ама аз да си кажа сега това, дето си го мислех:
за столчето за хранене и злоядите дечица - ние имаме от 4тия месец, то е с приставка за новородено. още от тогава слагаме Ида в него и винаги я вземаме с нас на масата. тя милата още от началото проявяваше такъв интерес към храната, но аз бя хстрога "не преди 6 м"
накрая катоя захраних милото ми пате нямаше търпение да дам следващата лъжичка пюренце. за сега яде всичко, което съм й предложила, но забелязвам предпочитание към червените храни, особено към червената чушка, има ли червена чушка лапа без да си губи времето, никакво въртене. НО, аз гледам катоя храня и аз да си вземам нещо за ядене и да хапвам с нея. така й се отваря апетита. забеялзала съм, че като я храня самостоятелно, не на масата и не й е така сладко, но ако седна и аз да похапна - ела да видиш! не мога да й смогна! така че за злоядите дечица - пробвайте по този начин да им отворите хапката. 
хейде лек ден ние бягаме на разходка

на Симонка и Мила! Да спират да се скатават в Пловдив и да идват на море!
сега ако и стане нещо ще се гръмна
и на Момо майка му, първа патка, тръгна на пазар, добре че имах чадърче, поне не се наквасих до кости
но купих на детето батат, ще му сваря малко да опита (лелеее, ама тия компири са по 5лв килото