НОЕМВРИйчето расте - скоро ще го водят на море!

• 14 285
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Алекса дано с майкати всичко да бъде както трябва ще стискаме палци fingerscrossed

# 241
  • София
Момичета благодаря ви много!!! Сега ми се обадиха, минала е операцията, резултата утре ще кажат. Иначе много я боляло, разреза бил голям, но то е нормално за такава операция. Многоооооо ви благодаря за подкрепата!!!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 242
Добър Вечер Момичета  Hug  Hug
Най-после и аз да успея да напиша нещо тук ,но редовно ви чета  Peace
Много ви се радвам Варненски мами ,прекрасни сте  Hug Hug Hug
От утре започваме с моята Буба млечната кухня ,да видим какво ще стане ,дали ще ми яде храната  Thinking
Зъби  нямаме все още,но не спират да ни мъчат, както разказвах в предишни теми минахме си и температури и обриви/ преборихме ги с Фенистил / и въпреки ,че ДОк ме уверяваше ,че високата Т е от зъбите аз не му вярвам ...детето си прекара някой вирус като стой та гледай  #Crazy Пази Боже да не се повтаря често  Praynig
За играчките - И ние сме като малката Рая на ДИДИ 83обича всичко ,освен играчките най- много и харесва да къса книгите ,да играе с разни видове кутийки ,като седна на кафе започва неистови писъци за захарчета и рекламни табелки от масите ,направо не мога да я укротя ,ако и подам играчка тя веднага бива отхвърляна на метър от количката ,така сме ние .........
Иначе вечер си поспиваме да не ми е уроки !!! Като си легне в 21,00-21,30  вечер става в 8,00 сутринта  bowuu без да се буди, да ми мрънка ,основно минахме вече на 4 хранения дано да си продължи така  Praynig Praynig

# 243
Момичета благодаря ви много за това че сте се сетили за мен. Hug Hug Hug
По повод порастването ми ето малко лакомства.

# 244
Алекса, бързо въстановяване на майчето ти  Praynig  Praynig  Praynig и дано всичко занапред е наред!!!

Ей, момичета, ама какви са тия найлонови торбички  #Crazy недейте така, бъдете много внимателни, защото един миг невнимание и...  Confused наскоро разбрах за бебече, глътнало метланата пружина от щипка за пране - беше прието в Пирогов, слава Богу, не са го рязали, изкарали пружината с магнит през устата... никакви найлони, хартии (лесно се разпадат, а и имат мастило), плюшени играчки също - защото ги лапат и може да откъснат от плата; метални предмети, телефони,внимавайте да не си нагълтат чорапите.. абе винаги, винаги преди да дадете нещо за играчка, бройте до 3...  Hug
а иначе Момо не е никак капризен по отношение на играчките - още от много малък има едно любимо мече, което свири, но понеже е плюшено, стои нависоко,а той само го гледа влюбено. последната ни придобивка е ЛЕГО ДУПЛО ЗООПАРК, има над 70 части, от които сме извадили малките и сега Момо си играе главно със животните..
а утре се ще ни идват роднини на гости, те са се организирали да ни подарят ето този център на Бертони
, доста е скъпичък, надявам се да го ползваме повече време.. а и ще ми по-спокойно да оставя малкия в заградено пространство, да се въргаля колкото си иска  Joy Joy
Със захранването сме до под кривата круша - а детето си проявява интерес, вчера хапана малко червена печена чушка и след 3 часа я изака  #Crazy  #Crazy явно му е рано за такава храна, щом толкова бързо я изхвърли  newsm78 като идем на морето, започвам морковите, казаха ми, че градинските вече били готови, дано да ги хареса..

и да не забравя Честит рожден ден на Лейди!! Да е жива и здрава, много обичана и щастлива!!
дано всичко е наред при тях с Мишето  Hug и благодаря за почерпката  Hug Hug

# 245
aleksa_sm-браво за хубавите новини,сега желая на майка ти бързо възстановяване и да оздравява.
моренце-няма да ни огрее и нас  Tired
mila_78- май като гледам и ти си минала през ада,лятно време май си е сезона на чревните ядове
за кухня- утре ако Радост е добре ще отида да видя кво става,че ще започна  #2gunfire #2gunfire #Cussing out
относно пликовете- и аз мисля че е много опасно,но съм й давала някой път,но зорко я гледам
marojinka - НАЗДРАВЕ,МИЛИЧКА  Hug
Лека вечер от нас и до утре

# 246
Лейди, Честит рожде ден! Да си жива и здрава и много обичана! Всичко най-добро!   bouquet

Алекса, стискам палци всичко да е наред!  Hug

Ванина, и ние сме така с излизането. В началото се молех да заобича разходките, но тя сега се сърди като не я изведа в уречения час и мучи ли мучи...  Crazy

Юле, струва ми се, че възлагаш прекалено големи надежди Борко да хареса предложената храна. В смисъл - свикнал е с кърмата и едва ли нещо ще му се хареса особено още от първото вкусване. Аз Симона я захраних още от петия месец по схемата зеленчуково пюре, каша, месно и накрая плодово. Мина доста време от тогава, но тя така и не харесва нещо кой знае колко. Кашата малко повече й харесва от пюретата, но пак не може да се каже, че я яде с особен апетит. В общи линии се мръщи на всичко. Чаках с нетърпение да захраня с плодови пюрета и си мислех, че няма начин да не ги хареса, но уви... Честно казано малко съжалявам, че захраних толкова късно - детето ми се очертава супер злоядо!  Sad А кърмата така или иначе още дълго време ще присъства в менюто.

