Отговори
# 135
Този нарязан кон в лицето,който не мяза на човек?????????
След като се изразяваш по този начин не очаквай някой да ти уважава мнението или да влезе в някаква дискусия с теб.

Двупосочно трябва да бъде, не мислиш ли? ХТ е била в някаква класация, преди доста време, когато наистина е заслужавала да бъде там..Обаче това което беше и това което е в момента..еми не е същото. Аз смятам, че нито ККЛ е кон, нито ХТ, и след като това :

УжасТ    ooooh!
Нещо като говорещ кон , с пооредяла грива  ooooh!

..беше отминато и въобще не му беше обърнато внимание, интересно как пък ви боде писаното от БФ.  Rolling Eyes

Изида , моите адмирации за поста ти! smile3501
Точно , ясно и на място!

Брук фен - уважавам мнението ти и с удоволствие ще дискутирам с теб.
 Hug

Уоманитка - ККЛ и за мен е такава.

Защо не направят сега една такава класация ? На кое ли място ще я поставят ХТ в момента  newsm78 ?

# 136
И червената от представата на Хектор не е за изхвърляне...

Цитат
краси Може би просто не е имала амбиции да е такава.
Не знам дали е до амбиция...според мен нито една жена не би се отказала от подобно признание.
Би била горда,че я смятат за една от най.красивите жени на планетата...

Цитат
...и как Брук ще е виновна за провала на брака на Т и Р
Аз казвах ,че Брук ще е виновна за провала на брака на Бриджит и Ник...и както се и оказва ,Брук съвсем не стои тихо и кротко в ъгъла...вчера как се гледаха преди да влязат на коледното парти,чак заслепената Бриджит ги усети..."Какво ,вие не си говорите ли?"
Със сигурност ще има още....
А за брака на Тейлър и Рич...както вървят нещата,Рич сам ще се прецака /ама той може и това да иска.../.Къде точно работят на Коледа?!Не и в Европа във всеки случай...
А той,видите ли,имал работа...айде сега,ние да не би да не празнуваме Коледа...
Понякога имам чувството,че сценаристите си мислят ,че филма се гледа някъде в Третия свят...където нямат и хабер от мода,празници,болници,лечения....чак ми е обидно,че ни имат за толкова тъпи....

# 137
Ти освен, че не гледаш нещо и не четеш... Изпуснал е полета си. Да ти обяснявам ли колко трудно се намира свободно място в самолети по празници  Joy Joy Joy
Естествено , че всеки друг ще й е виновен на Тейлър  ooooh! Рич е на работа не е с нея по празници и хоп намираме му заместник. Тази жена ако знаеше колко други има които мъжете им работят за да им осигурят стандарт и не се прибират по цели нощи и на празници и НЯМАТ ЛЮБОВНИЦА. Тези жени поне тия които са на място не хукват да търсят заместник за празната половина на брачното ложе.

# 138
  • В Балкана
Роклята на Тейлър не беше лоша. Аз също не си падам по кафяво. Но на нея до сега не съм видяла нещо, което да стои добре на бюста. Тази също беше такава. Явно не е от деколтетата, а от циците.

А относно червената - не мисля, че изглеждаше добре.  Naughty

Не знам как издържате.
Аз чета два поста и се чудя на акъла на автора им.
Тц тц тц
То бива бива да си пън, ама пък чак такъв .... отдавна не бях срещала.

# 139
  • София

Цитат
краси Може би просто не е имала амбиции да е такава.
Не знам дали е до амбиция...според мен нито една жена не би се отказала от подобно признание.
Би била горда,че я смятат за една от най.красивите жени на планетата...

Колко ли красиви жени никога не са се оказвали в списъка на едно списание, колко пък една година са в този списък, на следващата ги няма - сигурно щото са погрозняли  newsm78...А как ли се чувстват старите холивудски красавици, като Елизабет Тейлър, например, които не са били в подобни класации...сигурно страдат много, горките!

ПП Елизабет Тейлър не я съжалявайте - била е, проверих, през 1992. Но сигурно доста други не са били, а за времето си са били смятани за едни от най-красивите жени...

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 11:39 от Lana

# 140
Цитат
Да ти обяснявам ли колко трудно се намира свободно място в самолети по празници 
Че нали си имат частен самолет,дори два ...и на Мароне индъстриз...айде,ако толкова искаше да е със семейството си на Коледа,точно Рич има начин да се прибере...
Цитат
Тази жена ако знаеше колко други има които мъжете им работят за да им осигурят стандарт
Хектор го каза...Рич има толкова ,колкото не може да изхарчи,значи не работи за стандарт...   Peace

Ама те такива са всичките оправдания в ДиК...плоски,та чак ...

