Отговори
# 180
  • Разпиляна във въображението
Не водеща причина,а най-важното нещо в една връзка ,за нея...Смята,че ако секса е наред,и всичко друго ще е като по мед и масло...само дето има ситуации и моменти,когато и секса не спасява нещата...

Така ли е казала ooooh!  Thinking нещо ме съмнява. В понеделник отново ще се става рано Whistling

# 181
и аз мисля, че за Брук не това е най-важното за една връзка

# 182
  • София
Ето, да не ставаш Simple Smile

Taylor: You've talked about the commitment and being honorable and the strength, but sex, you haven't even mentioned that. And that's usually one of the most important aspects of a relationship for you. Literally defining a quality of it. You haven't even said it once about nick.

Brooke: Because it didn't exist.

Taylor: You didn't give in to your desire, not even once? The night that you went out on the boat with him, when you reconnected?

Brooke: It wasn't necessary. What Nick and I shared was so powerful. More than any physical union. And I'll never forget it. Never. (Sniffling)

Brooke: I can understand why you'd be surprised. It surprised me, too. I always thought that the physical part of a relationship is what I needed most. And now I see that a perfect relationship, it's not all about that. Nick's strength and his love touched me in such a way that nothing physical ever could. It changed me.

Taylor: I had no idea.

Brooke: I just couldn't let anybody see it. Bridget needed to know that she could trust me. She deserves that.

Taylor: Brooke, these feelings you have for Nick, they're so powerful. I don't know if you'll be able to just put them aside.

Brooke: It isn't easy. Everyday I have to put up and emotional dam and keep the feelings back.

Taylor: Is Nick able to do that, too?

Brooke: I don't know. I don't know. But I am containing my feelings and that's what's really important here. To see Bridget smile every day. And to know that instead of hurting her, I actually helped bring this joy into her life, and that means everything to me.

Taylor: But you're telling me that you love Nick more than you've loved any other man.

Brooke: And that's why I can do this, Taylor, because I love Nick.

http://www.youtube.com/watch?v=N2AuKX5jC6I&feature=channel_page

# 183
Lana  newsm51, винаги мислиш за мен  love001

# 184
Прочетох. Наистина го е казала. Но... Продължавам да смятам, че това е изкривяване на миналото за да се нагоди сценария към днешните събития. Секса не е бил основата и водещ в едни отношения между Брук и мъжете.

# 185
  • София
Ние и малко ,пак се справяме по-добре!    Peace
Явно имате нужда от мнооого подкрепа...    Joy      

Е, това разбира се само вие си го вярвате! Пък и с кое се справяте по-добре - с това, че вечно сте втренчени в това какво прави персонажа, който не понасяте?

Цитат
Така ли е казала
Ами каза си го..../Лана ти го е дала.../

Това, което Б казва е доста различно, от това което се опитвате да представите, но дори и да приемем, че е така, както ви се иска - пак нищо лошо, осъдително и неморално (знам че това ви е голяма болка - потъпкването на морала  Joy) не е казала. Голямо чудо!

Lana  newsm51, винаги мислиш за мен  love001

Ама разбира се, скъпа, нали си на море. Всъщност защо си онлайн, а не на плаж, а?  Naughty

Прочетох. Наистина го е казала. Но... Продължавам да смятам, че това е изкривяване на миналото за да се нагоди сценария към днешните събития. Секса не е бил основата и водещ в едни отношения между Брук и мъжете.

Е много ясно...те толкова неща пренаписаха...пък и като слушаш толкова години лъжите на Стефани - накрая вече не знаеш кое е истината...

# 186
Цитат
Секса не е бил основата и водещ в едни отношения между Брук и мъжете.
Ама тя не каза това...Поне аз както го разбрах:когато има връзка с даден мъж,тя винаги е смятала ,че секса и физическата връзка са най-важното,или поне от най-важните неща,за да я има връзката...пример-като се опита да съблазни Рич в хижата,когато той трябваше да избере между нея и Тейлър.А не че секса я води към дадена връзка... 

# 187
Ама разбира се, скъпа, нали си на море. Всъщност защо си онлайн, а не на плаж, а?  Naughty

Мило, два часа "пълна лудница" на плаж са ми достатъчни. Имаме на разположение две седмици Peace

След като прочетох какво ще се случва през седмицата започнах да се чудя защо Дарла ще насърчава Хектор да се сближи с Тейлър Thinking

# 188
Цитат
Секса не е бил основата и водещ в едни отношения между Брук и мъжете.

Ама тя не каза това...Поне аз както го разбрах:когато има връзка с даден мъж,тя винаги е смятала ,че секса и физическата връзка са най-важното,или поне от най-важните неща,за да я има връзката...пример-като се опита да съблазни Рич в хижата,когато той трябваше да избере между нея и Тейлър.А не че секса я води към дадена връзка... 

