Шамс ми даде телефона си и утре ще звъня да се разберем къде да се видим.Дали ще може всички да се сберем, а?
Бебетата пишете, че не искат пюретата
поне мляко пият ли? Моето чудо напоследък като стана
намали храната през деня( то може да не е само от топлото време, а и от играчките по които се заплесва) и увеличи храната през нощта.

Те са толкова обработени че се чудя от кво може да е,но явноооо много дърпа ....
тая вечер ще се спи на климатик. издърпахме кошарата възможно най-далече и чудодейната машина ще работи поне до 3 посред нощ, когато се очаква лееко да се поразхлади навън, а деъеъо да се събуди за среднощно пахапване.
- спретнах й веднага и на нея един картоф+червена пиперка. (за сефте) така сладко си го хапна ... зяпаше като рибе, все едно нищо не е яла цял ден.
след което като я гушнах да я вдигна от стола и пак си търсеше десерта
така че на въпроса ти - пиваме си мляко като стой та гледай! ама водата продължава да не я долюбва, едвам е прилъгвам да изпие 10тина мл НО Ида беше понамаляла дневното хапване точно преди да й изязат зъбчетата, през деня ядеше много бързо, но пък вечер се будеше през час и наваксваше. 

. При моята Алекс е трагично че в жегите отказва и кърма през деня, ама за сметка на това вечерта сме като скачени.
Повече от това не иска да яде, но за сметка на това пък всеки ден като му давам отваря устата лакомо. Аз и на това съм доволна, за заместване на хранене не мисля още 

Иначе ни направиха и едно теглене с мерене. Резултата 7.300 кг и 70 см - на цялото неядене и повръщане 300 гр са си направо постижение