Отговори
# 375
berina Аз не го оправдавам, но не го и осъждам. Докато при вас е налице двойния стандарт.
Значи за едната може като е разстроена ама за другата не  Naughty
Ако ти приемеш, че Брук може да преспи с някой от мъка и аз ще го приема за Тейлър  Hug

Ооооо.... разбира се че го приемам ......Брук може да преспи с всеки по всякакъв повод....било то мъка,радост,желание,любов,самота,просветление.....ооооо причини да искаш.... Crazy

Хайде и от мен да мине - моралната Тейлър може да спи с всички с който е спака Брук +2,3 отгоре че даже и със сина й и с баща й  Heart Eyes само мир да има. А да и алкохоличка й разрешавам да бъде ...  hahaha и убийца. Тя лъжкиня отдавна си е така че това съм го преглътнала.

# 376
Цитат
че има връзка с Грант -
Ами доколкото помня ,Грант имаше аспирации към нея...
Цитат
Толкова сте забавни в опитите да отклоните вниманието от Тейлър и
Не го отклонявам,казах каквото мисля за постъпката й...но ако бъдем честни ,в същата ситуация Брук вече щеше да е преспала с въпросния мъж,а Тейлър е само на ниво свалки все още...
То опит си трябва в тая работа,а Тейлър явно го няма...  

Свалки, така ли му викат вече? Разголена жена с чужд мъж в спалнята си , прегръщайки и целувайки се , неосъществили плановете си поради лоооооооошия си късмет , а не поради липса на желяние? Това ли е свалка?
А, не я мисли , тя Тейлър опита го е придобила  много отдавна ,  още с Джеимс. Embarassed

# 377
... кое точно и е по интелигентното от Брук ?

Облеклото, дарлинг, нали за това се бори - дрехи за интелигентните жени!

А да забравих извинете Simple Smile Интелекта е в пазвата винаги и на показ ...  ooooh! колко съм зле тая сутрин не си спомних Простете ми правя си кафе веднага и отивам на очен лекар  Blush

# 378
  • В средата на времето
Да все още има надежда според нея за брака й и тя ясно заяви, че обича съпруга си....и се беше приготвила за вечеря с него но не се развиха нещата така.....тя ли е виновна.... newsm78

Тя ясно го заяви, но друго показа..Виждаш ли..Думите казват едно, а действията друго.. Whistling Да, тя е виновна, че се остави да я хванат с чужд мъж в спалнята и по бельо.. Peace Всичко останало са само оправдания на невъзможността и да докаже на ПРАКТИКА колко държи и обича съпруга си, като изпроводи Хектор до вратата и му каже нещо от сорта "Между нас нищо няма да излизе. моля те, не ме търси по нощите в къщата ми.." Crazy

И още нещо - защо пропускате факта, че Ридж е поискал да види Ар Джей същата тази вечер..Брук го спомена..тя не знаеше, че Ридж е останал още няколко дни в чужденеция.. Peace

# 379
А Брук пък не може да стъпи и на малкия пръст на Тейлър по ум,красота,интелигентнос,морал.... Peace

Ахахахахахахахахахахахахахаххаха видяхме и морала Simple Smile т.е. сори тепърва започвате да проглеждате.
Красиво глупости зле направен бюст , рибешка уста . Ум къде й е ума извинявам се ... че я манипулират всички и Стефка и Хектор и Дарла даже "Айнщайн" голям ум. Толкова умна не искам да съм. Интелигентност  ooooh! кое точно и е по интелигентното от Брук ?
 love001 Не мога грам да се съглася с теб....относно красотата всеки си има вкус...аз пък не харесвам Брук,безлична с два косъма на главата леко чаровна но ако не е в близък план.....какво да направим сега.... Crossing ArmsЗа морала ще видим както си писала.....за сега Тейлър направо си е светица ако я сравняваме с Брук......ум и интелигетност там пък вообще няма да споря,то се вижда... а и иначе нямаше да представят като блестящ психиатър.... Rolling Eyes

# 380
...из ненаписаното писмо на Т до Рич, Париж, Франция....

...О, Рич, мили! Аз те чаках, а ти беше така непристигащ! Вечеря приготвих, свещи запалих, жартиерите закопчах...А този навлек Хектор взе, че влезе през незаключената входна врата/която бях оставила за теб, любов моя!/. Аз исках да го изгоня, ама не можах, защото той не разбира от дума...Отидох да си легна, а той нахлу в спалнята и ме нацелува! Аз опитах да се съпротивлявам, но все пак съм само една наранена жена, толкова слаба...А неговите ръце бяха така силни, че се предадох... Брук ли? ..Не вярвай на нито една нейна дума! Тя е виновна! Лоша, лоша Брук! И..такова...Честита Нова Година!"

# 381
  • В средата на времето

...О, Рич, мили! Аз те чаках, а ти беше така непристигащ! Вечеря приготвих, свещи запалих...А този навлек Хектор взе, че влезе през незаключената входна врата/която бях оставила за теб, любов моя!/. Аз исках да го изгоня, ама не можах, защото той не разбира от дума...Отидох да си легна, а той нахлу в спалнята и ме нацелува! Аз опитах да се съпротивлявам, но все пак съм само една наранена жена, толкова слаба...А неговите ръце бяха така силни, че се предадох... Брук ли? ..Не вярвай на нито една нейна дума! Тя е виновна! Лоша, лоша Брук!"

