Пепенка -кажи само до колко пари да ти намеря квартира и си готова

Че е много неприятно малко бебенце да е болничко. А и в тия жеги...
Дано бързичко преминете през този етап. 
Няма как, така си е - работата на майката никога не свършва!!!

Веднага я изпратихме при баба и дядо, за да е далеч от Симона. Но въпреки това предните дни е контактувала с нея. Има вероятност да се е заразила. Дали това е така обаче, ще се разбере чак след 2-3 седмици. Много се надяваме да й се размине.
Все пак я кърмя и се надявам, че има добър имунитет. А и кака й се прокашляше 2-3 пъти на ден, не е цял ден да е кашляла. Освен това е голяма и все пак спазва някакви предпазни мерки. Оф, дано да ни се размине...
Педиатърката ни е много обнадеждена, че ще е така...
оххх и педито му забели още малко пипата и сега го боли много е неспокоен и както стои изведнъж почва да пищи 
само хубави неща да ти се случват
,браво за испитите
и аз от другата седмица мисля да го запиша на датска кухня 
А и нали имаме атопична кожа,та това се усложнява още повече
забелявам я че не иска да суче много и отслабва,но после като отмине ще я захранвам.Значи другото което педито каза да не й давам сокове,дори и моркова да го премахна и аз да внимавам кво ям.Тая нощ пак не можах да спя а и Радост доста се въртя и беше неспокойна.Сега заспа след 30мин.рев кво ли не й предлагах вода,чай от шипка,АМ и ревввв направо ми идваше да се хвърля от терасата-обачее сме ниско и нищо нямаше да направя
.Задава се буря при нас и така...ще пиша пак.

) са кутии всякакви- умира за цигарени, но не отказва и от бисквити и т.н.и шумящи опаковки, списания, бутилки и найлонови торбички. С две думи- при нас е като сметище от празни опаковки всякакъв вид, но с тях се играе най-много.

Да си жива, здрава и много щастлива!

, ако не шуми, не пее и изобщо ако не издава звук не проявява никакъв интерес.
Сега ще сложа една снимка в подписа да видите как минават дните на Борко
После бяха едни ревове едно чудо.
Аз уж седя и го гледам.
Вярно видях го как падна. 

Днес съм по-добре и се надявам да не се поддавам повече на мрачни настроения. И все пак се заредих с бира, де
Успокой се, вкарай малко положително мислене/ кой го казва 

Дано бързо се оправя Радосчето. Много
и здрави нерви за теб докато отмине.Да ни държиш в течение 
На 18-ти му предложих батат/сладък картоф, но той реши че го тровя
, та засега захранването се отлага. 

, забранявам му ги вече.

И Габи ги харесва много, защото шумолкат, както и късането на салфетки ни е любимо занимание. Ако някой има нужда от конфети- да се обажда, произвеждаме
и ще е така не се притеснявай.Ох да ви се похваля Васко започна да си показва ината
малко сме зле с финансите и не се знае.Дано ни се усмихне щастието.Лека вечер на всички.