Отговори
# 300
Горката Стефка , празнувала защото бракът на Ридж и Тейлър бил по-стабилен от всякога и Брук не можела да влезе между тях....   hahaha

Интересно ще ми е да гледам реакцията на Стефка по-късно.

# 301
Тейлър, направи го! Ще ти простим Mr. Green Joy

И от мен бурни аплодисменти   smile3501за началото на края на тази предвзета моралност! Нареждам се на първия ред, заредена с пуканки и нетърпение!  Тей-лър! newsm18  Тей- лър! newsm18 Go, go, doc!

# 302
  • В средата на времето
Ама как пък все на нея се случва да й прекъснат любовната сцена и да не я доведе до края.

Ти представяш ли си Стефка да беше дошла, в момента, в който Хектор така лежерно положи Тейлър върху шезлонга Mr. Green Жалко, че локаторите и са настроени само на вълна Брук и е доста късопаметна спрямо забежките на Тейлър Laughing

В момента Тейлър са я направили като монахиня дето мъж не е виждала в живота си ooooh!..Гледа го тоз Хектор и го слуша като хипнотизирана..Не трябва да си психиатър, за да разбереш Хектор какво цели и също така трябва съвсем малко ум в главата да поставиш ясно границата и ако си точен човек да не подаваш непрекъснато объркани сигнали на отсрещната страна.. Crazy
И понеже винаги е претендирала - и с думи, и с държание, че слабите човешки моменти не са и познати или поне ако ги познава, знае как да реагира почтено и правилно, няма как да махнем с ръка при нея и да кажем - човешко е, простено и е.. Mr. Green

# 303
  • В средата на времето
Интересно ще ми е да гледам реакцията на Стефка по-късно.

Реакцията знаеш ли каква ще е.."Шшшшт, трай си, не казвай на Ридж, ще си развалиш брака.." Crazy Те това е наша Стефка - поборницата за истината Mr. Green

# 304
Изида ама идва ми да ти схрускам аватара  Embarassed Срам Срам женена жена съм  Joy Joy Ама аз съм просто човек и ми е простено нали  hahaha

# 305
  • София
Изида ама идва ми да ти схрускам аватара  Embarassed Срам Срам женена жена съм  Joy Joy Ама аз съм просто човек и ми е простено нали  hahaha

Ще има бой! Ама ей на и аз човек - простено ми е! Joy

# 306
  • с/у ОколоМръсТното
Изида ама идва ми да ти схрускам аватара 

а кой е това?

и гледам повторението в 5.45, докато си пия сутришното кафенце ".

о, това е НЕчовешки час  Crazy Как ставаш толкоз рано???
Викате Тейлър да действа... Хм... че кой ще легне с таз умряла рибка, че и грозновата...  Thinking

# 307

Ще има бой! Ама ей на и аз човек - простено ми е! Joy

Ланче този даже мъжа ми ще ми прости за него  Joy вижда човека че си струва  Mr. Green

# 308
Ех,как се радвате .....давайте,че ще е за кратко!
Не знам кой е този на аватара на Изида,ама прилича на "лошо" момче,а аз не ги трая,прекалено самовлюбени са ми,следователно гадняри...напомня ми Рик...той е такъв самовлюбен егоист...изцяло се е метнал на Брук!

# 309
  • София
Викате Тейлър да действа... Хм... че кой ще легне с таз умряла рибка, че и грозновата...  Thinking

rotfImbo

# 310
краси  Twisted Evil Мен от лоши момчета не е ме страх и аз като Брук ги оправям бързо и качествено Simple Smile Стават като глина в ръцете ми  Mr. Green

# 311

Викаш че трябва да окуражаваме партньора да намери сили ли  Joy

# 312
Шани , нечовешки е , ама се налага. На работа съм от 7. 30.

Изида, да , естествено , че реакцията на Стефка ще е такава , тя толкова държи на "истината".
, ама когато на нея й отърва. Другото е благородна лъжа.
Щото и Стефка е такава - една благородна.............

# 313
  • София
Ех,как се радвате .....давайте,че ще е за кратко!
Не знам кой е този на аватара на Изида,ама прилича на "лошо" момче,а аз не ги трая,прекалено самовлюбени са ми,следователно гадняри...напомня ми Рик...той е такъв самовлюбен егоист...изцяло се е метнал на Брук!

За кратко! Кое? Падението на Тейлър ли? Та то тепърва започва... Joy
И какво точно имаш предвид за Рик? Какво гаднярско е направило момчето?

# 314

Викаш че трябва да окуражаваме партньора да намери сили ли  Joy

Да му спретнем една агитка, казваш...Ама какво ни е направил горкия човек, че да му причиняваме Т... Thinking  Mr. Green

Рик е мнооого далеч от гадняр. Рик е самовлюбено мамино детенце с претенции и напъни за собствена мисъл. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт