Отговори
# 360
А за смешните извинения определено на вас повечко ви трябват.... ooooh!

За какво?  Joy Еееее, не е лесно, знам! Успех!
Ми вечно да оправдавате и да намирате смешни извинения за легловите постижения на Брукасита.....ми Тейлър и срещо нея да бяга пак няма да я стигне.....за какво изобщо спорим Tired.....то в момента не остана мъж, когото да не е оправила.....естественно сега се обръща кадъра към Тейлър....че то иначе банално стана с постояните подскоци от легло в легло на онова русото създание.... Whistling

# 361
  • В средата на времето
Е..... извинявай ама тя не се е облякла специално за Хектор по жартиери....тя очакваше съпруга си с романтична вечеря и с жартиери

Аз не казвам, че е сложила жартиерите за Хектор, а че започна да се съблича и да си ляга още преди да е изпратила Хектор през вратата!  Crazy Има мъж, влюбен в нея в къщата и, който я преследва и тя вместо да му покоже вратата и лично да се увери, че си е тръгнал и тогава да се приготвя за лягане, тя си избяга в спалнята и взе да показва краци Mr. Green, че чак забрави и да си облече халатчето хубаво.. Mr. Green Хектор като и се весна в спалнята.. Наистина ли не виждаш нещата така? :rol..
..и понеже каза, че Брук никога не била правила толкова неща, за да спаси брака си, та за това попитах - това, което Т прави в момента спасяване ли е? Tired

# 362
Обикалянето до деветте кладенеца за вода ме забавлява искрено! .  Joy  Joy
Вече мисля заглавието на следващата тема... Thinking

Не  я обвинявам Тейлър, че не може да разкара Хектор. Явно не може да казва онова категорично "Не!".  Mr. Green

# 363
  • София
А за смешните извинения определено на вас повечко ви трябват.... ooooh!

За какво?  Joy Еееее, не е лесно, знам! Успех!
Ми вечно да оправдавате и да намирате смешни извинения за легловите постижения на Брукасита.....ми Тейлър и срещо нея да бяга пак няма да я стигне.....за какво изобщо спорим Tired.....то в момента не остана мъж, когото да не е оправила.....естественно сега се обръща кадъра към Тейлър....че то иначе банално стана с постояните подскоци от легло в легло на онова русото създание.... Whistling

Явно трябва пак да се повторя - говорим си за Тейлър, не за Брук - Брук досега я разнищвахме. Оправдания само, когато има защо сме и търсили - когато е в грешка  - посочваме.
А вие за Тейлър?  Laughing Или си на мнение, че е безгрешна? Не питам дали е по-добра или не от Брук - на Брук си и знам прегрешенията и глупостите.

# 364
А когато Брук беше съсипана от смърта на Рич забележи не че го няма за празника а си мислеха че е умрял я наскачахте всички как се била поддала. А Рич беше "мъртъв" т.е. няма брак за спасяване и нали всяка жена е много податлива тогава големи хули бяха пак  Naughty

Олелееее и това ако седнете да оправдавате Shocked......аз определено значи не съм нормална .... Shocked
Е..... извинявай ама тя не се е облякла специално за Хектор по жартиери....тя очакваше съпруга си с романтична вечеря и с жартиери

Аз не казвам, че е сложила жартиерите за Хектор, а че започна да се съблича и да си ляга още преди да е изпратила Хектор през вратата!  Crazy Има мъж, влюбен в нея в къщата и, който я преследва и тя вместо да му покоже вратата и лично да се увери, че си е тръгнал и тогава да се приготвя за лягане, тя си избяга в спалнята и взе да показва краци Mr. Green, че чак забрави и да си облече халатчето хубаво.. Mr. Green Хектор като и се весна в спалнята.. Наистина ли не виждаш нещата така? :rol..
..и понеже каза, че Брук никога не била правила толкова неща, за да спаси брака си, та за това попитах - това, което Т прави в момента спасяване ли е? Tired
Да все още има надежда според нея за брака й и тя ясно заяви, че обича съпруга си....и се беше приготвила за вечеря с него но не се развиха нещата така.....тя ли е виновна.... newsm78

# 365
Izida зарежи те пак Брук обсъждат  Joy Joy Joy
Аз мисля че доста си приличаше на бельото от рекламата на спалнята на Брук Simple Smile
Даже и тук неможе да е оригинална ... Не може да стъпи на Брук на малкия пръст в нищо.
Спасява си брака дръжки ... Ако беше Брук да беше запалила джапанките и по бельо в париж Simple Smile Нямаше да го чака той да се въща и защо да го чака. Секса в хотелската стая на мъжа ти определено ще спаси по лесно брака от колкото целувките с чужд мъж в спалнята брачната по бельо па макар то да било предназначено за мъжа ти.
Ама глупости
ПАК БРУК Е ВИНОВНА

# 366
berina Аз не го оправдавам, но не го и осъждам. Докато при вас е налице двойния стандарт.
Значи за едната може като е разстроена ама за другата не  Naughty
Ако ти приемеш, че Брук може да преспи с някой от мъка и аз ще го приема за Тейлър  Hug

# 367
  • София
Естествено, че е виновна - не е отишла навреме на очен лекар и сега и се привижда Тейлър по бельо се целува с Хектор в брачната спалнята, че даже иска и на Ридж да каже...мръсница!

# 368
Не  я обвинявам Тейлър, че не може да разкара Хектор. Явно не може да казва онова категорично "Не!".  Mr. Green

А не може я виж Брук как хубаво я натири Simple Smile Явно не е в неможенето, а в нежеланието Simple Smile

# 369
Не в случая Брук няма вина......само ми се стори супер тъпо на връх Нова година да нахлуеш в спалнята на бившия си съпруг з да му покажеш детето му.... Rolling Eyes
Права си Тейлър не може да стъпи и на малкия пръст на Брук, но по съблазняване и еротика,дори и жартиерите които беше обула не и отиваха....то си е до природата на човека....А Брук пък не може да стъпи и на малкия пръст на Тейлър по ум,красота,интелигентнос,морал.... Peace

# 370
berina Аз не го оправдавам, но не го и осъждам. Докато при вас е налице двойния стандарт.
Значи за едната може като е разстроена ама за другата не  Naughty
Ако ти приемеш, че Брук може да преспи с някой от мъка и аз ще го приема за Тейлър  Hug

Ооооо.... разбира се че го приемам ......Брук може да преспи с всеки по всякакъв повод....било то мъка,радост,желание,любов,самота,просветление.....ооооо причини да искаш.... Crazy

# 371
  • София
Не в случая Брук няма вина......само ми се стори супер тъпо на връх Нова година да нахлуеш в спалнята на бившия си съпруг з да му покажеш детето му.... Rolling Eyes
Права си Тейлър не може да стъпи и на малкия пръст на Брук, но по съблазняване и еротика,дори и жартиерите които беше обула не и отиваха....то си е до природата на човека....А Брук пък не може да стъпи и на малкия пръст на Тейлър по ум,красота,интелигентнос,морал.... Peace

Явно ни обичаш много  Wink, щом се грижиш да получаваме ежедневна порция смях, нали казват, че смехът е здраве!  bouquet

# 372
А Брук пък не може да стъпи и на малкия пръст на Тейлър по ум,красота,интелигентнос,морал.... Peace

Ахахахахахахахахахахахахахаххаха видяхме и морала Simple Smile т.е. сори тепърва започвате да проглеждате.
Красиво глупости зле направен бюст , рибешка уста . Ум къде й е ума извинявам се ... че я манипулират всички и Стефка и Хектор и Дарла даже "Айнщайн" голям ум. Толкова умна не искам да съм. Интелигентност  ooooh! кое точно и е по интелигентното от Брук ?

# 373
  • София
... кое точно и е по интелигентното от Брук ?

Облеклото, дарлинг, нали за това се бори - дрехи за интелигентните жени!

# 374

Явно ни обичаш много  Wink, щом се грижиш да получаваме ежедневна порция смях, нали казват, че смехът е здраве!  bouquet
  love001Аааа разбира се, че ви обичам....това че сме на различни мнения и че не виждаме нещата по един и същи начин не означава че не ви обичам.... Hug

Общи условия

Активация на акаунт