Лека вечер, мами!  Hug

# 247
Привет и от нас днес дара спа много малко през деня и в 21.00ч. не издържаше един рев newsm45 а пък аз чисто само таткото ни отиде нощна смяна и но все пак се справихме и сега спим  sleepuuЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЕЙДИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА  ОБИЧАНА ......!!!Алекса бързо възстановяване на майка ти.Честито на всички пораснали дечица а но болничките да се оправят бързо. Момичета другата седмица заминаваме на Албена но без малката а на мен сърцето ме се къса още от сега.Няма да я водим защото миналата година като бях бременна ме хвана летния грип на морето и нали се сещате а и път едвам се прибрах и затова ще я оставим на бабата и дядото ама  ще се справят. Те са я пазили но само по един ден нали се сещате всичко им приготвям дрехи за разходка ако се изпоти  ядене това за толкоз часа ........абе въобще незнам.Те само ме успокояват ти си заслужаваш тази почивка това са само 7 дни ще я виждаш всека вечер по скайпа ама кота не сме се делели двете добре че ще има още една майка като мен ще си плачем двете newsm45. О стига с мой те проблеми съм ви занимавала лека вечер на всички  love001

# 248
Отивам да  1dishes wash hang 1ironing

# 249
...не вярвам някой да дава да се играе с торбичка или дуго, което не е пригодено за играчка, без надзор...
...късането на салфетки ни е любимо занимание...

Естествено, че като даваш нещо такова, детето трябва да е под наблюдение. За торбичките да си кажа- те са едно от нещата, които Рая обича да мачка, а не да лапа- просто и харесва шумулкането, което е нормално. Първоначално и аз бях забранила да и се дават найлонки, но после видях, че към техния "вкус" детето не проявява интерес и започнах да я оставям да им се радва.
Сикрет, аз лично салфетки спрях да давам, защото много ги яде, а и те нали се размекват веднага щом ги олигави- докато лапне парченце и то се топи в устата и- нямам шанс да го извадя. Ама щом Габи само ги къса- имаш късмет. Аз вече дори отбягвам да бърша устата на Рая със сухи кърпички, защото веднага вади езика и си открадва парченце  Mr. Green

Много  Hug Hug Hug и  Heart Eyes на Симонка и Мила! Да спират да се скатават в Пловдив и да идват на море!
А само как ви завиждам за режима...

# 250

Айде по едно черно, силно кафе, че гледам голям сън мори всички.

Добро утро.Голям зор виждам.От три-четири дни Анита е ужасно крива, почти по цял ден плаче, не ми дава да мръдна и сантиметър.Какво стана-а беше толкова самостоятелна newsm78
Сега тъкмо заспа и бягам да се къпя и оправам, че днес сме на кръщене на Яна и трябва да се накиприм с щерката  newsm03
Приятен ден сладурки и сладурковци.

# 251
  • София
Добро утро!!!
Ами на Крисчето му избива второто зъбче, днес го забелязах. И тази нощ не мина без ревове, както и сутринта. От зъбите е. Аз съм с главоболие, но това е от недоспиването, и да се оплача, как не иска да спи. Сутрин има едни съм около 1-2 часа сън и след това ей така Shocked, до осем - девет часа. Щом го сложа да легне и той почва да си надига главата и да се сърди ако не го сложа да седи. Обаче е станал супер интересен. Взе да разбира това човече . Joy
Лорчето хич не пише как е Емили!!!

# 252
Добро утро!  smile3507
Ели, благодаря за виртуалното кафенце!  Hug Това е единственото, от което недоспалия ми мозък има нужда... Ако може в конска доза за мен!  smile3521

Симона също е непоносимо крива последните дни. Ужасно неспокойно спи, дори и през деня. А през нощта се върти през цялото време. Хем спим на климатик, да не й е жега...  newsm78 Забелязвам, че през втората половина на нощта се укротява. Но пък преди малко се чудех дали през втората половина на нощта аз вече не съм толкова уморена, че да заспивам като труп и да не я усещам като се върти.  newsm78 Може и така да се получава. Иначе много странно да се укроти баш тогава... Снощи до 3ч. съм я кърмила два пъти и през 2-3 минути съм ставала да я намествам, че се върти и започва да се пробужда.  ooooh! След като не успях да я наместя в края на краищата в 3ч. успях да я разбудя и после я чаках половин час да заспи. Което така и не се случи. Добре, че дойде татко й да я поноси малко и да я приспи. Че на мен в тоя час само до носене ми беше...  #Cussing out #2gunfire Кошмарна нощ...  smile3511

Не знам какво й става.  Cry Все още нямаме зъби, но не ми се струва да е от тях...  Cry

# 253
Елица мерси за кафенцето  Hug Ей и приятно изкарване на кръщенето и ако може после по някоя снимка и да цункаш и двете буболечки  Hug  bouquet Heart Eyes и Радост е така тия дни,явно или е някъв период или защото е болничка.
Лек ден   bouquet

# 254
Здравейте и от нас!
При нас нищо ново, освен че юргана, който съм постелила на Дани да си играе вече е безмислен - голям багабонтин е станал Simple Smile
За играчките - най-обича пакетчето със сухи кърпички, синджира за залъгалката, една гумена книжка и всякакви вървички и коланчета. Simple Smile
Честито на празнуващите!
Болните,  fingerscrossed бързо оздравяване!
Лек и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт