Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква информация споделя една от участничките във форума относно кърменето на нейното бебе?
Какви съвети относно храненето на бебетата споделят участниците?
Какви са емоциите на една от участничките преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква информация споделя една от участничките във форума относно кърменето на нейното бебе?
-
Какви съвети относно храненето на бебетата споделят участниците?
-
Какви са емоциите на една от участничките преди раждането?
-
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са различните мнения относно ваксините?
на Албена и Мария - бъдете здрави,любящи и щастливи майки!
Сигурно сега се опознават с малкия мъж и по нататък ще се включи да разкаже.
Сутринта с триста зора го събудих за ясла.
И честит рожден ден на рожденничките Албена и Мария
Гледаш го как расте пред очите ти, много интересно 
"Малката" е Александър и засега е изцяло на кърма.
А сега си го гледам как ми се кокорчи в леглото и ми прави сладки физиономийки.
Няма отърване!
не става (но ако в петък още няма повик, ще му организирам аз на Георги една вечер с много внимание, дано пък свърши работа!)! Иначе снощи като си приказвахме си правехме планове за събота и неделя да идва и Георги ми вика "ама чакай малко, то може да си в болница!" А на мен вече не ми се вярва, че някога ще ида в болница,... Аз мога и още девет месеца така да си изкарам! Определено в петък, ще кажа на доктора да го претисни малко, че да се сети каква му е задачата в момента! Най-гадното е, че ми умръзна да седя във Варна, искам да съм си вкъщи, че тук цял ден нищо не правя и не мога да се изморя и после не мога да спя! Не, че нещо, но аз съм човек който обича движението, напрежението абе активна съм, а тук цял ден подпирам дивана!

Сестра ми ме успокои че водите са доста повече като количество, а и като консистенция били по-различни. Аз обаче си мислих че тапата наподобява твърдо желе