Да играем заедно Куест игри 2

• 40 986
  • 452
  •   1
Отговори
# 270
  • В сърцето на живота!
Аз запецнах тук,какво да ги правя с тези черепчета,кои са цифрите? newsm78

# 271
  • В сърцето на живота!
mimkaaz,дръпнах си играта...Стигнах до тук и незнам как да продължа Rolling Eyes Как да му се невиди да отворя тайната ниша..Ясно,че има нещо общо с четирите чинии(ако са чинии де),ама... newsm78.
В ляво тези кръгчета трябва да ги натиснеш от горе на долу - 1,3,2,4 ако не се лъжа де Laughing и ще ти се отвори тайното място.

# 272
ani1982, това са фазите на луната, отсреща на стената е начина, по който трябва да ги промениш - от долу на горе трябва да станат така, както са на стената, от ляво на дясно  Peace
۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊, сега ще те помъча  Mr. Green На дъската имаш - Remember 1=2; на едната лампа имаш 2=2*^ ( не се сещам как да ти напиша триъгълник  Joy ); и на подпората на бара, където за закичени чашите имаш 3=^ ( триъгълник ). Дерзай  Whistling

# 273
  • В сърцето на живота!
ledenata не мъчи ме Praynig Хич не ми идва на акъла,ама пак ще се мъча.Ама работата е там че черепчетата не знам какво да ги правя Whistling ooooh!

П.П. Току-що успях,ама си беше чиста случайност Joy hahaha Мерси ledenata Hug

# 274
ani1982 Като настроиш кръгчетата в ляво, да отговарят на картинките от скалата, после май трябваше да се върнеш назад. Долу в ляво, точките на картата са местата на които трябва да се връщаш.
ledenata на мястото на черепите трябва да излизат и цифри. Цъкай на черепите. Първото число е 2, второто е 2, третото е 1. Май така беше.

# 275
ledenata не мъчи ме Praynig Хич не ми идва на акъла,ама пак ще се мъча.Ама работата е там че черепчетата не знам какво да ги правя Whistling ooooh!
я пробвай 263

# 276
  • В сърцето на живота!
я пробвай 263
Успях,успях,преди да ми подскажеш smile3534  bouquet

# 277
я пробвай 263
Успях,успях,преди да ми подскажеш smile3534  bouquet
Grinning Grinning GrinningАз тая игра май не съм я играла

# 278
ani1982, заредих я отново, цъкаш върху кръгчетата в ляво, както е показано на скалата. Първо на луната и тя става синя, после на пълна луна и тя става синя и другите две така.  Peace

# 279
Благодаря,момичета справих се със задачата Peace

# 280
divayla92, изтели си я, много е готина  Peace mimkaaz, благодаря   bouquet
۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊, и за миг не съм се съмнявала, че ще успееш  Hug
А аз с какво се сблъсках  ooooh! Ще видите по нататък и не бързайте да се отказвате  Wink

# 281
  • В сърцето на живота!

А аз с какво се сблъсках  ooooh! Ще видите по нататък и не бързайте да се отказвате  Wink
Е,хубава работа сега Twisted Evil Плашиш ли ни,к'во? Hug  bouquet

# 282
Преигравам  Twisted Evil  Joy Няма нищо сложно  Whistling

P.S. Приключих играта  newsm68

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 18:21 от ledenata

# 283
  • София
Аз сега я започвам Wink

# 284
  • В сърцето на живота!
Преигравам  Twisted Evil  Joy Няма нищо сложно  Whistling

P.S. Приключих играта  newsm68