# 141
За тоалетите днес Брук изглеждаше ужасТ просто..... Sick с това червеното.Беше като някоя пенсия Naughty....Тейлър беше много стилна......и според мен и стоеше добре роклята.Онази червената /от мечтите на Хектор/беше ужасна и не и ходеше определено такъв стил..... ooooh!
За брака на Тейлър аз хиляди пъти казах,че в случая вината си е само на Тейлър......още в самото начало когато ставаше въпрос да избира онзи льохман.....тогава още трябваше да го зареже. Тоз тюфлек да не може да избере между двете,просто беше срамно да се "съревновава" с Брук.....а  ма тя не.... Рич та Рич....бори се да спаси нещо което явно не съществува.Още тогава трябваше да го остави да си живее с Брук......Тейлър заслужава много,много повече от Рич.... Crossing Arms
А иначе ми стана много тъжно за бебчето на Бриджет.... Cryееее друго трябваше да измислят сценаристите....напоследък нещо много ни удрят по чувствата..... Cry
Тези жени поне тия които са на място не хукват да търсят заместник за празната половина на брачното ложе.
Аз не съм видяла Тейлър да е хукнала след някой мъж....Хектор търчи покрай нея..... Thinking
А какво си призна днес Брук...че за нея винаги от най-голямо значение в една връзка е бил физическия контакт Thinking.....чак сега разбрала ,че съществува и друго..... newsm78

# 142
Ама те такива са всичките оправдания в ДиК...плоски,та чак ...

Мдам като това да си с друг мъж защото твоя не е успял да се върне от Париж за Нова година  hahaha Joy hahaha
Да си каже че й се иска ама не й стиска  да я разберем  Joy

# 143
Доколкото разбирам от разказа на марси Брук отговори на въпроса на Тейлър за секса, че не е правила с Ник такъв и за първи път това се оказва без значение.
Ти не мислиш ли , че секса е важен в една връзка  Crazy Защото искам да ти кажа, че ако секса не върви колкото и добре да върви всичко изневяра ще има по4ти 100 %. Другото са живи заблуждения от романтични сериалчета дето карат платонично цял живот Simple Smile и не им липсва нищо. Че те даже в филма "Синята лагуна" правиха любов .Нямаше я Брук там ама децата сами се открехнаха  Whistling
Това е нещо човешко докога ще го изкарвате като голям грях.
Да не сме през Средновековието когато за да си дама "Не трябва да ти харесва какво прави мъжа ти с теб в леглото" А ако ти харесва значи си лека жена  ooooh!

# 144
А бе какви са тия столове във филма  ooooh!, 10 мин по-рано беше ясно,че ще падне от тоя стол. Голяма подготовка беше, първо го носи 5 мин, оглежда се като гърмян заек, качи се и видя още в началото,че губи равновесие и се клати стола, ама не, дявола не си знае работата и той ...

# 145
Цитат
Да си каже че й се иска ама не й стиска  да я разберем 
Ами че тя си каза...но ако не е омъжена...
Цитат
Ти не мислиш ли , че секса е важен в една връзка
Да,важен е ,ама Брук си призна,че при нея винаги е бил водещия....после следват другите неща...
Само с Ник е било различно...

# 146
Цитат
Да си каже че й се иска ама не й стиска  да я разберем 
Ами че тя си каза...но ако не е омъжена...
Цитат
Ти не мислиш ли , че секса е важен в една връзка
Да,важен е ,ама Брук си призна,че при нея винаги е бил водещия....после следват другите неща...
Само с Ник е било различно...

И кое е лошото ? Или пак да си приказваме да си трошим клавиатурите АКО секса не върви нищо не върви или не остава нещо което да ги държи.  Питай ми колежката и тя ще ти каже същото. Статичстически доказано е , че страстните връзки оцеляват по - дълго и имат по -голям шанс да преживеят препятствията на времето.
Който е писал статистиката обаче не е взел впредвид един Феномен - СТЕФКА  Joy

# 147
И от подписа ми е видно ,че аз вярвам във страстта... Mr. Green     

# 148
И от подписа ми е видно ,че аз вярвам във страстта... Mr. Green     

Ами тогава  Mr. Green
Я кажи ако мъжа ти не се прибера за коледа и нова година ще нацелуваш ли съседа колкото й да ти се върти наоколо Simple Smile
Би ли поканила мъж в спалнята си за да се позамие и после да облечеш нощничка и да се пъхнеш в леглото  Joy
Би ли му обяснила както днес Тейлър, че ако не си омъжена то той щеше да е идеален за теб  hahaha С една дума : Бягам , ама дали не бягам бързо  newsm78 . Ела кумчо изяш ме и други подобни.

А подписа ти много ме радва това е направо постижение Simple Smile Явно си една БРУК в леглото  Hug / в кръга на шегата  разбира се не че е лошо да е истина/

# 149
Чакам с нетърпение да видя Рич изритан от двете булки. Ако имах такъв мухло за мъж досега сто пъти щях да се осуча около Хектор. Тейлър прекалено много го търпи даже, хайде стига сте я изкарвали кучка!

Общи условия

Активация на акаунт