НОЕМВРИйчето расте - скоро ще го водят на море!

• 14 304
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
 kaffeetrmker_2

Честит имен ден и честито кръщение на мома Яна! Да е жива и здрава и много послушна!

Теди  fingerscrossed

Алекса,  fingerscrossed новините около майка ти да са все добри!  Hug

Диди,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Диди, те без пари направо тези картофи.  ooooh! Добрата новина е че 1 е напълно достатъчен.  Mr. Green Ще чакам да разкажеш какво мисли Момо по въпроса с батата.  feeding

Утро, аз съм спокойна че моето чудо не е злоядо, а просто му е рано за манджи. Знае той кое е най-добро за него(кърма), а има време колко боклуци ще яде после няма да мога да го опазя.  ooooh! Не виждам какво толкова има в тези пюрета дето го няма в кърмата, че да бързам да го тъпча с храна.  Thinking Няма да си причиня подобно нещо,  Naughty ако иска да яде аз предлагам, като не иска когато иска.  Whistling

Вита, Борко много се поти, но според мен е нормално( с тази дълга коса и в тези горещини  sweating)

# 271
  • Бургас
Благодаря ви много за подкрепата момичета и специално на Мароженка, много ме успокои, ще последвам съвета ти И ти по спокойно, няма смисъл от нерви, ама май тая жега действа така smile3514. И да кажа, че днес положението е по розово, не идеално, но БИВА, кърмата лека полека се завръща.
Мирела също спи неспокойно тия дни и се буди доста често нощем, а бяяяха дни когато се будеше сутрин в 5, дано пак се върне на същия режим, че се чувствам като парцал Tired
За играчките ни мога да кажа че нищо не ни е интересно за повече от 5 минути, но пък опашчиците на животинките(как успява да ги докопа и точно тях да смуче е загадка за мен Laughing), връвки етикетчета и тем подобни са и най вкусни обожава да ги смуче, пък залъгалка не е поемала и няма и да поеме(аз и не предлагам),ама защо ли и е като си има жива залъгалка breastfeeding
ЧЕСТИТО НА ИНЕННИЦИТЕ НА МАЛКИТЕ ХРИСТИЯНЧЕТА ДА СА ВЕСЕЛИ ЗАСМЕНИ Heart Eyes

На болните дечица по скоро болестите да бягат от тях и да не се връщат Praynig

При нас млечната кухня е от 10-ти месец smile3515, до тогава ще ми се изчерпи въображението за манджи(тя пък като е от много ящните Whistling)

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 16:31 от maya_76

# 272
Добър ден момичета - еййй утре ще си киснем дупарите в морето - ихаааа Party
Честито на Бубето - чакаме снимки.
Хм как ли ще се държат бебоците през тези 6-7 часа път newsm78
Дано всичко мине гладко и без много шум Mr. Green
Честит Еньов ден - да са ни живи и здрави именниците

# 273
ЧЕСТИТО НА ПРАЗУВАЩИТЕ  bouquet
Аххх моретооо   grinning039и на мен как ми се иска да стегна багажа и да заминавам newsm01  Nature Sunny ама няма да е сега ами чак август, а дотогава има мнооого време
Болните бързо да оздравяват Hug Hug Hug

# 274
  • ВАРНА
Честит имен ден на Яна на Бубето!И честито и кръщене!
Да расте здрава и усмихната!
Докато съм на компа го оставих на дивана и познайте- набарал нашия кожения ми колан и чеши ли чеши зъби в него Laughing
Отивам да си го прибера Laughing
Забравих да кажа,че и ние много се потим,чак косичката му става мокра.

# 275
  • Burgas
Привет, и ние почнем ли да се кърмим вир - вода ставаме. Голям зор Laughing
Честито на всички празнуващи днес  bouquet

# 276
Да ви почерпим по случай днешните събития около нас.
Благодарим за поздравленията  Hug

И три снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305455&pid=13138974
Извинявам се за голото момченце, но не можах да го преместя  Grinning

# 277
  • до Пловдив
Бубе честито ви християнче и честит имен ден на малката Яна

# 278
Честит имен ден на малката Яна и честито и кръщене!  Heart Eyes

Мила, чакаме ви!  Hug

# 279
Бубе, Честит имен ден на малката Яна! Честито ви кръщене!
Ей, големи са сладурки с Анитка двете!

Сиска, не е коклюш, а паракоклюш - вирус, подобен на коклюша. Против коклюш, естествено сме ваксинирани, но против другото не и аз заради това се притеснявам. Би ли споделила как протече болестта и лечението при вас, защото двата вируса са доста близки. Дъщеря ми кашля вече сигурно четвърта седмица. Но много странно, докторката каза, че е заразна от онзи ден насам, от когато й се влоши кашлицата.  newsm78 Още много ли има да кашля??? Изписали са ни само Ехинацея и някакъв противовъзпалителен сироп. Е, отделно пие и други сиропи и хапчета за по-лесно изкашляне. Оф, дано да минава по-бързо...

Момичета, обсъдихме играчките, но аз щях да ви питам в какво ги държите. Вече няколко пъти купувам един мрежест кош от магазините за 1-2-3 лева, но са супер фалшиви и последния се разпадна още на другия ден. Та търся други идеи.  newsm78

# 280
Честит имен ден на малкото християнче! Честито, ако има и други празнуващи!

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed На болничките.  Confused

Мая радвам се, че съм ти вдъхнала кураж  Hug И скоро да се похвалиш с идеално положение Peace

И ние се потим много - особено след баня главата ни е морка все едно не съм я подсушавала  ooooh! само я дърша милата с една кърпичка, че ме е страх да не настине така  Confused

Щях и още да пиша, ама нещо ми се затварят очите вече  newsm46 и мисля да се ориентирам към smile3524

Лека и поспалива нощ на всички!  fingerscrossed

# 281
Утро аз имам кош, като тези за пране.И там ги държа.

И три снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305455&pid=13138974
Извинявам се за голото момченце, но не можах да го преместя  Grinning

smile3532      smile3532      smile3532
Да кажа само, че голото момченце с кофата на главата е малкият ми племенник.Добре, че е Бубето, че иначе няма да се сети систъра да прати снимка.

# 282
Честито християнче на Бубето и честит иман ден на Яна. Жива и здрава и все така "послушна" за радост на мама и тати.
А за играчките - къде ли няма...иначе имаме кош за играчки, но в момента го ползвам като кош за пране за Дани. Simple Smile
Хайде лека и полезна нощ и спящи бебоци!  Mr. Green

# 283
Честит имен ден на всички празнуващи  Hug
Браво на Яна че се е държала прилично на кръщенето ,обаче са опасни с тия рокли двете бонбончета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Относно потенето и ние се потим,особено по главата.
Тая вечер изпуснах Радост и падна от спалнята  smile3506 smile3518,плачка малко и после трябваше да й дам да цокне и да спинка,дано няма последствия.Че нещо много ми се събра  ooooh!
Аз днес минах да проверя за детска млечна кухня и от 1ви я записва,защото ще изтърва реда и после още по-лошо.Ще говоря с педка откога да й давам от кухнята.През това време сигурно ще пробвам ястията  Mr. Green или ако е нещо дето е  яла ще й давам по малко и така....
Тази вечер изгубих любимата биба на Радост из къщата имам резерва но не я харесва много.Ще я търся ако не другия вариант да е в пералнята заедно с един чаршаф  Blush
Лека нощ на всички и много здраве  smile3507

# 284
Честит имен ден на малката Яна и кръщене.Много са сладки двете малки принцеси.

Общи условия

Активация на акаунт