, самия пасатор - де що е останало пюре! И то милото зяпа ли зяпа!  Не мога да й смогна feeding Определено предпочита червените храни  Thinking

А за възпитанието - аз си й се карам - подвиквам, от време на време. Ето онзи ден ми сабори едната палмичка - хвана я за листата и като я дръпна - обърна цялата саксия и всичко стана в пръст. Скарах й се, казах строго "Не!!!" обясних й, че така не бива и то милото ме гледаше едно такова учудено през цялото време. От тогава не е тръгвала натам. Да видим до кога. Но днес се беше насочила към портокалчето ни, което е дало плод вече и в нейните очи сигурно й се виждат като някакви интересни оранцеви топки за игра, та като стигна до него й показах, че цветето се мирише и не се скубе. Тя го помириса, поогледа го и се отказа да си играе с него Simple Smile Освен това абсолютно съм забранила на баби, дядовци и околни, да й дават да си играе с гсм-и или дистанционни - трябва от малка да знае, че те не са за игра! Много се дразня като видя някое бебе налапало гсм-а на майка си, който кой знае къде е падал и колко мръсотия е насъбрал!!!  Naughty Та до тук сме стигнал ис възпиптанието  Whistling
Но Ели, такива гости като твоите - не ти завиждам, хем не можеш да ги смъмриш, хем трябва да ги търпиш. Дано се усетят в някакъв момент и вземат та обърнат внимание на детенцето, защото накрая то ще носи последствията на лошото си възпитание  #2gunfire

# 203
  • София
Мишка, 77 см?!  Rolling Eyes Shocked newsm78 уоу! а аз си мислих, че мойта беба върви дългичка - на фона на вашите сантиметри е джудже, САМО 73 см  hahaha браво на Алекс! Все така да расте и дебелее. Между другото не е ли слабичка за тези сантиметри?
Илка, тя Алекс още в корема ми си вървеше с 3 седмици напред Mr. Green Не е слабичка, много си е добре детето Peace Верно, че е наддала 250 г за последния месец, но си хапва добре, здравичка е, пу! пу!

# 204
  • Попово

Междудругото, какви успокойтелни са съвместими с кърменето?Пред разпадане съм и най-гадното е, че си го изкарвам на детето, а то милото най-малко ми е виновно  newsm45 Ако има класация за най-лоша майка - оглавявам класацията  smile3518
БИРАААААА

# 205
Дидидпиди  Hug радвам се,че поне знаете какво е .Ще мине !

Пепенкееее ,и тука да те гушна  Hug Hug Hug

# 206
откога не съм влизала тук!
и аз искам да добавя снимки на Руменчо, как да стане?

# 207
Такааа както ви писах и към 19 като й пламна лицето и отзад на кръста под памперса ,чееее това от сутринта пасти да яде  newsm09 Weary smile3518,но не ме питайте кво щях да правя ако мъжа ми не се беше прибрал.Не знам кво е това чудо изведнъж все едно я запали някой с клечка,другото което е че главата й беше вир-вода.И се обадих веднага на педка и утре съм пак при нея стига да не вдигне Т ЗАЩОТО ЩЕ ВИКАМ 150 СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ДА Й МИНЕ ЧЕ ЦЯЛОТО ЛИЦЕ Е ЧЕРВЕНО И МИ Е ЖАЛ ДА Я ГЛЕДАМ ТАКА  newsm45 newsm45 newsm45 .Забравих да кажа,че лицето се поуспокой,но пак си е червенко,но поне не така огнено червено.Иначе май разстройството се поразмина,вечерта й дадох чай от шипка.От притеснение ми намаля кърмата и дано да устискам,че сега не е момента да я отбивам.
Кой каза че е лоша майка Naughty  Naughty-marojinka една е майка на светаа,лоша майка няма,гушкай бубата и й се радвай,нормално е да се нервираме и ние сме хора и не сме безгрешни
Мишле -браво на малката за завидните мерки  Hug
Илка и твойта си е добричка,да му мислим как ще гоним пичовете  Mr. Green
Пепенке не една а цяла каса ми трябва,точно тези дни  #Crazy
И на края пак ви благодаря ,че сте с мен момичета

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 23:04 от didipidi

# 208
Дидипиди, няма ли спешен център, да я заведеш веднага? Ох, милата душичка, и тя и ти, моля се да сте добре и двете!!!

Марожинка - освен биратааааа, само парацетамолче може...

# 209
  • София
didipidi дано бързо се оправи малката!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт