НОЕМВРИйчето расте - скоро ще го водят на море!

• 14 292
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
  • София
уфф, четох, четох ... и забравих кой какво казал, кой какво питал.

ама аз да си кажа сега това, дето си го мислех:

за столчето за хранене и злоядите дечица - ние имаме от 4тия месец, то е с приставка за новородено. още от тогава слагаме Ида в него и винаги  я вземаме с нас на масата. тя милата още от началото проявяваше такъв интерес към храната, но аз бя хстрога "не преди 6 м"  Naughty накрая катоя захраних милото ми пате нямаше търпение да дам следващата лъжичка пюренце. за сега яде всичко, което съм й предложила, но забелязвам предпочитание към червените храни, особено към червената чушка, има ли червена чушка лапа без да си губи времето, никакво въртене. НО, аз гледам катоя храня и аз да си вземам нещо за ядене и да хапвам с нея. така й се отваря апетита. забеялзала съм, че като я храня самостоятелно, не на масата и не й  е така сладко, но ако седна и аз да похапна - ела да видиш! не мога да й смогна! така че за злоядите дечица - пробвайте по този начин да им отворите хапката.  Peace

хейде лек ден ние бягаме на разходка

# 256
Здравейте!
За трети път го почвам този пост и все ми се изтрива.
Ledybeli, честит рожден ден на патерица! Много здраве и късмет!
На Бубе - честито християнче, ако кръщенето вече е минало!
Утро, дано кашлицата на каката да не е коклюш. Не искам да те плаша, но в кърмата няма никакви антитела срещу коклюша, Нали тие така се заразихме от баткото на месец и половина -  Влади още кашля от време на време. Провери в интернет колко беше инкубационния период - мисля че около 2 седмици. Бебчо нали има ваксинации срещу коклюш?
Не е зле да изследвате каката, дали наистина има коклюш, за да й спестите лекарствата, т.к. при коклюша се вземат единствено витамини и нищо повече. Тази болест само времето я лекува, за съжаление доста бавно. Стискам палци да се разминете с тази гадост.

# 257
Честит първи имен ден на малката Яна !Да расте щастливо и усмихнато дете ,заобиколено от много любоф  baby_neutral

Алекса  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 258
Яна вече е християнче.Мина много добре-смелчага си е Янулата.Нито зарева, нищо нищо.Накрая прекъсна попа, че й доскуча.Снимки по-късно от Бубето.Сега отиваме да се черпаваме  cheers

# 259
  • София
Честито на всички именници!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Много се радвам за Яна, честито й кръщение!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета благодаря ви!!! Майка ми се обади, раздвижила се е вече. Направили са й хистеректомия и ще чакаме резултати, но на пръв поглед изглежда е доброкачествено.

# 260
Утро, това неядене не е от късното захранване. Аз моята Али на 4,5м я захраних в нвачалото с голям апетит ядеше, но повече от 50гр каша и пюре не е изяла до сега. Сега от седмица тотално отказва да яде с лъжица, или стиска устата, или гризе лъжицата. Сега съм и дала почивка до другата седмица и с начале. Явно храненето си е до детето, има такива като нашите дето са злояди.

Шопи-Мими, на сина ми термина беше 16 януари, ама едвам устисках новата година и се роди на 1-ви. Лека бременост и дано се радваш на момченце.

# 261

Шопи-Мими, на сина ми термина беше 16 януари, ама едвам устисках новата година и се роди на 1-ви. Лека бременост и дано се радваш на момченце.

Hug Hug Hug

# 262
...не вярвам някой да дава да се играе с торбичка или дуго, което не е пригодено за играчка, без надзор...
...късането на салфетки ни е любимо занимание...