И така. Английския ми не е добър, а и ползвах гугъл преводача. Може ли някой да ми направи точен превод.

Краси съзирам някакво противоречие - значи секса е важен за да раздели Р и Т, но не и за да доведе до връзка между нея и Р newsm78

# 189
  • София
Казва, че е смятала, че физическата част е това от което най-много се е нуждаела. Аз го разбирам така, че сексът е бил това нещо, което я е карало да се чувства обичана, желана, свързана с един мъж. В случая с Ник се епочувствала така, но от другите неща () бога ми не виждам какви са, ама нма да им чупя хатъра на сценарисчетата). Погледнато откъм историята на сериала отношенията им с Ридж винаги са били силно сексуални - но те и двамата са си такива сексуални типове, сексът за тях винаги е бил важна част от връзката им, но не единствената.

Превод на въпросното изречение "I always thought that the physical part of a relationship is what I needed most."  - "Винаги съм мислила, че физическата част на връзката е това, от което най-много съм имала  нужда".

# 190
  • В средата на времето
Brooke_fan , ако беше в друга тема,отдааавна да са те отсвирили.

Аз пък смятам, че всеки може да пише където си поиска..Тук специално, доста преди да се появи БФ, се пишеше кой както си поиска и никой не е казал - глей какви глупости пишеш, що не вземеш да се скриеш (примерно..) Crazy За това пък се начетохме след появата му на опити за сарказми и отпращане от темата само защото е мъж и пишел в тема за сапунка.. Rolling Eyes И на мен не ми харесва изказа му понякога, ама и други изкази тук не са ми любими.. Tired

Не искам да му ставам адвокат но БФ-то. Той криво ляво се справя, а ако реши, може и сам отлично да се справя, но мен взе леко вече да ми писва от това"гонене" от темата в кръга на майтапа уж Crazy

# 191
  • В средата на времето
Аз смятам, че Ридж е силно сексуален само като е с Брук Simple Smile, видяхме (чухме), че Тейлър даже не я гушка преди да заспи Laughing

# 192
  • София

Мило, два часа "пълна лудница" на плаж са ми достатъчни. Имаме на разположение две седмици Peace

След като прочетох какво ще се случва през седмицата започнах да се чудя защо Дарла ще насърчава Хектор да се сближи с Тейлър Thinking
Имам една луда теория...обаче не знам от нея как да изкарам Брук виновна  newsm78, но затова пък мога изкарам Дарла. Ето - Дарла насърчава Хектор, за да може Брук да ги хване заедно, Тейлър да си признае за Джеймс, Ридж да я зареже, Тейлър да се пропие и да премаже Дарла...т.е Дарла е виновна, за това че Тейлър ще я блъсне. (Държа да отбележа, че това не е мое твърдение, а на множество фенове на Тейлър, които изкараха Дарла виновна за собствената си смърт, а не каращата пила и без книжка докторка).

# 193

Имам една луда теория...обаче не знам от нея как да изкарам Брук виновна  newsm78, но затова пък мога изкарам Дарла. Ето - Дарла насърчава Хектор, за да може Брук да ги хване заедно, Тейлър да си признае за Джеймс, Ридж да я зареже, Тейлър да се пропие и да премаже Дарла...т.е Дарла е виновна, за това че Тейлър ще я блъсне. (Държа да отбележа, че това не е мое твърдение, а на множество фенове на Тейлър, които изкараха Дарла виновна за собствената си смърт, а не каращата пила и без книжка докторка).

Това беше и моята теория, но не смеех да го напиша. Брук ще е виновна защото ще се възползва от цялата работа - насърчаването на Хектор от Дарла, Брук ги хваща, Тейлър си признава и т.н.... Но Брук определено ще е виновната, никой няма да си спомня ролята на Дарла в цялата работа, никой ..... освен Тейлър Wink

# 194
  • В средата на времето
Аз имам теория, че Дарла не иска Брук да е свободен агент Grinning..знае, че Ридж е любовта на Брук и само с него тя е спокойна, за това плана и е да събере Тейлър с Хектор, за да може Бридж да се появи отново на хоризонта Laughing

Общи условия

Активация на акаунт