НОЕМВРИйчето расте - скоро ще го водят на море!

• 14 412
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
здравейте
гледам всички във Варна ще ходят.Ми елате и при нас.И тук има море. Laughingсега времето е идеално,подухва,не е толкова жега и няма още толкова много хора

оф мрънкалото ме вика

# 46
Ихааа...то национална среща я има, я не, ама ние май ще ви видим поетапно всички.
Добре, че имаме военен в редиците, че да ни строява.  Joy  Hug

# 47
Дени, ще се видим с тебе и Ивко, ама дали ще е това лято не знам newsm78. Ние имаме бунгало на къмпинг Нестинарка на Царево. И като идем на море задължително посещаваме- Ахтопол,плажа Силистар и чак до Резово.Този петък ще ходят мъжа с баткото и бабата, ама аз и Али няма да ходим, защото няма много удобства и ме е страх да не се разболее. Между другото църквата от кръщенето ви веднага я познах Simple Smile.

# 48
Ихааа...то национална среща я има, я не, ама ние май ще ви видим поетапно всички.
Добре, че имаме военен в редиците, че да ни строява.  Joy  Hug

Абе вие сте ме взели нещо на подбив ама да видим де ще му излевзе края  Thinking

# 49

Абе вие сте ме взели нещо на подбив ама да видим де ще му излевзе края  Thinking
ей сега я Фтасахме! Simple Smile  Hug Hug Hug

# 50
  • София
Днеска ни е смешен ден newsm62 smile3532. Как ме види хлапето и почва да се хили с глас, много съм му смешна.  Joy Joy Ще ходя да се огледам да нямам нещо на лицето и то затова да ми се смее детето. hahaha

# 51
Здравейте, мами!
Ей, така ви завиждам дето се срещате тук-там...  Embarassed Поне малко снимки качете после!  Naughty

Днес пак стана ужасно горещо навън. Добре, че се разходихме предиобеда.  Simple Smile
Симона спи много неспокойно нощем напоследък. Уж на климатик да не й е горещо...  newsm78 Събуди се за храна само 2 пъти, но през останалото време не спря да се върти.  #Cussing out Ужасно много се плюнчи напоследък, направо блузките й стават мокри отпред. Дали няма най-сетне да й избие някой зъб?!  newsm78

# 52
vita-непременно ако идвате ще се видим.Ние и без това Царево ни е като квартал,почти всеки ден сме там.

ето малко снимки да погледате http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306623&pid=12954410

# 53
Лорче, как е Емили?

# 54
официално да се похваля

Имаме си зъбеееееее
вече си мислих че Ивко ще остане без зъби  Joy

# 55
 kaffeetrmker_2

Деница, честито  tooth

Момичета, мерси за отговорите!   Hug  love001
Аз също четох че  baby_neutral намаляват храната и се занимават с по-интересни неща от хранене през деня , но преди беше 300мл. през деня и около 700 вечер, а от няколко дена 100-150мл. през деня и 800мл. вечер  Crazy
На Fairy поста описва съвсем точно режима на Борко  #Crazy Спирам да броя глътките на детето  Embarassed да яде когато и колкото му е сладко.  Mr. Green

# 56
  • Бургас
 smile3511 smile3516 подозирам че на годината ще ги стигнем тия 7 кила.
 какво му става на това дете уж си хапва пък право черво.
Днес
бяхме на консултация, мислех че този път ще сме качили повече от миналите 150грама, пък то даже и по зле само 100.
Утро не се те вий най слаби ние сме засега - 6450 и 67см.
Чак да и се чудиш като и гледаш бузите по снимките няма да и дадеш че е толкоз кила.
Нищо от финните сме и не се тревожа, нали ми е здраво чадото.
Днес я пробвах с кисело мляко и бисквитка, ама хич не и хареса такива викове на възмущение му удари, а татко и я храни и слага лъжичка в нейната уста лъжичка в неговата, а детето не спира да протестира. записах ги на клипче ама не знам как да го кача във VBOX-са да се посмеете Joy Joy

# 57
  • Варна
Спокойнооо  Crazy ние сме 6600, манекенки ще са ни мадамите  Laughing

# 58
Много са си добре децата  Peace 
Да се похваля, сдобих се с преносимото устройство на Чико срещу комари. Мисля тия дни да го пробвам, дано да работи, че в тия пущинаци, дето ще ходиме на море, е бъкано с комари  #2gunfire
Утро, и аз завиждам за срещичките  Embarassed не толкова за срещите между майките, а за тези между децата.. дано моето не стане Асоциално, че както вижда себеподобни 1-2 пъти в месеца..  newsm78

# 59
Ейййййййййй ама наистина е изостанал форума  Whistling
Колко време ви изпуснах, а колко малко сте изписали  Crazy
Ние утре вечер пътуваме за морето, така че няма да ни има още време..... Hug
Така че минавам да ви напрегръщам всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт