Да играем заедно Куест игри 2

• 41 066
  • 452
  •   1
Отговори
# 255
Момичета здравейте,видях че сте играли тази игра

не мога да мина нивото с кибритените клечки,минавам само първото
на второто как ли не се мъчих и все немога да разбера как е

# 256
Изиграх Mushroom Age Grinning
Благодаря  на всички за помощта   Simple Smile  bouquet
Сега реших да започна играта,която Сливица е дала Paranormal Agency,също съм изтеглила и 3DAYS ZOO MYSTERY Simple Smile

# 257
stela_0102, единствения начин някой да ти помогне, е да покажеш снимка или начина, по който са клечките ( и разбира се условието - колко клечки и колко квадрата )  Peace
Преди две / три странички, в темата има показани две решения на това ниво, към тази игра  Peace
Успех!

# 258
Преди малко свалих една игра, много ми хареса. Department 42 - The Mystery of the Nine - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=38950

# 259
Здравейте   bouquet
На Мushroom age съм , на нивото в Гърция и не мога да наредя един пъзел с букви . Започва май с : Dear Set , ...........   newsm78
Dear Set
rofsopers , ????
happy
birthday!
love your
catpyuss ! ???? - pussy cat ?
Готово - справих се   Peace

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 12:00 от magi_77

# 260
mimkaaz, а как се справи с това  newsm78
magi_77, радвам се, че си се справила  Hug

# 261
Ох минах ги тези клечки,не е трудно
иска се малко логика ledenata мерси
картинките ми помогнаха

# 262
mimkaaz, а как се справи с това  newsm78
magi_77, радвам се, че си се справила  Hug
Със Skip Blush Мога да подскажа само, че двете картинки над буквите са подсказки. Дясната е луна, а лявата така и не разбрах каква е. Написах буквите, опитах да намеря такъв текст с наличните ми букви, но нищо не се получи и го прескочих това ниво.

# 263
Момичета,в момента играя 3DAYS ZOO MYSTERY и изпаднах в затруднение ето тук  newsm78
Това е задачата с музикалната кутия в библиотеката....Остана ми да взема само пружината,подсказката ми подсказва,че е някъде на масата или вътре в нея,обаче колкото и да щракам с мишката не мога да  я взема  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 12:01 от ani1982

# 264
Преди малко свалих една игра, много ми хареса. Department 42 - The Mystery of the Nine - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=38950

зареждам я Peace

# 265
mimkaaz, благодаря  Hug , ще пробвам и аз нещо, да видим дали ще се справя, ако ли не...  Wink  Whistling
ani1982, до колкото си спомням имаш "бутон" (  newsm78 ), с който караш предметите да изчезвам за няколко секунди. Трябва да го използваш върху масата и стола, последователно и едновременно ( така че да изчезнат и двете по едно и също време ) и да успееш да си вземеш предмета. Объркано стана, но дано си ме разбрала. Успех!

P.S. Не мога да не се похваля  Blush - минах нивото. Едната картинка е Луна ( както каза mimkaaz ), а другата е Върколак. С тяхна помощ и след като прочетох Дневника на Върколака, започнах да намествам и да свързвам изреченията и се получи това  Peace

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 16:17 от ledenata

# 266
Браво ledenata ти си гений.  smile3501
Аз бавничко си играа Department 42 - The Mystery of the Nine, много съм доволна от играта.

# 267
ledenata,благодаря за помоща Peace,справих се и с тази игра Simple Smile
Чудя се,коя ли ще е следващата Grinning newsm78

# 268
Ако не си играла тази, която играем сега, дърпай я.

# 269
mimkaaz,дръпнах си играта...Стигнах до тук и незнам как да продължа Rolling Eyes Как да му се невиди да отворя тайната ниша..Ясно,че има нещо общо с четирите чинии(ако са чинии де),ама... newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт