Отговори
# 330
О дааааа! Ридж е виновен, няма кой друг....или може би Брук, че е отишла, както са я помолили...лоша, лоша Брук!

Рич да беше звъннал на всички да ги извести ,че няма да се прибира. Може би и при Стеф я прати. Разпратила си децата, едното естествено при Ник  Joy и хукнала цветарката по чуждите къщи, че и в спалните им се качва

# 331
  • somewhere near the sea
Здравейте ,слънчица,Нямам време,но много се забавлявам заради тия сценаристи.Не мога за гедам, когато трябва,но добре,че сте вие.
Ще падна от смях с тия сценарни приумици
О дааааа! Ридж е виновен, няма кой друг....или може би Брук, че е отишла, както са я помолили...лоша, лоша Брук!

Рич да беше звъннал на всички да ги извести ,че няма да се прибира. Може би и при Стеф я прати. Разпратила си децата, едното естествено при Ник  Joy и хукнала цветарката по чуждите къщи, че и в спалните им се качва
Права си, Зори,пълна недомислица е това нахлуване...но пък нали доскоро и тя се подвизаваше в същата спалня...

# 332
  • София
Оооооо да...ясно, че ще извъртиш нещата, Брук беше в компанията, също като Стефани - никой не я е пращал! Но това явно няма значение - важното е да отместим фокуса от Тейлър и разголените и раменца....а за взлиането - всички в този сериал си влизат така - дай да не търсим под вола теле.
Радвайте се - ако не беше влезнала Брук - какво ли щеше да направи света Тейлър...не мис е мисли...

# 333
А сега явно Брук е виновна, че е Видяла а не Тейлър че е имала какво да види  newsm78
Като реша да изневеря на мъжа си ще ви викам да сте ми защитнички определено  Mr. Green
А как хубаво изрита Брук да беше толкова настоятелна и с Хектор и нямаше да има проблем .
Ама и Брук как й го рекна. Ти си лъжкиня говореше не очевидни лъжи но пак си лъжеше  Joy Joy Joy
И Тейлър после как бързо се обле4е ама пред Хектор си остана по жартиери  #Crazy
Направо я съжалявам Тейлър ! Всеки път като реши да се отдаде на страстна нощ и все някой нахлува и я прекъсва ...
А при целувката с Хектор бая й бяха изтръпнали гащичките Simple Smile

# 334
И сега Брук ще повтаря номерата на Стефка - трябва да се знае истината, независимо дали ще пострада някой. Laughing

# 335
Цитат
важното е да отместим фокуса от Тейлър и разголените и раменца...
Хич не го отмествам...Брака на Рич и Тейлър е в криза...толкова години не са били заедно...нужно е време,особено ако мъжа ти въздиша по друга...като Рич!И той вместо да си стои на задника при жена и деца,хукнал да гони Михаля...все едно в Европа се скъсват от работа на Нова Година, както каза zorizori .Да,чувства се наранена,обидена,кой не би в подобна ситуация...и Брук каза ,че не би била толкова сговорчива...
а Хектор ужасно ме дразни...така не се държи влюбен мъж,опитва се да й създава проблеми, вместо да я успокоява...това е човек,който си иска своето ,а това явно е Тейлър в леглото и му е все едно как ще стане и как ще си го получи...С право не съм го харесвала...

Хоуп вече ме дразни...малко ми се губи хронологията ,ама тя не беше ли вече родена ,когато Тейлър "умря"?Като имаме предвид ,че Томас и близначките пораснаха с десет и повече години,Хоуп не трябва ли да е вече 12-13 годишна тийнейджърка?!
А Брук верно,няма ли си семейство ,с което да посреща празника,а тръгнала от къща на къща?  

# 336
  • София
Хектор СУПЕР МНОГО ме дразни ...  Twisted Evil направо такъв навлек  #2gunfire ако съм на Тейлър, няма да му говоря вече  Crossing Arms
Брук пак щеше да ревне  Thinking заради Ридж ли  Rolling Eyes

# 337
  • София
Ама в случая наистина има какво да се каже - за разлика от Стефка, която половината неща си ги измисля. Но за разлика от Стефани, Брук няма да каже нищо..."изтръпналите гащички" така са се панирали, че сами ще си изпеят всичко!
Но Тейлър си заслужава всичкото "печене на бавен огън от Брук", че и повече!

Добре бе Краси, Ридж така и така, не е на място, не си е при жената - ама за нейното поведение ни дума, нито стон! Защо ли не съм учудена. И все пак да се придържаме към фактите в сериала, ако само оставането по НГ на Ридж е нелогично, да го преживеем. НО човека явно си е направил срещи за следващите дни - и са му по-важни от ХГ с жена му - ясно като бял ден!

# 338
Цитат
Брук пак щеше да ревне  Thinking заради Ридж ли  
То и й навик на нея,в кризисна ситуация,макар че не я засяга да рони сълзи,току виж някой я съжали и й се отвори парашута...    Joy    

# 339
краси Явно и Тейлър няма семейство щом я хващат да се натиска с Хектор по нощите.
А Брук имаше семейство ама познай кой й го развали . Сети ли се или да посочвам  Naughty

# 340
Цитат
Но Тейлър си заслужава всичкото "печене на бавен огън от Брук", че и повече!
А аз се чудя /макар че всичко е за интригата,но.../, защо Тейлър изобщо тръгна да се разправя с Брук,нали я знае каква е ....всичко извърта и изопачава...дори не трябваше и в къщата си да й се обяснява...  

# 341
  • В средата на времето
Аз пък пустата целувка точно не видях..заби ми излъчването..мисля, че в iptv има някой е сериозен фен на Тейлър Joy

Е Ванко, как можа да ги сравниш. ooooh!. Първо  - Брук въобще няма да му каже на Ридж, понеже Тейлър от страх Ридж да не научи от Брук сама ще пропее..и второ - на Стефка истините, са всичко друго, но не и истини..Да видиш Тейлър да целува Хектор и да кажеш това на Ридж - да, истина е, но да видиш Брук да си говори с Ник и след това да отидеш и да кажеш на Бриджит - майка ти е спала с Ник, пак ли е истина.. Tired(това е само един дребен пример за Стефкините истини..) Моля те. Crazy.Стефка и истини Stop

# 342
красимира Замълчи че си смешна вече.
Какво е изопачила Брук , че я видя по бельо да се целува с друг мъж и че той беше скрит в банята й ли ?

# 343
  • В средата на времето
защо Тейлър изобщо тръгна да се разправя с Брук,нали я знае каква е ....всичко извърта и изопачава...дори не трябваше и в къщата си да й се обяснява...  

Искаш да кажеш Стефка..Стефка всичко извърта и изопачава.. Mr. Green

# 344
Цитат
А Брук имаше семейство ама познай кой й го развали
Брук имаше милион семейства и те все се проваляха...кой крив в тази ситуация...как пък не можа един мъж да свърти...все я отритват!
Цитат
Какво е изопачила Брук
Това,което би изпяла на Рич...

Общи условия

Активация на акаунт