Естествено, че като даваш нещо такова, детето трябва да е под наблюдение. За торбичките да си кажа- те са едно от нещата, които Рая обича да мачка, а не да лапа- просто и харесва шумулкането, което е нормално. Първоначално и аз бях забранила да и се дават найлонки, но после видях, че към техния "вкус" детето не проявява интерес и започнах да я оставям да им се радва.
Сикрет, аз лично салфетки спрях да давам, защото много ги яде, а и те нали се размекват веднага щом ги олигави- докато лапне парченце и то се топи в устата и- нямам шанс да го извадя. Ама щом Габи само ги къса- имаш късмет. Аз вече дори отбягвам да бърша устата на Рая със сухи кърпички, защото веднага вади езика и си открадва парченце  Mr. Green

Много  Hug Hug Hug и  Heart Eyes на Симонка и Мила! Да спират да се скатават в Пловдив и да идват на море!
А само как ви завиждам за режима...

И на вас много много целувки и прегръдки от нас  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Ще се видим скоро много скоро !!!

# 263
Забравих да кажа какво направих с първата ни храна от кухнята .... Взимам и аз днес и започвам първия буркан пилешка супа с ориз ,естествено първо я опитах аз ,беше ми много вкусна и вътре не видях нищо по различно като съставка която да не е яла ,но си викам че ще и дам само три -четири лъжички,  малеее като започна това дете  лапа ,лапа не мога да я спра ... я махна лъжицата ,а започва да пищи  #Crazy #Crazy #Crazy  побърках се   и така си изяде цялата супа е гати захранването направих  Tired ooooh! сега ако и стане нещо ще се гръмна  Banghead Banghead smile3506 doh

# 264
Момичета погледнете http://vbox7.com/play:c5c854bf откраднах го от бъдещите майки Ноемврийки 2009 ,толкова мило ми стана сякаш отново за секунди бях бременна   Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 265
Привет и от нас!

Вече видях, че има много отговори за найлоновите торбички и е обяснено!

Аз също понякога си казвам, че ми е пред очите, но... децата са толкова бързи, че по-добре да сме на сигурно и да не позволяваме да се играе с опасни предмети!

Като започне да пълзи и да се движи Андреа, живот и здраве,  си представям какво разчистване ще трябва да направя от всякакви предмети  ooooh!

Хубав ден! При нас вали силно.

# 266
Имам въпрос: Вашите деца потят ли се? След сън на Али гръбчето и е винаги мокро, тази сугтрин ми се стори че и чаршафчето е мокро Shocked.

# 267
Честито на всики празнуващи от днес и вчера.
Честито християнче Бубе, да ти е жива и здрава.
Ние от тази нощ сме с 37,8 Т и направо ще откача, от зъбите е изглежда, ходихме на доки и тя така предполага, но се съмнява и за възпалено ляво ухо и утре пак сме там. Иначе ни изписа подсилващи имунната система хомеопатични лекарства.

# 268
  • Sofia
Честит имен ден на всички, носещи името  Янко, Янка, Яна,Еньо, Енка,! Да са живи и здрави и да носят само радост на близките си!  bouquet

Бубе честито ти християнче!  bouquet

mila_78 - найстина храните от детската кухня децата ги харесват.Не са като купешките пюрета, въобще не се учудвам че Рая ги е харесала.

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 16:50 от maia

# 269
Добър ден, тука от сабале е така  Wear Umbrella и на Момо майка му, първа патка, тръгна на пазар, добре че имах чадърче, поне не се наквасих до кости  hahaha но купих на детето батат, ще му сваря малко да опита (лелеее, ама тия компири са по 5лв килото  #Crazy ), взех му гащи Слип енд Плей, сега е с тях, да видим как ще са...

Честито християнче на Бубето и честит имен ден на Яна!!! Да ви е жива и здрава сладурката!!!

Вита, Момо е почти винаги потен - особено ако лежи, няма ден, няма нощ, поти се и това е. даже гърба му беше целия на огромни, червени подсечени участъци, малък ужас, пробвах с Пенатен, нъцки, пробвах с Нивеа крем за дупе -  Peace страхотна работа свърши, за един ден се успокои кожата, но не е минало още, ще мажа...

Общи условия

Активация на акаунт