Joy Joy Joy

# 382

...О, Рич, мили! Аз те чаках, а ти беше така непристигащ! Вечеря приготвих, свещи запалих, жартиерите закопчах...А този навлек Хектор взе, че влезе през незаключената входна врата/която бях оставила за теб, любов моя!/. Аз исках да го изгоня, ама не можах, защото той не разбира от дума...Отидох да си легна, а той нахлу в спалнята и ме нацелува! Аз опитах да се съпротивлявам, но все пак съм само една наранена жена, толкова слаба...А неговите ръце бяха така силни, че се предадох... Брук ли? ..Не вярвай на нито една нейна дума! Тя е виновна! Лоша, лоша Брук!"

Забрави : Аз му казвах колко много те обичам и че държа на брака си.  smile3532

# 383

...О, Рич, мили! Аз те чаках, а ти беше така непристигащ! Вечеря приготвих, свещи запалих, жартиерите закопчах...А този навлек Хектор взе, че влезе през незаключената входна врата/която бях оставила за теб, любов моя!/. Аз исках да го изгоня, ама не можах, защото той не разбира от дума...Отидох да си легна, а той нахлу в спалнята и ме нацелува! Аз опитах да се съпротивлявам, но все пак съм само една наранена жена, толкова слаба...А неговите ръце бяха така силни, че се предадох... Брук ли? ..Не вярвай на нито една нейна дума! Тя е виновна! Лоша, лоша Брук!"
Хихихи да се посмея и аз поне Joy hahaha rotfImao rotfImbo......значи определено виждаме нещата от два различни ъгъла... Thinking

# 384
ум и интелигетност там пък вообще няма да споря,то се вижда... а и иначе нямаше да представят като блестящ психиатър.... Rolling Eyes

Ами и Брук изкарват блестяш химик - ум и интелигентност
И навсичкото отгоре - блестящ административен директор - 2 повече ум и интелигентност.

# 385

Хихихи да се посмея и аз поне Joy hahaha rotfImao rotfImbo......значи определено виждаме нещата от два различни ъгъла... Thinking

...а в средата на стаята стоят любимите ни сценаристи и умно се почесват по главите. Около тях- облак от цигарен дим/какво пушат ли? Карайте на въображение/  Joy

# 386
А Брук пък не може да стъпи и на малкия пръст на Тейлър по ум,красота,интелигентнос,морал.... Peace

По ум и интелект? Доколкото си спомням Брук измисли формула , с която компанията спечели милиони, Брук ръководи компанията адски успешно. Брук не е умна , тя е изключително умна. Няма да коментирам професионалните успехи на Тейлър.

Красота? Точно сега пък Тейлърката , ако е красива..............
Пък и мъжката половина от сериала е на друго мнение.

Морал? е , и в това няма да могат да се мерят скоро, с изневерите е ясно , там са равни , ама с тоя алкохолизъм и това убийство ..........  hahaha hahaha hahaha

# 387
[quote authorа=berina link=topic=406184.msg11653875#msg11653875 date=1245748125]
 ум и интелигетност там пък вообще няма да споря,то се вижда... а и иначе нямаше да представят като блестящ психиатър.... Rolling Eyes

Ами и Брук изкарват блестяш химик - ум и интелигентност
И навсичкото отгоре - блестящ административен директор - 2 повече ум и интелигентност.

[/quote]
Аааа днес определено ме разсмяхте и вие......остана и курвенските номера да включиш и става направо съвършенната жена  smile3501Браво Брук супер си...... smile3501

# 388
Цитат
Е,как ,нали сега започва да спи с всички наред...значи ще я имат за много по-красива от Брук,която ще се зароби с мухльото Рич...дано да е во веки веков!
Цитат
валки, така ли му викат вече? Разголена жена с чужд мъж в спалнята си , прегръщайки и целувайки се , неосъществили плановете си поради лоооооооошия си късмет , а не поради липса на желяние? Това ли е свалка?
А, не я мисли , тя Тейлър опита го е придобила  много отдавна ,  още с Джеимс.
От един път ...с Джеймс,който и опит няма, не знам какъв опит може да придобие която и да е жена...за това си трябват тренировки и то многократни...а тук с такъв опит е друга ...да не говорим,че на Брук й е вродено...даже тренировки не й трябват...   

# 389
Цитат
Е,как ,нали сега започва да спи с всички наред...значи ще я имат за много по-красива от Брук,която ще се зароби с мухльото Рич...дано да е во веки веков!
Цитат
валки, така ли му викат вече? Разголена жена с чужд мъж в спалнята си , прегръщайки и целувайки се , неосъществили плановете си поради лоооооооошия си късмет , а не поради липса на желяние? Това ли е свалка?
А, не я мисли , тя Тейлър опита го е придобила  много отдавна ,  още с Джеимс.
От един път ...с Джеймс,който и опит няма, не знам какъв опит може да придобие която и да е жена...за това си трябват тренировки и то многократни...а тук с такъв опит е друга ...да не говорим,че на Брук й е вродено...даже тренировки не й трябват...   

Аз мисля , че си говорим за опит в изневерите. Не виждам какво значение има дали Джеймс е бил опитен или не.
А ако говориш за опт в секса, ако Тейлърката пък - толкова годишна и с 3 деца не е придобила опит  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт